Huis > K > Kun Je In Icloud Je Whatsapp Berichten Lezen?

Kun je in iCloud je WhatsApp berichten lezen?

Iemand die toegang tot de iCloud-back-up had kon zo ook alle WhatsApp-berichten lezen. Als een gebruiker er nu voor kiest om zijn WhatsApp-data via Apple's iCloud te back-uppen, en een speciale verificatiecode invoert die via sms is verkregen, wordt er een unieke encryptiesleutel gegenereerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je online een boek lezen?

Je kunt een boek vinden via OnlineBibliotheek.com/e-books. Kies de knop met de tekst 'Boek lenen'. Kies de optie 'Online lezen'. U kunt direct beginnen met lezen als de online reader opent.

Men kan zich ook afvragen: hoe whatsapp overzetten zonder icloud?

Als je van een smartphone met Android overschakelt naar een andere smartphone met Android, druk dan op de menuknop in WhatAapp rechtsboven en klik dan op "Instellingen" en tenslotte op "Chats" en druk op Chat back-up. Je kan ervoor kiezen een back-up te maken op je toestel of om deze weg te schrijven naar Google Drive.
Wat is het verschil tussen iCloud en iCloud Drive?
ICloud Drive is een onderdeel van iCloud. Met iCloud Drive kunt u bestanden online opslaan en uitwisselen. Deze bekijkt en bewerkt u via de app Bestanden op de iPad/iPhone, via de map iCloud Drive op de Mac en via de Verkenner als u iCloud Drive op de Windows-pc hebt gezet.

Hoe haal ik mijn foto's uit de cloud?

Er zijn een paar manieren om foto's uit de cloud te halen. Eén manier is om ze naar uw computer te downloaden. Hiervoor moet u de cloudopslagdienst op uw computer openen en de map vinden die de foto's bevat die u wilt downloaden. Zodra u de map hebt gevonden, kunt u de foto's die u wilt downloaden selecteren en op de downloadknop klikken. Een andere manier om foto's uit de cloud te halen is ze naar uzelf te e-mailen. Hiervoor moet u de cloudopslagdienst op uw computer openen en de map zoeken die de foto's bevat die u wilt e-mailen. Zodra u de map hebt gevonden, kunt u de foto's die u wilt e-mailen selecteren en op de e-mailknop klikken. Je kunt ook vragen hoe verwijder je foto's uit de cloud? De cloud is een dienst die bestanden en gegevens opslaat zodat ze overal toegankelijk zijn. Om foto's uit de cloud te verwijderen, moet u ze eerst van uw apparaat verwijderen. Zodra ze van uw apparaat zijn verwijderd, worden ze ook uit de cloud verwijderd.

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Hoe krijg ik mijn foto's weer terug?

Foto's en video's terugzetten
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik onderaan op Bibliotheek Prullenbak .
  3. Tik op de foto of video die je wilt terugzetten en houd deze vast.
  4. Tik onderaan op Herstellen. De foto of video wordt teruggezet: In de Galerij-app van je telefoon.
Waarom staan niet al mijn foto's in iCloud?
Controleer of u bent ingelogd met dezelfde Apple ID die u voor iCloud voor Windows gebruikt. Open iCloud voor Windows en klik naast 'Foto's' op 'Opties'. Schakel 'Mijn fotostream' in. Sluit iCloud voor Windows en open het opnieuw.

Hoe zet ik alle foto's in de cloud?

Zorg ervoor dat je bent ingelogd voordat je begint.
  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik rechtsboven op de profielfoto of initiaal van je account.
  4. Selecteer Instellingen voor Foto's.
  5. Tik op Back-up en synchronisatie om de functie aan of uit te zetten.
Hoeveel is 50 GB iCloud? De huidige prijs voor 50 GB iCloud-opslag is $0,99 per maand.

Hoeveel opslag nodig voor foto's?

Dit is een moeilijke vraag om te beantwoorden omdat het afhangt van de bestandsgrootte van de foto's en de resolutie. Een algemene vuistregel is dat 1 megabyte (MB) opslagruimte ongeveer 1.000 foto's kan bevatten. Als u 1.000 foto's hebt, hebt u dus 1 GB opslagruimte nodig.

Door Hebel

Vergelijkbare artikelen

Hoe geblokkeerde contacten zien? :: Hoe kan ik zien wat er in mijn iCloud zit?
Handige links