Huis > H > Hoe Download Je Een Video Van Youtube Gratis?

Hoe download je een video van YouTube gratis?

Met YouTube Go kun je video's downloaden en offline bekijken.
...
Een video downloaden
  1. Ga naar de video die je wilt downloaden op het tabblad Home of de pagina met zoekresultaten.
  2. Tik op de videothumbnail.
  3. Kies de videokwaliteit waarin je de video wilt downloaden en tik op Downloaden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Daarvan, kun je youtube video's downloaden?

Hoe download ik video's van YouTube naar mijn computer? Je kunt video's downloaden die je al hebt geüpload. Als je de video niet zelf hebt geüpload, kun je deze niet opslaan op een computer. Je kunt video's uit de YouTube-app alleen downloaden naar je mobiele apparaat.
Mensen vragen ook: hoe download je een youtube video van iemand anders?
Hoe kan je een video downloaden?
  1. Open de Foto's-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Selecteer de video die je wilt uploaden.
  3. Tik op Delen.
  4. Tik op Opslaan in Drive.
  5. Tik op Opslaan.

Hoe kan ik Bumba downloaden?

Er zijn een paar manieren om Bumba te downloaden. Eén manier is om naar de website te gaan en op de downloadknop te klikken. Een andere manier is om een zoekmachine te gebruiken om een website te vinden die Bumba downloads aanbiedt. Hoe kan je video's downloaden? Er zijn een paar verschillende manieren om video's te downloaden:
1. Gebruik een videodownloader: Er zijn veel verschillende video downloaders online beschikbaar, en ze variëren in termen van functies en gebruiksgemak. Enkele populaire videodownloaders zijn 4K Video Downloader, Video DownloadHelper en Free Video Downloader for YouTube.
2. Gebruik een browserextensie: Browserextensies zijn een handige manier om video's te downloaden zonder extra software te hoeven installeren. Enkele populaire browserextensies voor het downloaden van video's zijn SaveFrom.net Helper en Video Downloader Professional.
3. Gebruik een website: Er zijn veel websites waarmee u video's kunt downloaden zonder software te hoeven installeren. Enkele populaire websites voor het downloaden van video's zijn KeepVid en Video Grabber.
4. Gebruik een videostreamingplatform: Met veel videostreamingplatforms, zoals YouTube en Vimeo, kunt u video's rechtstreeks van hun website downloaden.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe YouTube filmpjes downloaden op PC?

Zoek een filmpje en kopieer de url die boven in de adresbalk van je browser verschijnt. Plak die url vervolgens in de brede balk op downloadvanyoutube.nl. Klik op 'Downloaden' Kies vervolgens op de volghende pagina bij 'Output Formaat' welk formaat het filmpje moet worden, bijvoorbeeld MP4 voor PC en Mac-gebruikers.
Waarom kan ik niet meer downloaden van YouTube?
Controleer de sterkte van je internetverbinding

Voor downloaden van video's is een goede internetverbinding vereist. Controleer of je apparaat verbonden is met een wifi-netwerk van minimaal 3 Mbps of een mobiel netwerk dat 3G-, 4G- of LTE-snelheden ondersteunt. Voor een mobiel netwerk heb je ook een databundel nodig.

Wat dit betreft, wat is de beste gratis youtube downloader?

De beste gratis YouTube-downloader is verreweg 4K Video Downloader. Dit gratis programma brengt het schaamrood op de wangen van veel betalende versies omdat het geen advertenties heeft, de optie geeft om video's op te slaan in het formaat van jouw keuze en geen watermerk plaatst op jouw gedownloade clips.
Hoe werkt YouTube Downloader? YouTube Downloader is een software waarmee u video's van YouTube kunt downloaden en converteren naar een formaat dat op uw computer of mobiel apparaat kan worden afgespeeld. De software is gratis beschikbaar en kan worden gedownload van het internet. Zodra u de software hebt gedownload en geïnstalleerd, kunt u deze gebruiken om video's van YouTube te downloaden door de meegeleverde instructies te volgen.

En nog een vraag, hoe kan ik een filmpje van youtube opslaan?

Er zijn een paar manieren om een film van YouTube op te slaan. Eén manier is om een YouTube downloader te gebruiken. Er zijn veel verschillende downloaders beschikbaar, waarvan sommige gratis en sommige betaald zijn. Zodra je een YouTube downloader hebt gevonden die je bevalt, voer je gewoon de URL in van de YouTube video die je wilt downloaden en volg je de instructies.
Een andere manier om een filmpje van YouTube op te slaan is door een schermrecorder te gebruiken. Nogmaals, er zijn veel verschillende screen recorders beschikbaar, waarvan sommige gratis en sommige betaald zijn. Als je eenmaal een schermrecorder hebt gevonden die je bevalt, start je gewoon het opnameproces en navigeer je naar de YouTube-video die je wilt opslaan. Zodra de video begint te spelen, zal de schermrecorder deze opnemen. Als u klaar bent met opnemen, slaat u het bestand op uw computer op.

Door Babita

Vergelijkbare artikelen

Hoe doe je splitscreen op MacBook? :: Kan ik een nieuw Microsoft-account maken?
Handige links