Huis > H > Hoe Whatsapp Bericht Intrekken?

Hoe WhatsApp bericht intrekken?

Het bericht is verwijderd.
...
WhatsApp-bericht verwijderen op Android-apparaat
  1. Druk met een vinger op het desbetreffende bericht om het te selecteren.
  2. Tik op het icoon van de prullenbak.
  3. Tik op Verwijderen voor iedereen.
  4. De eerste keer dat u een bericht verwijdert, volgt een waarschuwing. Tik hierin op OK.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe WhatsApp blokkade omzeilen?

Er zijn 3 manieren om een nieuwe account aan te maken. Uw mobiele telefoonnummer wordt gekoppeld aan de account. Een groepsbericht wordt gebruikt om contact op te nemen. Is het mogelijk dat u deze persoon nog iets wil laten weten? Een persoon stuurt een bericht.

Wat is het verschil tussen Wis alle chats en verwijder alle chats?

Wissen: Een chatgesprek leegmaken, maar niet helemaal verwijderen. Het gesprek blijft dus in de chatlijst staan. Verwijderen: Een chatgesprek permanent verwijderen en het gesprek uit je chatlijst halen.
Kan iemand zien dat hij verwijderd is op WhatsApp?
Hoe kun je zien of iemand je heeft verwijderd? Vraag je vriend, zodra je die tegenkomt, of hij je geblokkeerd heeft. De enige manier op zeker te weten of je door een contact geblokkeerd bent is door het te vragen. Er is verder geen andere manier om er achter te komen of je geblokkeerd bent.

Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik een whatsapp contact samsung?

Er zijn een paar manieren om een WhatsApp-contact te verwijderen op een Samsung-apparaat. Eén manier is om de WhatsApp-toepassing te openen en naar het tabblad Chats te gaan. Tik vervolgens op de menuknop (drie puntjes in de rechterbovenhoek) en selecteer de optie "Contacten". Hierdoor wordt je lijst met contacten geopend. Zoek het contact dat u wilt verwijderen en tik op de menuknop naast hun naam. Selecteer vervolgens de optie "Contact verwijderen". Een andere manier om een WhatsApp-contact te verwijderen is door de Contacten-app op je Samsung-apparaat te openen. Zoek het contact dat je wilt verwijderen en tik op de menuknop (drie stippen in de rechterbovenhoek). Selecteer de optie "Verwijderen". Wat gebeurt er als je een gesprek verwijdert op Messenger? Wanneer je een gesprek op Messenger verwijdert, wordt het permanent verwijderd uit je Messenger geschiedenis. Dit betekent dat je het gesprek of de berichten die in dat gesprek zijn verzonden niet meer kunt zien.

Gerelateerde artikelen

Waarom blijven vinkjes WhatsApp grijs?

Een grijs vinkje geeft aan dat een bericht is verzonden, maar dat het niet is afgeleverd op de telefoon van de andere persoon. De telefoon van de ontvanger staat uit of het internet werkt niet, dus het bericht komt niet aan.

Waarom blijft er een 1 staan bij Messenger?

Er is hier veelal een heel logische verklaring voor. Meestal is het zo dat er nog wel ongelezen berichten staan in gesloten chats. De standaard weergave van het chat-overzicht toont alleen open chats. Wanneer u de filter bovenaan het chat-overzicht op 'Alle' of 'Gesloten' zet, zullen de gesloten chats getoond worden.
Hoelang blijft een bericht staan op Messenger?
Elke foto of video die je deelt in je verhaal is 24 uur beschikbaar in het gedeelte Verhalen van Facebook en in de Messenger-app. Na 24 uur kun je de verhalen die je hebt gedeeld, bewaren in je verhalenarchief.

Hoe kan ik iemand uit WhatsApp verwijderen?

Voor Android:
  1. Open WhatsApp.
  2. Ga naar het tabblad 'Chats'.
  3. Druk op 'Nieuwe chat' (het icoontje met een gesprekswolkje).
  4. Druk op het contact dat je wilt verwijderen.
  5. Druk rechtsboven op de drie streepjes.
  6. Tik op 'Weergeven in adresboek'.
  7. Druk op 'Meer opties'.
  8. Druk op 'Wissen'.
Je kunt ook vragen hoe kun je whatsapp berichten lezen zonder te openen? Er is geen manier om WhatsApp-berichten te lezen zonder ze te openen. De enige manier om berichten te bekijken zonder WhatsApp te openen is met een app van derden zoals WhatsApp Web.

Wat gebeurt er als je alle chats verwijderd?

Als u alle chats verwijdert, kunt u geen berichten meer zien die in die chats zijn verzonden.

Door Mond Guisao

Vergelijkbare artikelen

Is jimdo gratis? :: Hoe verwijder je een gestuurde app?
Handige links