Huis > W > Wat Is De Meest Recente Versie Van Chrome?

Wat is de meest recente versie van Chrome?

Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS. Er zijn ook versies voor Android en iOS, maar die volgen een... 19-10 - Google heeft versie 95 van zijn webbrowser Chrome uitgebracht. Google Chrome is beschikbaar voor Windows, Linux en macOS.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welke Office versie installeren 32 of 64 bit?

De standaardinstelling is om de 32-bits versie van Office te installeren. Als uw pc een 64-bits versie van Windows heeft, raden wij aan de 32-bits versie van Office te installeren omdat deze beter compatibel is met andere toepassingen en plug-ins die met Office werken.

Trouwens, kan ik zomaar van browser veranderen?

Selecteer de knop Start en typ standaard-apps. Selecteer Standaard-apps in de lijst met zoekresultaten. Selecteer onder Webbrowser de browser die momenteel wordt vermeld en selecteer vervolgens Microsoft Edge of een andere browser.
Waar vind ik mijn browser op mijn smartphone?
Standaard-apps in Android: zo kies je ze
  1. Open de instellingen-app op je Android-smartphone;
  2. Tik op 'Apps en meldingen'; en kies vervolgens onderaan voor 'Geavanceerd';
  3. Tik op 'Standaard-apps'. Bij opties als 'Browser-app' en 'Links openen' selecteer je welke apps jij het liefst gebruikt.

Men kan zich ook afvragen: kun je meerdere browsers gebruiken?

Het antwoord op deze vraag is ja, u kunt meerdere browsers gebruiken. Dat kan echter problemen opleveren, omdat elke browser gegevens anders opslaat. Als u bijvoorbeeld twee verschillende browsers gebruikt om dezelfde website te bezoeken, kan de website mogelijk niet herkennen dat u dezelfde gebruiker bent. Bovendien kan het gebruik van meerdere browsers het moeilijker maken om uw wachtwoorden en inloggegevens bij te houden. Hoe stel ik Google als standaard browser in? Het proces voor het instellen van Google als uw standaardbrowser verschilt afhankelijk van het apparaat en het besturingssysteem dat u gebruikt.
Op een Windows 10-computer kunt u Google Chrome instellen als uw standaardbrowser door Chrome te openen en op de drie puntjes in de rechterbovenhoek te klikken. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Instellingen". Klik bovenaan de pagina onder "Standaardbrowser" op "Google Chrome als standaardbrowser instellen".
Op een iPhone kunt u Google Chrome als standaardbrowser instellen door de Instellingen-app te openen en naar beneden te scrollen naar de optie "Chrome". Tik op "Standaard Browser App" en selecteer "Chrome" in de lijst met opties.
Op een Android-toestel kunt u Google Chrome als standaardbrowser instellen door de Chrome-app te openen en op de drie puntjes in de rechterbovenhoek te tikken. Selecteer in het vervolgkeuzemenu "Instellingen". Tik op "Standaardbrowser" en selecteer "Chrome" in de lijst met opties.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je welke versie van Windows je hebt?

Om erachter te komen welke versie van Windows op uw apparaat wordt uitgevoerd, drukt u op de Windows-aanmeldtoets + R en typt u winver in het geopende vak. Selecteer Start om meer informatie te krijgen.

Vervolgens, hoe standaardbrowser instellen op iphone?

Uw standaard browser of e-mailapp wijzigen
  1. Ga naar 'Instellingen' en scrol omlaag totdat u de browser-app of de e-mailapp vindt.
  2. Tik op de app en tik vervolgens op 'Standaard browserapp' of 'Standaard Mail-app'.
  3. Selecteer een browser- of e-mailapp om deze als standaard in te stellen.
Je kunt ook vragen wat bedoelen ze met browser?
In dat geval hoeft alleen een browser instelling te worden veranderd. Zo kan bijvoorbeeld worden ingesteld met welke pagina de applicatie standaard opstart, welke zoekmachine standaard wordt gebruikt en wat de versie van de webbrowser is die momenteel wordt gebruikt.

Wat is een browser melding?

Chrome meldt je standaard wanneer een website, app of extensie meldingen naar je wil verzenden. Je kunt deze instelling op elk moment wijzigen. Als je sites met opdringerige of misleidende meldingen bezoekt, blokkeert Chrome automatisch de meldingen en raadt je aan deze meldingen te blijven blokkeren.
En nog een vraag, wat is de browser van mijn mobiele telefoon? Er is geen definitief antwoord op deze vraag omdat het afhangt van het merk en model van uw mobiele telefoon. Enkele van de populairste browsers voor mobiele telefoons zijn echter Safari, Google Chrome en Firefox.

Kan geen webpagina's openen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u geen webpagina's kunt openen. Eén mogelijkheid is dat uw computer geen verbinding heeft met het internet. Een andere mogelijkheid is dat de website die u probeert te bereiken down is of niet goed werkt.
Als u zeker weet dat uw computer verbonden is met het internet en dat de website die u probeert te bereiken werkt, dan kan het probleem in uw webbrowser zitten. Probeer uw browser opnieuw op te starten en kijk of dat het probleem verhelpt. Zo niet, probeer dan een andere browser te gebruiken. Als u nog steeds problemen ondervindt, kan er een probleem zijn met uw DNS-instellingen of uw firewall.

Door Osyth

Vergelijkbare artikelen

Hoe Kompas kalibreren? :: Kan je gegevens van kapotte telefoon halen?
Handige links