Huis > H > Hoe Kan Je Veranderen Van Account Op Clash Of Clans?

Hoe kan je veranderen van account op Clash of clans?

Tik op Instellingen en vervolgens op Afmelden. Je krijgt nu het titelscherm van het spel te zien. Tik op 'Aanmelden met Supercell ID'. Selecteer 'Met andere ID aanmelden'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Bovendien, hoe krijg ik mijn oude clash of clans terug?

Zodra je een e-mailadres hebt waaraan je je spelaccount kunt koppelen, kun je contact met ons opnemen om de procedure voor het accountherstel in gang te zetten en zo je spelvoortgang terug te krijgen.
Dienovereenkomstig, hoe krijg je een tweede clash of clans account?
Spelen met meerdere accounts
  1. Configureer je apparaat met het juiste Google Play- of Game Center-account.
  2. Start het spel. Het spelaccount dat is verbonden aan je Google Play-/Game Center-account wordt geladen.
  3. Ga naar Instellingen en tik op de knop onder het kopje Supercell ID. Selecteer nu Registreren.

Daarvan, hoe kom ik achter mijn supercell id?

Er zijn een paar manieren om je supercell ID te vinden. De makkelijkste manier is om naar de instellingenpagina in het spel te gaan en te zoeken naar de ID in de linkerbovenhoek. Je kunt je ID ook vinden door in te loggen met je account op de Supercell website en naar de account pagina te gaan. Je ID staat dan onder de accountgegevens. En nog een vraag, hoe maak je een tweede account aan op snapchat? Om een tweede account op Snapchat aan te maken, moet je een nieuw Snapchat-account aanmaken met een ander e-mailadres en telefoonnummer.

Gerelateerde artikelen

Hoe Nintendo-account koppelen?

U kunt systeeminstellingen kiezen in het startmenu nadat u een gebruiker hebt aangemaakt, en vervolgens een gebruiker kiezen om de profielinstellingen te openen.

Hoe oud is Clash of clans?

Clash of Clans (CoC) is een (gratis) strategiespel uit het genre massively multiplayer online game dat in-app aankopen bevat. De eerste versie werd uitgebracht op 2 augustus 2012. Het werd ontwikkeld voor het platform iOS en Android en wordt aangeboden via de App Store van Apple en Google Play.
Dus, hoe download je clash of clans op de computer?
KO Player – Een Professionele Android-Emulator
  1. Download de software.
  2. Log in met je Google-account en installeer het spel, of ga naar "Hot Apps" om Clash of Clans te vinden.
  3. Open de app, het zal zich aanmelden met je Google-account en je kunt de muis gebruiken om Clash of Clans spelen op PC.

Hoe kun je contact opnemen met supercell?

Stuur een e-mail naar [email protected] of contacteer ons rechtstreeks vanuit het spel. Ga hiervoor naar de instellingen van het spel en tik op 'Hulp en ondersteuning'. Tik vervolgens op 'Contacteer ons' in de rechterbovenhoek.
Daarvan, waarom krijg ik geen mail van supercell? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom je geen e-mails van Supercell ontvangt:
1. Supercell heeft misschien niet uw juiste e-mailadres in het bestand. Zorg ervoor dat u uw e-mailadres correct hebt ingevoerd toen u uw Supercell-account aanmaakte, en controleer of het up-to-date is in uw accountinstellingen.
2. Mogelijk is er in uw e-mailaccount een filter ingesteld dat e-mails van Supercell automatisch als spam verwijdert of markeert. Controleer de filteropties van uw e-mailaccount en controleer of e-mails van Supercell niet ten onrechte als spam worden behandeld.
3. Supercell heeft mogelijk technische problemen met zijn e-mailsysteem. Als je geen e-mails van andere bedrijven of contacten ontvangt, is dit waarschijnlijk het geval en kun je niets anders doen dan wachten tot Supercell het probleem heeft opgelost.

Dit in overweging nemend, hoeveel games heeft supercell gemaakt?

Supercell is een bedrijf dat mobiele spellen ontwikkelt en gevestigd is in Helsinki, Finland. Het bedrijf werd opgericht in 2010 en zijn eerste spel was het iOS-spel Clash of Clans, dat in 2012 werd uitgebracht. Supercell heeft vier spellen uitgebracht voor iOS en één voor Android.

Door Pete Navarrate

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan je het best Franse woorden leren? :: Waarom steeds opnieuw wachtwoord Outlook iPhone?
Handige links