Huis > H > Hoe Kun Je Je Zoekgeschiedenis Zien?

Hoe kun je je zoekgeschiedenis zien?

Je geschiedenis bekijken
  1. Tik rechtsboven op Meer. Geschiedenis. Als de adresbalk onderaan staat, veeg je omhoog op de adresbalk. Tik op Geschiedenis .
  2. Als je een site wilt bezoeken, tik je op het item. Als je de site op een nieuw tabblad wilt openen, tik je op het item en houd je dit vast. Tik rechtsboven op Meer.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Hoe geheim is geheime stand?

De incognito modus zorgt ervoor dat: Je browsergeschiedenis niets bijhoudt: de websites die je bezoekt, worden niet op de computer of in de browser opgeslagen. De cookies die je tijdens het internetten gebruikt worden verwijderd nadat je de browser afsluit.
Waar blijft de verwijderde geschiedenis?
Google History kan al je bladwijzers en geschiedenis terugzetten, volg daarvoor de volgende stappen: Ga naar Google History > Log in met je Google account. Hier krijg je een overzicht van alle geschiedenis in Chrome met datum en tijd.

Dit in overweging nemend, waar staat de geschiedenis van google chrome?

De geschiedenis van Google Chrome is te vinden in de Google Chrome Developer Tools. Om de Developer Tools te openen, drukt u op Command+Option+I (Mac) of Control+Shift+I (Windows, Linux). De Developer Tools worden geopend in een apart venster.
In het venster Developer Tools klikt u op het tabblad "Geschiedenis". Dit toont u een lijst van alle websites die u in Google Chrome hebt bezocht. U kunt ook naar specifieke websites zoeken door te typen in de zoekbalk bovenaan de pagina. Men kan zich ook afvragen: kunnen mensen zien wat je opzoekt op internet? In het algemeen niet. Je internet service provider (ISP) kan zien welke websites je bezoekt, maar niet wat je doet als je eenmaal op die websites bent. Dus als u inlogt op uw bankrekening of uw creditcardgegevens invoert op een website, weet uw ISP dat u die site hebt bezocht, maar kan hij niet zien wat u er hebt gedaan. Er zijn enkele uitzonderingen op deze regel. Als u bijvoorbeeld een virtual private network (VPN) gebruikt, kan uw ISP niet zien welke websites u bezoekt omdat uw verkeer is versleuteld. En als je een dienst als Tor gebruikt, kan je ISP wel zien dat je Tor gebruikt, maar niet welke websites je bezoekt.

Gerelateerde artikelen

Is er een app dat je kan zien waar iemand is?

De Find My Friends app is voor iedereen met een Android telefoon. De app werkt hetzelfde als Life360.

Bovendien, hoe lang blijft geschiedenis bewaard?

Bijvoorbeeld wanneer u onlangs een website bezocht hebt waarvan u niet precies meer weet hoe er terecht gekomen bent, maar nog wel ongeveer weet wanneer het was. Iets terugzoeken in de browsergeschiedenis kan veelal tot ongeveer 90 dagen. Wat ouder is dan 90 dagen wordt automatisch verwijderd.
Dus, is incognito surfen veilig?
Dankzij de incognito modus hoef je niet steeds zelf je zoekgeschiedenis, cookies en surfgeschiedenis te verwijderen. Bedenk je dat de incognito modus er niet voor is gemaakt om veiliger of anoniemer te surfen op het web.

Wat doet de incognito modus en wat niet?

Als je niet wilt dat een browser bijhoudt welke pagina's je bezoekt en welke programma's je downloadt, kun je in de incognitomodus browsen. Bedenk wel: de browser bewaart dan geen zoek- en navigatiegeschiedenis van je, maar je internetserviceprovider of werkgever kan toch volgen welke pagina's je bezoekt.
Wat gebeurt er als ik mijn geschiedenis verwijdert? Als u uw geschiedenis verwijdert, heeft uw webbrowser geen gegevens meer over de websites die u hebt bezocht. Dit betekent dat u uw surfgeschiedenis niet meer kunt zien wanneer u uw browsergeschiedenis terugkijkt. Ook wachtwoorden of formuliergegevens die in uw browsergeschiedenis zijn opgeslagen, worden verwijderd.

Daarvan, wat heb ik als laatst opgezocht?

Aangenomen dat u vraagt hoe u het laatste wat u op uw computer hebt opgezocht kunt terugvinden:
1. Druk tegelijkertijd op de toetsen "Ctrl" en "H" om de geschiedenis van uw computer te openen.
2. Blader door de lijst met websites die u hebt bezocht om de laatste website te vinden die u hebt opgezocht. De meest recente website die u hebt bezocht staat bovenaan de lijst.

Door Coy Durasoff

Vergelijkbare artikelen

Kan je zomaar een nieuwe processor vervangen? :: Waar vind ik opgeslagen wachtwoorden Internet Explorer?
Handige links