Huis > H > Hoe Verwijder Ik Een Map In Outlook?

Hoe verwijder ik een map in Outlook?

U kunt alleen mappen verwijderen die u zelf hebt gemaakt. Klik in de groep Acties van het tabblad Map op de knop Map verwijderen of druk op [Delete]. U kunt ook met de rechtermuisknop op de map klikken die u wilt verwijderen en de optie Map verwijderen kiezen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat betekent PST Outlook?

Een persoonlijke opslagtabel is een gegevensbestand met gegevens van Microsoft Outlook. Outlook kan worden gebruikt om PST-bestanden te openen. U kunt Gmail gebruiken om ze te importeren.

Bovendien, wat is het naamvak in excel?

Er zijn verschillende methoden om een naam aan een bereik te geven. De eerste gebruikt het naamvak links van de formule balk (zie Afbeelding 1). Het bereik kan een naam worden gegeven door de gewenste cel of cellen te selecteren, in het naamvak te klikken en de gewenste naam in te tikken.
Dienovereenkomstig, hoe kan je in excel een keuzelijst maken?
Een keuzelijst aan een werkblad toevoegen
  1. Maak een lijst met items die u wilt weergeven in de keuzelijst, zoals in deze afbeelding.
  2. Klik op Ontwikkelaars > Invoegen.
  3. Klik onder Formulierbesturingselementen op Keuzelijst (formulierbesturingselement).
  4. Klik in de cel waarin u de keuzelijst wilt maken.

Hoe kolom naam geven Excel?

Om een kolomnaam te geven in Excel, selecteert u eerst de cel die u een naam wilt geven. Ga vervolgens naar het tabblad Formules en klik op Naam definiƫren in de groep Gedefinieerde namen. In het dialoogvenster Nieuwe naam voert u in het veld Naam de naam in die u voor de geselecteerde cel wilt gebruiken. Klik ten slotte op OK. Waarom kan ik geen documenten verwijderen? Er zijn een paar redenen waarom u een document niet kunt verwijderen:
1. Het document kan geopend zijn in een ander programma. Als het document in een ander programma is geopend, kunt u het pas verwijderen als dat programma is afgesloten.
2. Het document kan in gebruik zijn door een andere gebruiker. Als het document in gebruik is door een andere gebruiker, kunt u het pas verwijderen als die gebruiker er klaar mee is.
3. Het document kan vergrendeld zijn. Als het document vergrendeld is, kunt u het pas verwijderen als het slot verwijderd is.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Bovendien, waarom kan ik een bestand of map niet verwijderen?

Soms lukt een map of bestand verwijderen niet en krijg je een foutmelding. Er zijn twee gangbare oorzaken: De map of het bestand is vergrendeld en wordt gebruikt door een programma of door Windows. Vanwege onvoldoende of ontbrekende gebruikersrechten heb je niet de vereiste toegang tot de map of het bestand.
Dit in overweging nemend, kan bestand niet verwijderen administrator?
Controleer in ieder geval of het account admin rechten heeft, door de command prompt MET admin rechten te openen via Windows toets + x. Eventueel maak je eens een nieuw account (Windows toets + r, netplwiz intypen en uitvoeren).

Kan map niet verwijderen of is beschadigd?

Wanneer u een beschadigd bestand in Windows niet kunt verwijderen, kunt u proberen de computer opnieuw op te starten en naar de veilige modus te gaan. Wanneer u naar de veilige modus gaat, geeft Windows automatisch de controle over deze bestanden vrij, zodat u ze kunt verwijderen.
Kan iets niet verwijderen?
Er bestaan verschillende oorzaken voor het niet kunnen verwijderen van een bestand. De meestvoorkomende oorzaak is dat het bestand in gebruik is door een programma. Je probeert bijvoorbeeld een Word-document van het bureaublad te verplaatsen naar de prullenbak, terwijl het nog is geopend in de tekstverwerker.

Trouwens, kan zip bestand niet verwijderen?

Zip-bestand verwijderen

Verwijder zo een zip-bestand van de pc: Open de Verkenner. Klik met de rechtermuisknop op het zip-bestand. Klik op Verwijderen.
Men kan zich ook afvragen: wat is het naamvak in excel?
Er zijn verschillende methoden om een naam aan een bereik te geven. De eerste gebruikt het naamvak links van de formule balk (zie Afbeelding 1). Het bereik kan een naam worden gegeven door de gewenste cel of cellen te selecteren, in het naamvak te klikken en de gewenste naam in te tikken.

Je kunt ook vragen waarom kan ik geen documenten verwijderen?

Er zijn een paar redenen waarom u een document niet kunt verwijderen. De eerste reden is dat het document vergrendeld kan zijn door een andere gebruiker. Als het document vergrendeld is, kunt u het niet verwijderen totdat de andere gebruiker het document ontgrendelt. De tweede reden is dat het document deel uitmaakt van een workflow. Workflows kunnen zo worden geconfigureerd dat documenten niet kunnen worden verwijderd totdat de workflow is voltooid. Als u een document niet kunt verwijderen, moet u controleren of het document is vergrendeld of dat het deel uitmaakt van een workflow. Kan map niet verwijderen of is beschadigd? Er zijn een paar redenen waarom u een map niet kunt verwijderen of waarom deze beschadigd kan zijn.
1. De map kan geopend zijn in een ander programma. Sluit alle programma's die de map gebruiken en probeer het opnieuw.
2. De map is misschien ingesteld op alleen-lezen. Rechtsklik op de map en selecteer "Eigenschappen". Haal in de sectie "Attributen" het vinkje weg bij "Alleen-lezen".
3. De map kan in gebruik zijn door het besturingssysteem. Dit is meestal het geval met de mappen "Program Files" of "Windows". U moet uw computer opnieuw opstarten om deze mappen te kunnen verwijderen.
4. De map kan corrupt zijn. Als geen van de bovenstaande oplossingen werkt, probeer dan het commando "chkdsk" uit te voeren in een Command Prompt-venster. Dit scant uw harde schijf op fouten en herstelt de gevonden fouten.

Door Kaitlyn Arildsen

Vergelijkbare artikelen

Wat is een schone start? :: Kan bestand niet hernoemen?
Handige links