Huis > I > Is Het Matcht Of Matched?

Is het matcht of matched?

matchen (hij matcht) - matchte - gematcht.

Lees verder

Daarvan, hoe vervoeg je volleyballen?

volleyballen
  • volleyballen.
  • volleybal, volleybalt.
  • volleybalde, volleybalden.
  • gevolleybald.
Wat is de verleden tijd van downloaden?
Vervoeging: ik download, jij downloadt, wij downloaden. ik downloadde, wij downloadden. ik heb gedownload.

Wat is een fax nummer?

Een faxnummer is een telefoonnummer dat wordt gebruikt om faxen te verzenden en te ontvangen. Dienovereenkomstig, hoe schrijf je scanner fax? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. De beste manier om een scannerfax te schrijven is eerst het doel van de fax te begrijpen en dan te bepalen hoe het document het best kan worden opgemaakt. Als de fax bijvoorbeeld bedoeld is als een formeel document, kunt u het beste een meer formele toon en opmaak gebruiken. Is de fax echter bedoeld als een informeel document, dan is een meer informele toon en opmaak op zijn plaats.

Welke taal is fax?

Telefacsimile, meestal afgekort tot (tele)fax, is een communicatiemiddel. De naam kan via het Griekse woord τήλε (tèle), wat ver betekent, en het begrip facsimile worden herleid tot 'replica op afstand'. De digitale fax is in Japan ontwikkeld, parallel met de ontwikkeling van de telex in de westerse wereld.
Is het gematched of gematcht?
gematcht of gematched? Dat is 'gematcht'.

Wat Matcht?

deelw.) 1) (gegevens) met elkaar combineren Voorbeeld: `de... Vergelijken = 1) Checken 2) Collationeren 3) Compareren 4) Compenseren 5) Confronteren 6) Controleren 7) Een vergelijk ondergaan 8) matchen 9) Naast elkaar beschouwen 10) Tegenoverstellen 11) Toetsen 12) Vereffenen 13) Vergeleken...
Dienovereenkomstig, wat matched? Volgens de gegeven informatie lijken de resultaten van de zoekopdracht overeen te komen met de ingevoerde trefwoorden.

Hoe schrijf je zappen?

Aangenomen dat u vraagt hoe u het woord zappen schrijft:
Zappen wordt gespeld met een Z.

Door Karly

Hoe kun je films kijken zonder wifi? :: Hoe faxen via mail?
Handige links