Huis > W > Wat Is Het Gevaar Van Gratis Apps?

Wat is het gevaar van gratis apps?

Wanneer je een gratis app installeert, dan heeft deze app vaak toestemming voor toegang tot jouw gegevens. Je geeft hiermee een deel van je privacy op. Deze gegevens kan de app-aanbieder bovendien doorverkopen aan adverteerders.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Men kan zich ook afvragen: waar vind ik accountinstellingen?

Je Google Instellingen beheren
  1. Tik onder Account op Je Google-account beheren.
  2. Scroll bovenaan naar het gewenste tabblad.
  3. Tik op een tabblad: Home. Persoonlijke informatie. Update algemene informatie in je Google-account. Meer informatie over hoe je je naam en andere gegevens wijzigt. Gegevens en personalisatie.
Waar is mijn app instellingen?
Tik op het pictogram Accounts in de linkerbovenhoek van de app (het huispictogram) en tik vervolgens op het tandwielpictogram in de linkerbenedenhoek van de app.

Waar vind ik instellingen op mijn iPhone?

Er zijn twee plaatsen waar u instellingen op uw iPhone kunt vinden: in de app Instellingen en in het Configuratiecentrum.
Tik in de Instellingen-app op het pictogram dat op een tandwiel lijkt om alle instellingen van je iPhone te openen. Hier kun je instellingen wijzigen voor functies als Wi-Fi, Bluetooth en Niet storen. Je kunt ook instellingen voor specifieke apps aanpassen, je opslaggebruik bekijken en meer.
Veeg omhoog vanaf de onderkant van je scherm om naar Control Center te gaan. Hier vind je snelle toegang tot veelgebruikte instellingen zoals vliegtuigmodus, Wi-Fi en Bluetooth. Je kunt ook de helderheid van je scherm aanpassen en het afspelen van muziek regelen. Trouwens, wat kost abonneren op google play? Er zijn een paar verschillende abonnementsopties voor Google Play. Je kunt 9,99 dollar per maand, 14,99 dollar per maand of 99 dollar per jaar betalen. Het abonnement van $9,99 per maand geeft je toegang tot meer dan 30 miljoen nummers, reclamevrije radio en je kunt nummers downloaden om offline te luisteren. Met het abonnement van 14,99 dollar per maand krijgt u al het bovenstaande, plus toegang tot meer dan 40.000 audioboeken, en kunt u Google Play Music op elk apparaat gebruiken, inclusief uw telefoon, tablet en computer. Met het abonnement van 99 dollar per jaar krijg je al het bovenstaande, plus een Google Play Music-gezinsabonnement, waarmee maximaal 6 gezinsleden gratis gebruik kunnen maken van Google Play Music.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Wat kost Google Play?

Een abonnement kost 9,99 euro per maand en laat je onbeperkt naar miljoenen nummers luisteren. Ook is het mogelijk om 20.000 nummers uit je eigen collectie in de cloud van Google Play Muziek op te slaan, waardoor je via de app altijd toegang hebt tot deze muziek.
Hoe kun je zien welke apps je gekocht hebt?
Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel?
  1. Ga vanuit het startscherm naar 'Apps' → 'Play Store (Google Play Store)'.
  2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op 'Mijn apps'.
  3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.

Waar kan ik mijn app aankopen zien?

Controleren of een app in-app-aankopen biedt

Voordat je een app downloadt, kun je controleren of de app in-app-aankopen biedt: In de Google Play Store-app vind je in-app-aankopen bij de knop Prijs of Installeren. Op play.google.com/store zie je 'Biedt in-app-aankopen' onder de naam van de app.
Is een app gratis? Als we de term "gratis" gebruiken, bedoelen we meestal iets dat geen geld kost. In de context van apps zijn "gratis" apps die geen geld kosten om te downloaden en te gebruiken. Houd er echter rekening mee dat sommige gratis apps nog steeds in-app aankopen kunnen hebben, wat optionele functies of items zijn die u binnen de app kunt kopen.

Hoe haal ik een verborgen app terug?

Om een verborgen app op te halen, gaat u naar de App Store en zoekt u naar de app. Zodra u de app hebt gevonden, klikt u op de knop "Get" om hem te downloaden.

Door Scarlet Fortunato

Vergelijkbare artikelen

Kan ik een betaling met MasterCard terugdraaien? :: Wat kost een app downloaden?
Handige links