Huis > H > Hoe Verwijder Je Al Je Fotos In 1 Keer?

Hoe verwijder je al je fotos in 1 keer?

Foto's en video's verwijderen

  1. Open de Google Foto's-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Log in op je Google-account.
  3. Tik op een foto of video die je wilt verplaatsen naar de prullenbak en houd deze vast. Je kunt meerdere items selecteren.
  4. Tik bovenaan op Verwijderen .

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan ik 2 keer WhatsApp?

U kunt slechts één telefoonnummer gebruiken om uw account te verifiëren. Als u een dual-sim telefoon heeft, kunt u maar één nummer verifiëren. U kunt geen account hebben met meer dan één telefoonnummer.

Dus, waar vind ik de backup van mijn foto's?

Surf naar Google Foto's en log in als u niet ingelogd bent. Klik indien nodig op linksboven op Foto's om bij het overzicht van alle beelden te komen. Hoe verwijder ik alle foto's uit Google Drive? verwijder

  1. Ga op je computer naar photos.google.com.
  2. Plaats de muisaanwijzer op een item dat je naar de prullenbak wilt verplaatsen.
  3. Klik linksboven op Selecteren .
  4. Klik rechtsboven op Verwijderen. Weggooien.

Wat gebeurt er als je Google fotos verwijderd?

Wanneer u een foto uit uw Google Foto's-bibliotheek verwijdert, is deze niet langer toegankelijk in al uw albums, inclusief de prullenbak. Als u een back-up van uw foto's op uw computer hebt gemaakt, kunt u ze uit uw Google Foto's-bibliotheek verwijderen en zijn ze nog steeds beschikbaar op uw computer. Dit in overweging nemend, kan ik aae bestanden verwijderen? Het korte antwoord is ja, u kunt aae-bestanden verwijderen.
Het meer gedetailleerde antwoord is dat het afhangt van wat u met uw foto's wilt doen. Als u gewoon wat ruimte wilt vrijmaken op uw apparaat, dan is het verwijderen van de aae-bestanden prima. Als u echter uw foto's wilt bewerken, dan wilt u de aae-bestanden misschien bewaren omdat ze informatie bevatten die kan worden gebruikt om de kwaliteit van uw bewerkte foto's te verbeteren.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe Selecteer ik al mijn foto's op iPhone?

Meerdere foto's selecteren en verwijderen op iPhone of iPad

Plaats je vinger op een foto startend in een reeks die je wil selecteren, vervolgens veeg je jouw vinger over alle foto's die je wil selecteren. Meerdere rijen is mogelijk, verplaats je vinger dan gewoon omhoog of omlaag.
Mensen vragen ook: waar zijn mijn foto's opgeslagen samsung? Misschien staan ze in je apparaatmappen. op je Android-telefoon of -tablet. Tik onderaan op Bibliotheek. Check je apparaatmappen bij Foto's op apparaat.

Dienovereenkomstig, hoe alle foto's selecteren in google foto's?

Houd je vinger op een foto om deze te selecteren en sleep vervolgens met je vinger. Alle afbeeldingen die je nu aanraakt, worden geselecteerd. Dit in overweging nemend, hoe krijg ik mijn foto's weer terug? Als je foto's wilt herstellen die je hebt verwijderd, kun je proberen ze te vinden in de papierkorven van je computer of telefoon. Als je ze niet kunt vinden, kun je een externe harde schijf of USB-stick gebruiken waarop je ze hebt opgeslagen.

Hoe stop je dat je foto's naar Google gaan?

Om ervoor te zorgen dat je foto's niet naar Google gaan, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de instellingen van je telefoon en selecteer de optie 'privacy'.
2. Selecteer vervolgens de optie 'foto's' en zorg ervoor dat de optie 'back-up naar Google Drive' uitgeschakeld is.
3. Als je foto's al op Google Drive staan, kun je ze verwijderen door naar de website van Google Drive te gaan en de foto's te selecteren die je wilt verwijderen. Klik vervolgens op de optie 'verwijderen' in het menu.

Door Marysa

Vergelijkbare artikelen

Hoe lang blijven foto's op Google foto's? :: Welke auto's rijden op waterstof?
Handige links