Huis > H > Hoe Verwijder Je Meerdere Contacten?

Hoe verwijder je meerdere contacten?

Contacten verwijderen
  1. 1 contact: Tik op het contact. Tik rechtsboven op Meer Verwijderen. Verwijderen.
  2. Meerdere contacten: Tik op een contact en houd dit vast. Tik daarna op de andere contacten. Tik op Verwijderen. Verwijderen.
  3. Alle contacten: Tik rechtsboven op Meer Alles selecteren Verwijderen. Verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe noem je het combineren van meerdere cellen in een cel?

Kies de cellen die u wilt combineren. Klik op de eerste cel om ons voorbeeld te zien. Zorg ervoor dat het tabblad 'Start' is geselecteerd door erop te klikken in het Lint. U kunt alleen het pictogram zien.

Hoe verwijder ik dubbele foto's van mijn iPhone?

Om op je iPhone (of iPad) dubbele foto's te verwijderen volg je deze stappen.
  1. Start de app Remo Duplicate Photos Remover en tik op 'Scan';
  2. De app gaat nu je foto's scannen, wacht tot dit klaar is;
  3. Je krijgt een overzicht te zien met het aantal dubbele foto's, tik op 'OK';
Je kunt ook vragen hoe kan ik reservekopie terugzetten?
Je kunt een back-up van je gegevens terugzetten op de oorspronkelijke telefoon of op bepaalde andere Android-telefoons.
...
Schakelen tussen back-upaccounts
  1. Open de app Instellingen op je telefoon.
  2. Tik op Systeem. Back-up.
  3. Tik op Back-upaccount.
  4. Tik op het account dat je wilt gebruiken voor back-ups.

Bovendien, kan reservekopie niet terugzetten op nieuwe iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een back-up niet kunt herstellen op uw nieuwe iPhone:
De back-up kan corrupt zijn. Probeer te herstellen vanaf een andere back-up of maak een nieuwe back-up.
De back-up is mogelijk niet compatibel met uw nieuwe iPhone. Zorg ervoor dat u de laatste versie van iTunes gebruikt en dat uw nieuwe iPhone de laatste versie van iOS gebruikt.
Je nieuwe iPhone heeft misschien niet genoeg opslagruimte om de hele back-up terug te zetten. Probeer enkele bestanden of apps van uw nieuwe iPhone te verwijderen voordat u de back-up terugzet. Hoe maak ik een kopie van mijn iPhone? Er zijn een paar verschillende manieren om een kopie van je iPhone te maken. Eén manier is om iCloud te gebruiken om een back-up van je gegevens te maken. Een andere manier is om iTunes te gebruiken om uw gegevens naar uw computer te synchroniseren. Ten slotte kunt u ook een dienst van derden gebruiken om een back-up van uw gegevens te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik meerdere vensters tegelijkertijd minimaliseren?

Om vensters te minimaliseren, klikt u op de balk bovenaan het venster en houdt u de muisknop ingedrukt. U kunt het venster van links naar rechts slepen. Dit wordt ook wel een schudbeweging genoemd.

Trouwens, hoe synchroniseer ik mijn iphone met itunes?

Materiaal synchroniseren via wifi
  1. Sluit uw apparaat op uw computer aan met een USB-kabel, open iTunes en selecteer uw apparaat. Lees wat u moet doen als uw apparaat niet op de computer verschijnt.
  2. Klik links in het iTunes-venster op 'Overzicht'.
  3. Selecteer 'Synchroniseer met deze [apparaat] via wifi'.
  4. Klik op 'Pas toe'.
Daarvan, waarom zie ik mijn iphone niet in itunes?
Controleer of uw iOS- of iPadOS-apparaat ingeschakeld en ontgrendeld is en het beginscherm toont. Controleer of u de nieuwste software hebt op uw Mac of uw Windows-pc. Als u iTunes gebruikt, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie hebt. Als u de waarschuwing 'Vertrouw je deze computer?'

Kan mijn iPhone niet synchroniseren met iTunes?

Als uw materiaal niet wordt gesynchroniseerd: Herstart de computer en het iOS- of iPadOS-apparaat. Als u iTunes in macOS Mojave of lager of op een pc gebruikt, zorg er dan voor dat u de nieuwste versie van iTunes en de nieuwste software-updates voor uw apparaat hebt.
Hoe Synchroniseer ik mijn iPad? Er zijn een paar verschillende manieren om uw iPad te synchroniseren. Eén manier is om uw iPad aan te sluiten op uw computer met de meegeleverde USB-kabel, en vervolgens iTunes te openen op uw computer. Zodra iTunes is geopend, klikt u op het apparaat pictogram in de linkerbovenhoek van het iTunes-venster. Hierdoor verschijnt een overzichtspagina voor uw iPad. Op de overzichtspagina ziet u een knop met de tekst "Synchroniseren". Klik op deze knop en iTunes begint met het synchroniseren van uw iPad.
Een andere manier om je iPad te synchroniseren is door iCloud te gebruiken. Hiervoor moet u eerst iCloud inschakelen op uw iPad. Ga hiervoor naar Instellingen > iCloud. Zodra iCloud is ingeschakeld, kunt u kiezen wat u met iCloud wilt synchroniseren. U kunt bijvoorbeeld uw contacten, agenda's, Safari-bladwijzers en meer synchroniseren. Om de synchronisatie voor een bepaalde categorie in te schakelen, tikt u gewoon op de schakelaar naast die categorie. Zodra u iCloud-synchronisatie hebt ingeschakeld voor de categorieën die u wilt synchroniseren, zal uw iPad automatisch met iCloud synchroniseren wanneer deze met een Wi-Fi-netwerk is verbonden.

Hoe kan ik mijn iPhone synchroniseren met mijn iPad?

Er zijn een paar manieren om je iPhone met je iPad te synchroniseren. De eenvoudigste manier is om iCloud te gebruiken. U kunt ook iTunes gebruiken om uw apparaten te synchroniseren, of u kunt een applicatie van derden zoals SynciOS gebruiken.

Door Maynard Sichel

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik mijn bestanden PC? :: Hoe synchroniseer ik 2 Iphones?
Handige links