Huis > H > Hoe Vernietig Je Een Mobiele Telefoon?

Hoe vernietig je een mobiele telefoon?

Je smartphone naar de fabrieksinstellingen terugzetten
  1. Tik op 'Instellingen'.
  2. Tik op 'Back-up en reset'. De tabbladen in Android zijn dynamisch. Vandaar dat in dit screenshot 'Algemeen' slechts deels zichtbaar is.
  3. Tik op 'Fabrieksinstellingen herstellen'.
  4. Tik op 'TELEFOON RESETTEN'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Waar kan ik mijn kapotte telefoon verkopen?

Bij Verkoopjesmartphone.nl hebben we betrouwbare inkopers van gebruikte telefoons op onze website vermeld. De meeste van deze bedrijven kopen ook defecte telefoons op. Bezoek de website van de inkopers om de waarde van je toestel te achterhalen.
Wat dit betreft, waarom gaat mijn samsung niet aan?
Schakel je telefoon uit, houd de aan/uit-toets en de volume-omhoogtoets ingedrukt en houd vervolgens de aan/uit-toets ingedrukt. Laat de toetsen los wanneer de Android-mascotte verschijnt. Wanneer het Android-systeemherstelmenu verschijnt, druk je de volume-omlaagtoets in om Wipe Data/Factory Reset te kiezen.

Waarom gaat mijn telefoon niet aan?

Er zijn veel mogelijke redenen waarom uw telefoon niet aangaat. Het kan een softwareprobleem, een hardwareprobleem of een probleem met de batterij zijn.
Als het een softwareprobleem is, kan het zijn dat het besturingssysteem van uw telefoon niet compatibel is met de hardware, of dat er een probleem is met de firmware. Als het een hardwareprobleem is, kan het zijn dat de aan/uit-knop niet werkt, dat de batterij niet is opgeladen of dat er een probleem is met de oplaadpoort. Als het een probleem met de batterij is, kan het zijn dat de batterij niet is opgeladen, dat de batterij niet correct is geïnstalleerd of dat de batterij defect is.
Als u niet zeker weet wat het probleem is, kunt u proberen het probleem op te lossen door uw telefoon opnieuw op te starten, de batterij en de SIM-kaart te verwijderen en ze opnieuw te plaatsen. Als dat niet werkt, kun je proberen je telefoon te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als geen van deze oplossingen werkt, moet je je telefoon misschien naar een reparatiewinkel brengen. Dit in overweging nemend, wat moet ik doen als mijn samsung scherm zwart blijft? Als uw Samsung-scherm zwart blijft, zijn er een paar dingen die u kunt doen om te proberen het probleem op te lossen. Ten eerste kunt u proberen uw apparaat opnieuw op te starten. Als dat niet werkt, kunt u proberen uw apparaat te resetten naar de fabrieksinstellingen. Als geen van beide oplossingen werkt, moet u wellicht contact opnemen met Samsung voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

Dienovereenkomstig, welke gegevens zet smart switch over?

Gebruik de Smart Switch-app om foto's, contacten, berichten, bestanden en belangrijke gegevens over te zetten naar een nieuw apparaat. Smart Switch verplaatst al je gegevens, inclusief de instellingen van je toestel naar je nieuwe telefoon. Je pakt je nieuwe apparaat op en gaat verder waar je gebleven was.
Hoe gegevens overzetten met Smart Switch?
Verbind beide toestellen met wifi. Download en open de Samsung Smart Switch op zowel je oude als nieuwe toestel. Tik op Aan de slag op je oude toestel en selecteer Gegevens verzenden op je nieuwe toestel. Kies op beide toestellen voor Draadloos.

Wat zet Smart Switch niet over?

Hoewel Smart Switch het overzetten van jouw gegevens makkelijk maakt, lukt het niet alle gegevens over te zetten: De meeste app-gegevens worden overgedragen, maar alle beveiligde of gecodeerde gegevens (d.w.z. WhatsApp-chats) worden niet overgezet.
Bovendien, hoe krijg ik mijn apps op mijn nieuwe telefoon? Er zijn een paar verschillende manieren om uw apps op uw nieuwe telefoon te krijgen. De eerste manier is om dezelfde account te gebruiken die u hebt gebruikt om de apps op uw oude telefoon te kopen. Wanneer u zich op uw nieuwe telefoon bij deze account aanmeldt, moeten de apps automatisch beschikbaar zijn om te downloaden. Zo niet, dan kunt u ze meestal vinden in het gedeelte "gekocht" van de app store.
Een andere manier om uw apps op uw nieuwe telefoon te krijgen, is door een back-up van uw oude telefoon te gebruiken. Als u een back-up van uw oude telefoon op iCloud of iTunes hebt, kunt u deze back-up terugzetten op uw nieuwe telefoon en zouden uw apps beschikbaar moeten zijn.
Als u ten slotte de app-bestanden op uw computer hebt opgeslagen, kunt u een telefoonbeheerprogramma gebruiken om de bestanden op uw nieuwe telefoon over te zetten.

Wat gebeurt er als ik mijn iPhone Reset?

Wanneer u uw iPhone reset, worden al uw instellingen en gegevens opnieuw ingesteld. Dit omvat uw voorkeuren voor meldingen, waarschuwingen, helderheid en achtergrond. Al uw app-gegevens en documenten worden ook van het apparaat verwijderd. Als u foto's of video's op uw toestel had opgeslagen, worden deze ook verwijderd.

Door Mishaan Bournazian

Vergelijkbare artikelen

Hoe ontkoppel je een telefoon? :: Hoe krijg ik gegevens van mijn kapotte telefoon?
Handige links