Huis > H > Hoe Kan Je Een Video Vertragen?

Hoe kan je een video vertragen?

Opmerking: Je moet Android-versie 5.0 of hoger hebben om video's op verschillende snelheden af te spelen.
  1. Ga naar een video.
  2. Tik één keer op de video en tik dan op Meer .
  3. Tik op Afspeelsnelheid.
  4. Selecteer de snelheid waarmee je de video wilt afspelen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dienovereenkomstig, hoe mp4 versnellen?

Druk op Ctrl+Shift+G om het afspelen te versnellen. Wil je een geluidsbestand juist langzamer afspelen, gebruik dan de toetscombinatie Ctrl+Shift+S. Als je weer terug wilt naar de normale afspeelsnelheid, dan druk je tegelijkertijd de toetsen Ctrl+Shift+N in.
Hoe maak je een versneld filmpje op Instagram?
Wanneer de app jouw video heeft geladen, krijg je een tijdlijn van de video te zien, alsook een rij met icoontjes. Elk icoon staat voor een andere bewerking. Scroll eens door deze opties en je komt de mogelijkheid "snelheid" tegen. Selecteer het icoon "snelheid" en sleep de balk naar de gewenste snelheid.

Hoe plak je filmpjes aan elkaar Samsung?

Er zijn een paar manieren om films aan elkaar te plakken op Samsung-apparaten. Een manier is om de ingebouwde video-editor te gebruiken. Om dit te doen, opent u de app Galerij en selecteert u de video die u wilt bewerken. Tik vervolgens op het bewerkingspictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Tik op de video die je samen met een andere video wilt plakken en selecteer de optie 'Plakken'.
Een andere manier om films aan elkaar te plakken op Samsung-apparaten is door een videobewerkingsapp van derden te gebruiken. Er zijn veel verschillende videobewerkingsapps beschikbaar in de Google Play Store, dus je zult er een moeten kiezen die aan je behoeften voldoet. Zodra u een videobewerkingsapp hebt geïnstalleerd, opent u deze en importeert u de video's die u aan elkaar wilt plakken. Volg vervolgens de instructies van de app om de video's aan elkaar te plakken. Dus, hoe vertraag je een video op tiktok? Er zijn een paar manieren om een video op TikTok te vertragen. Eén manier is om de ingebouwde bewerkingstool te gebruiken. Open hiervoor de video in de bewerkingstool en tik op het snelheidspictogram. Selecteer vervolgens de langzaamste snelheidsoptie.
Een andere manier om een video op TikTok te vertragen is door een app van derden te gebruiken. Er zijn een paar verschillende apps die hiervoor kunnen worden gebruikt, maar een van de populairste is VLC Media Player. Om deze app te gebruiken, downloadt en installeert u hem op uw apparaat. Open vervolgens de video in de app en tik op het snelheidspictogram. Selecteer de langzaamste snelheidsoptie.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Trouwens, hoe kan je een filmpje downloaden van facebook?

Hieronder check je hoe.
  1. Open de browser en ga naar de Facebook website.
  2. Log in op je account en zoek de video die je wilt downloaden.
  3. Klik op de video en dan op 'Video opslaan'.
  4. De video wordt nu gedownload en verschijnt in je downloadmap of Galerij. Deze vind je via 'Mijn bestanden' of via 'Bestandsbeheer'.
Vervolgens, hoe video versnellen windows?
Om het videobewerkingspaneel te openen, linker dubbelklik op de video op de tijdlijn, deze wordt linksboven in het programma weergegeven. Zoek de snelheidsoptie en sleep deze vervolgens naar rechts om de video te versnellen naar de gewenste afspeelsnelheid.

Dienovereenkomstig, hoe versnel je een filmpje in premiere pro?

Selecteer de clip in de tijdlijn van de Professionele weergave. Kies Clip > Tijd uitrekken. (Optioneel) Als u de snelheid van de clip wilt wijzigen, typt u een percentage bij Snelheid in het dialoogvenster Tijd uitrekken.
Hoe versnel je een filmpje in imovie? Er zijn een paar manieren om een film in iMovie te versnellen. Eén manier is om de knop Snel vooruit in de bewerkingsbalk te gebruiken. Dit verdubbelt de snelheid van je film. Een andere manier is om de afspeelsnelheid te wijzigen in het Info-deelvenster van de filminspecteur. Dit doe je door te klikken op de Info-knop in de werkbalk, en dan de schuifknop voor de afspeelsnelheid aan te passen.

Hoe werkt een Hyperlapse?

Hyperlapse is een time-lapse techniek die een algoritme gebruikt om handheld video te stabiliseren. Het algoritme analyseert de videobeelden en creëert een virtueel 3D-camerapad dat camerabewegingen compenseert. Dit resulteert in een vloeiende, gestabiliseerde video die tot 30x versneld kan worden.

Door Leaper Wakham

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je een filmpje minder MB maken? :: Wat is de beste gratis video converter?
Handige links