Huis > H > Hoe Kan Je Gratis Apps Downloaden?

Hoe kan je gratis apps downloaden?

Apps downloaden via Google Play
  1. Open Google Play. Gebruik de Play Store-app.
  2. Zoek naar een app die je wilt installeren.
  3. Als je wilt weten of de app betrouwbaar is, controleer je wat anderen over de app zeggen.
  4. Als je een app kiest, tik je op Installeren (voor kosteloze apps) of op de prijs van de app.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is 7-zip gratis?

7-Zip heeft zijn eigen formaat: 7z. Het is een alternatief voor de ingebouwde Windows zip-software.

Hoe kan ik de App Store downloaden?

Je kunt apps, games en digitale content voor je apparaat downloaden via de Google Play Store-app. De Play Store-app is vooraf geïnstalleerd op Android-apparaten die Google Play ondersteunen en kan worden gedownload op bepaalde Chromebooks.
Kan je een app downloaden zonder Apple ID?
Als u Touch ID of Face ID hebt ingeschakeld voor aankopen in de App Store en iTunes Store, wordt u gevraagd om Touch ID of Face ID te gebruiken voor elke download, zelfs als het item gratis is.

Daarvan, waarom kan ik niet meer downloaden in de app store?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u misschien niet meer apps uit de App Store kunt downloaden:
1) Mogelijk hebt u niet genoeg opslagruimte op uw apparaat. Controleer hoeveel opslagruimte u nog hebt door naar Instellingen > Algemeen > Opslag & iCloud-gebruik te gaan. Als u dicht bij of over de limiet zit, moet u enkele apps of bestanden verwijderen om meer ruimte te maken.
2) Een andere mogelijkheid is dat er een probleem is met je Apple ID of wachtwoord. Controleer of u bent aangemeld bij de App Store met de juiste Apple ID en wachtwoord door naar Instellingen > iTunes & App Store te gaan. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
3) Het is ook mogelijk dat er een probleem is met de App Store zelf. Kijk op de webpagina Systeemstatus van Apple of er storingen of problemen met de App Store zijn gemeld. Als alles er normaal uitziet, probeer dan uw apparaat opnieuw op te starten en probeer vervolgens opnieuw apps te downloaden. Dit in overweging nemend, hoe kun je zien of een app gratis is? Wanneer u apps bekijkt in de app store, staat er onder de naam van de app 'Get' of 'Price'. Als er 'Get' staat, betekent dit dat de app gratis is. Als er 'Prijs' staat, betekent dit dat de app niet gratis is en dat u ervoor moet betalen.

Gerelateerde artikelen

Waar gratis ebooks downloaden illegaal?

Ebooks worden gedownload van The Pirate Bay.

Hoe kan je gratis iPhone apps downloaden?

Gratis en betaalde apps voor de iPad/iPhone zijn via de App Store te downloaden. De gebruiker moet bij het downloaden standaard het wachtwoord van zijn Apple ID invullen. Hierdoor kan niet zomaar iedereen apps downloaden op de telefoon of tablet.
Vervolgens, hoe plaats ik een app op mijn iphone?
Ga op je iPhone naar de App Store. In deze digitale winkel kun je op zoek naar al je favoriete apps en games. Sommige apps kan je gratis downloaden, sommige zijn betaald. Zoek de app die je wil downloaden en druk vervolgens op 'Download'.

Vervolgens, hoe krijg ik mijn app op mijn iphone?

Stap voor stap uitgelegd:
  1. Open je 'App Store' vanaf het thuisscherm van je telefoon.
  2. Tik rechts onderin op 'Zoek'.
  3. Tik bovenaan op de zoekbalk en typ de naam van de app die je wil installeren in.
  4. Kies de app die je zoekt uit de resultaten.
  5. Tik op 'Downloaden' en daarna op 'Installeren'.
Hoe krijg je Google Play Store terug? Aangenomen dat u verwijst naar hoe u de Google Play Store-app terug op uw Android-apparaat kunt krijgen, zijn er een paar verschillende manieren om dit te doen.
Eén manier is om te controleren of u een back-up van de app op uw Google-account hebt. Ga hiervoor naar de Google Play Store-app op je toestel en tik op het hamburgermenu in de linkerbovenhoek. Tik vervolgens op "Mijn apps & games". Als je de app ziet staan onder "Eerder geïnstalleerd", kun je op "Installeren" tikken om hem opnieuw te installeren.
Een andere manier om de app terug te krijgen is om de Google Play Store-website op uw computer te bezoeken en in te loggen met hetzelfde Google-account dat u op uw Android-toestel gebruikt. Ga vervolgens naar het gedeelte "Mijn Android Apps" en zoek naar de Google Play Store-app. Als die erbij staat, kunt u op "Installeren" klikken om hem op uw toestel te installeren.
Als geen van deze methoden werkt, moet u uw toestel misschien een fabrieksreset geven. Dit moet echter alleen worden gedaan als laatste redmiddel, omdat het alle gegevens op uw apparaat zal wissen.

Kan ik mijn iPhone gebruiken zonder Apple ID?

Ja, u kunt uw iPhone zonder Apple ID gebruiken. Als u echter een iPhone hebt met een actief mobiel abonnement, hebt u een actieve Apple ID nodig om u aan te melden bij de App Store, iTunes en iMessage. Bovendien kunt u zonder Apple ID geen back-up van uw iPhone-gegevens maken in iCloud.

Door Berta Schlichting

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je apps downloaden zonder toestemming? :: Kan bestanden niet delen?
Handige links