Huis > H > Hoe Kan Ik Contact Opnemen Met Facebook?

Hoe kan ik contact opnemen met Facebook?

Chat, email en telefoonnummer van de Facebook klantenservice

Er bestaat geen manier om rechtstreeks contact op te nemen met Facebook. De klantenservice heeft geen e-mail of chat. Er is ook geen telefoonnummer (Nederland) bekend. Hierdoor kun je niet bellen met de klantenservice.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je een tweede Facebook account aanmaken?

Het is tegen de richtlijnen van de gemeenschap om meer dan één account te hebben. U kunt uw persoonlijke account gebruiken om een pagina aan te maken en te beheren als u uw bedrijf op Facebook wilt vertegenwoordigen.

Vervolgens, wat is het email adres van facebook?

Het webadres van Facebook is facebook.com. Je zou daarom misschien verwachten dat officiële e-mails van de socialmediagigant altijd eindigen op @facebook.com.
...
Deze adressen zijn:
  • @sales.fb.com.
  • @support.facebook.com.
  • @fb.com.
  • advertise-noreply[at]facebookmail[dot]com.
  • [email protected]
Wat is Herstelcode Facebook?
Scrol helemaal omlaag en tik op Instellingen en vervolgens op Beveiliging en aanmelding. Tik op Tweestapsverificatie gebruiken. Voer je wachtwoord in en tik op Doorgaan. Tik op Herstelcodes en vervolgens op Codes weergeven.

Men kan zich ook afvragen: hoe kom ik terug op mijn facebook?

Er zijn een paar manieren om terug te gaan naar uw Facebook-account als u bent afgesloten of om een andere reden niet kunt inloggen.
Probeer eerst in te loggen met uw e-mailadres of telefoonnummer. Als u nog steeds problemen ondervindt, kunt u proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen.
Als je daarna nog steeds problemen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice van Facebook en zij kunnen je helpen weer op je account te komen. Dienovereenkomstig, is bellen via facebook gratis? Nee, bellen via Facebook is niet gratis. Gebruikers moeten credits kopen om te kunnen bellen.

Gerelateerde artikelen

Kunnen mensen zien dat je online bent op Facebook?

Ga naar de 'Messenger' optie op de Facebook website om je status te verbergen. Klik op het tandwieltje boven de chatlijst en kies de instellingen. Je kunt daarna de optie'toon wanneer actief' uitvinken.

Wat moet je doen als je Facebook account gehackt is?

Als je denkt dat je account is gehackt of is overgenomen, ga dan naar deze pagina om je account te beveiligen. We vragen je om je wachtwoord te wijzigen en om recente aanmeldactiviteit te controleren. Je account kan zijn gehackt als je het volgende opmerkt: Je e-mailadres of wachtwoord is gewijzigd.
Dienovereenkomstig, waarom krijg ik mail van facebook?
Als je meer dan één e-mailadres aan je account hebt gekoppeld, sturen we meldingen naar het e-mailadres dat je als primair e-mailadres hebt ingesteld in je algemene accountinstellingen. Als je de ontvangst van e-mails op je primaire e-mailadres hebt stopgezet, sturen we meldingen naar je secundaire e-mailadres.

Kan je zien als iemand op je Facebook inlogt?

Scrol omlaag naar de onderkant van het menu en tik op Instellingen en vervolgens op Beveiliging en aanmelding. Tik op Waarschuwingen over onbekende aanmeldingen ontvangen. Kies hoe je de waarschuwingen wilt ontvangen, zoals via je e-mailaccount of een Facebook-melding op een herkend apparaat. Klik op Save (Opslaan).
Trouwens, hoe e-mailadres facebook wijzigen? Volg deze stappen om je Facebook e-mailadres te wijzigen:
1. Klik op de pijl omlaag in de rechterbovenhoek van Facebook en selecteer "Instellingen".
2. Klik in de linkerkolom van je Instellingen op "Algemeen".
3. Onder "Contact", naast je e-mailadres, klik je op "Bewerken".
4. Voer het nieuwe e-mailadres in dat u wilt gebruiken en klik op "Wijzigingen opslaan".

Wat betekent Herstelcode?

Een herstelcode is een code die wordt gebruikt om een wachtwoord opnieuw in te stellen of opnieuw toegang te krijgen tot een account. Deze code wordt meestal gegenereerd door een externe toepassing of dienst en wordt meestal gebruikt als laatste redmiddel wanneer andere methoden om een wachtwoord of account te resetten hebben gefaald.

Door Rafi Clingan

Vergelijkbare artikelen

Hoe werkt WeChat? :: Hoe lang duurt update Windows 10 20H2?
Handige links