Huis > I > Is Het Kun Of Kan?

Is het Kun of kan?

Je kunt en je kan zijn allebei correct. De vorm kun(t) is de neutrale vorm in het hele taalgebied: je kunt, jij kunt, kun je, kun jij. In België is ook de vorm kan neutraal; in Nederland wordt die als informeler beschouwd: je kan, jij kan, kan je, kan jij.

Lees verder

Trouwens, wat betekent spellingscontrole?

Een spellingcontrole is een functie van een computerprogramma, vaak terug te vinden in tekstverwerkers en e-mailclients, waarmee de gebruiker zijn zelf geschreven of gecorrigeerde tekst kan laten controleren op spelfouten en fouten in de typografie.
Is het vindt jij of vind jij?
De correcte vervoeging is je/jij vindt.

Wat dit betreft, wat word je groot of wat wordt je groot?

Er zijn een paar mogelijke interpretaties van deze vraag, dus een gedetailleerd antwoord is moeilijk te geven zonder meer context. Enkele mogelijke antwoorden kunnen echter zijn:
-Ik krijg grote resultaten van mijn inspanningen
-Ik krijg veel aandacht/ lof
-Ik word succesvoller
-Ik krijg grotere en betere kansen Dienovereenkomstig, hoe schrijf je fouten? Er is niet één antwoord op deze vraag, want iedereen heeft zijn eigen methode om fouten te schrijven. Sommige mensen gebruiken liever correctievloeistof of plakband om hun fouten te verdoezelen, terwijl anderen ze gewoon doorhalen en de juiste informatie opnieuw schrijven. Sommige mensen kiezen er ook voor om fouten in een andere kleur inkt te schrijven, zodat ze gemakkelijker opvallen. Uiteindelijk is het aan de persoon om te beslissen hoe hij zijn fouten schrijft.

Hoe zet je Nederlandse spellingscontrole aan bij Word?

Spelling en grammatica controleren in een andere taal
  1. Selecteer op het tabblad Controleren de optie Taal > Voorkeursinstellingen voor taal.
  2. Selecteer onder Bewerkingstalen en taalprogramma's voor Office de taal die u wilt gebruiken.
  3. Selecteer OK.
Trouwens, hoe spellingscontrole aanzetten in outlook?
Klik op Bestand > Opties > E-mail. Schakel onder Berichten opstellen het selectievakje Altijd spelling controleren voor verzenden in.

Daarvan, wat is de juiste spelling?

Is het 'de schrijfwijze' of 'het schrijfwijze'?

Het is 'de schrijfwijze', want schrijfwijze is mannelijk en vrouwelijk. Als je het aanwijst is het 'die schrijfwijze'.
Kan spellingscontrole niet vinden? Als u een computer gebruikt, is spellingcontrole meestal ingebouwd in de tekstverwerkingssoftware. Om spellingscontrole te gebruiken, open je je document en zoek je het menu "Extra". Klik op "Extra", scroll dan naar beneden en klik op "Spelling en grammatica". Een nieuw venster wordt geopend en de software scant uw document op spelfouten.

Hoe zet je spellingscontrole aan bij Whatsapp?

Er is geen ingebouwde spellingscontrolefunctie in WhatsApp, maar je kunt een toetsenbord van derden installeren dat spellingscontrole biedt. Op Android kun je bijvoorbeeld Google Keyboard installeren, dat een ingebouwde spellingcontrole heeft. Zodra je het toetsenbord hebt geïnstalleerd, open je WhatsApp en ga je naar Instellingen > Toetsenbord. Selecteer het geïnstalleerde toetsenbord uit de lijst met beschikbare toetsenborden en schakel de spellingscontrole in.

Door Emerick

Kan ik mijn telefoongesprekken opvragen? :: Hoe zet je spellingscontrole aan op Samsung?
Handige links