Huis > H > Hoe Zet Je Een Video In Slow Motion?

Hoe zet je een video in slow motion?

Stap 1: Start de Camera-app vanuit uw app-lade en veeg over de werkbalk totdat u de ziet Meer optie. Stap 2: Tik MeerEn Select slow motion or Super Slow-Mo. Stap 3: Ga terug naar het camerascherm en tik op de knop Opnemen om onmiddellijk slow motion-video te maken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dus, hoe maak je een versneld filmpje op instagram?

Extra tip: voordat je de video opneemt, kun je met vier vingers tegelijk op het scherm tikken om een geheim menu tevoorschijn te toveren. Vanuit dat menu kun je de resolutie, framesnelheid en een snelheid tot 40x selecteren.
Hoe mp4 versneld afspelen?
Druk op Ctrl+Shift+G om het afspelen te versnellen. Wil je een geluidsbestand juist langzamer afspelen, gebruik dan de toetscombinatie Ctrl+Shift+S. Als je weer terug wilt naar de normale afspeelsnelheid, dan druk je tegelijkertijd de toetsen Ctrl+Shift+N in.

Hoe een filmpje vertragen?

Er zijn een paar manieren om een film te vertragen. Eén manier is om een videobewerkingsprogramma te gebruiken. Dit kan door de video uit te rekken of door meer frames toe te voegen. Een andere manier is om een slow motion effect te gebruiken. Dit kan door een slow motion camera te gebruiken of door de video met een hogere framesnelheid op te nemen en dan met een lagere framesnelheid af te spelen. Hoe zet je een filmpje in slow motion Iphone? Er is geen standaard slow-motion instelling op de iPhone, maar je kunt een app van derden gebruiken om slow-motion video's te maken. Een populaire app is Slow Motion Video FX, die gratis verkrijgbaar is in de App Store.
Om Slow Motion Video FX te gebruiken, start je de app en importeer je de video die je wilt bewerken. Tik vervolgens op de knop "Snelheid" en kies hoe langzaam je de video wilt afspelen. U kunt ook andere effecten toevoegen, zoals omgekeerd afspelen of frame-voor-frame afspelen. Als u klaar bent, tikt u op de knop "Exporteren" om de bewerkte video op te slaan in uw camerarol.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Hoe kan je een filmpje vertragen Iphone?

Ga naar een video. Tik één keer op de video en tik dan op Meer . Tik op Afspeelsnelheid. Selecteer de snelheid waarop je de video wilt afspelen.
Hoe werkt timelapse op iPhone?
1. Een iPhone timelapse maken
  1. Open de Camera-app op je iPhone;
  2. Veeg vlak boven de sluiterknop naar rechts tot 'Timelapse' is geselecteerd;
  3. Zet de iPhone op de juiste plek en tik op de opnameknop;
  4. Zodra je klaar bent druk je nogmaals op de opnameknop om de timelapse te stoppen. In de Foto-app vind je de timelapse terug.

En nog een vraag, hoe plak je filmpjes aan elkaar samsung?

Video's samenvoegen op Android of iPhone

Download en start de app. Tik op het plus-pictogram om mediabestanden te kiezen die je wilt toevoegen. Kies Video om te beginnen met bewerken. Alle geselecteerde video's worden nu geladen.
Bovendien, hoe maak je een timelapse op samsung? Er zijn een paar manieren om een timelapse te maken op een Samsung-telefoon. Een manier is om de ingebouwde camera-app te gebruiken. Open hiervoor de camera-app en tik op het menupictogram. Tik op de optie Timelapse en tik vervolgens op de opnameknop. De telefoon zal automatisch met regelmatige tussenpozen een reeks beelden vastleggen. Zodra u klaar bent, tikt u op de stopknop en de telefoon zal de beelden samenvoegen tot een timelapse-video.
Een andere manier om een timelapse te maken op een Samsung telefoon is door een app van derden te gebruiken. Er zijn een aantal apps beschikbaar waarmee je timelapses kunt maken. Een populaire optie is Lapse It Pro. Om deze app te gebruiken, open je hem gewoon en tik je op de opnameknop. De app zal dan met regelmatige tussenpozen een reeks beelden vastleggen. Als je klaar bent, tik je op de stopknop, waarna de app de beelden samenvoegt tot een timelapse-video.

Hoe video versnellen Windows?

Er zijn een aantal manieren om uw video onder Windows te versnellen. Eén manier is om uw instellingen te wijzigen zodat uw videokaart is ingesteld om met een hogere framesnelheid te renderen. U kunt ook proberen uw video-instellingen te optimaliseren door de bestandsgrootte te comprimeren of een videospeler te gebruiken die de hardwareversnellingsfuncties van uw computer kan gebruiken. Ten slotte kunt u proberen een videospeler te gebruiken die gebruik kan maken van de grafische verwerkingseenheid (GPU) van uw computer om video sneller te renderen.

Door Torray Luckado

Vergelijkbare artikelen

Hoe krijg ik mijn computer sneller? :: Wat is een slechte wifi verbinding?
Handige links