Huis > H > Hoe Upload Je Een Video Op Youtube Telefoon?

Hoe upload je een video op YouTube telefoon?

YouTube-app voor Android
  1. Open de YouTube-app .
  2. Tik op Maken. Een video uploaden.
  3. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden en tik op VOLGENDE. Je video wordt geüpload als Short als deze maximaal 60 seconden is en een vierkante of verticale beeldverhouding heeft. Meer informatie.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Je kunt ook vragen hoe moet je video uploaden youtube?

Video's uploaden in YouTube Studio
  1. Log in bij YouTube Studio.
  2. Klik rechtsboven op MAKEN. Video's uploaden .
  3. Selecteer het bestand dat je wilt uploaden.
Bovendien, hoe zet je een youtube filmpje in galerij?
Video van YouTube downloaden op een Android tablet of mobiel

Ga naar YouTube en zoek de video op. Methode 1 (dit werkt niet op alle toestellen). Druk een paar seconden op de spelende video en kies Video opslaan. De video wordt opgeslagen in de map Download (te vinden via Mijn bestanden of Bestandsbeheer).

Wat dit betreft, waarom kan ik geen video plaatsen op youtube?

Er zijn een aantal redenen waarom je geen video op YouTube kunt plaatsen. De meest voorkomende reden is dat je video niet voldoet aan de richtlijnen van YouTube. Je video kan bijvoorbeeld te lang zijn of ongepaste inhoud bevatten. Hoeveel kun je uploaden op YouTube? Vanaf 2019 kunnen YouTube-gebruikers video's uploaden die tot 128 GB groot en maximaal 11 uur lang zijn.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Men kan zich ook afvragen: wat is een verborgen video op youtube?

Een video die u op YouTube plaatst, hoeft niet zichtbaar te zijn voor de hele wereld. Plaats een video 'verborgen' en hij is alleen toegankelijk via de url.
Dit in overweging nemend, hoe sla je een youtube filmpje op iphone?
Open de YouTube-app op je iPhone of iPad. Zoek je favoriete video en open hem. Net onder de titel van de video staat een knoppenbalk. Veeg deze naar links en tik op 'Downloaden'.

Hoe maak je een filmpje op YouTube?

Je logt gewoon in bij je YouTube-account en klikt op het icoon Maken. Als je een langere video wilt uploaden, klik je op Video uploaden en kies je daarna het gewenste videobestand. Je kunt maximaal 15 bestanden tegelijk uploaden. Als je een YouTube Short wilt uploaden, moet je ingelogd zijn bij YouTube voor mobiel.
Hoe begin je met een YouTube kanaal? Er zijn een paar dingen die je nodig hebt om een YouTube-kanaal te beginnen:
1. Een Google-account: Je hebt een Google-account nodig om je aan te melden bij YouTube. Als je geen Google-account hebt, kun je er een aanmaken op google.com/account.
2. Een kanaal: Zodra je je hebt aangemeld bij YouTube met je Google-account, kun je een kanaal maken door naar youtube.com/create_channel te gaan.
3. Een video: Je hebt minstens één video nodig om naar je kanaal te uploaden. Je kunt een video maken of een bestaande video van je computer, telefoon of ander apparaat gebruiken.
Zodra je al deze dingen hebt, ben je klaar om je YouTube-kanaal te beginnen!

Kun je YouTube video's downloaden?

Ja, je kunt YouTube-video's downloaden. Er zijn veel manieren om dit te doen, maar een populaire methode is het gebruik van een website als TubeOffline.com. Zodra je op de website bent, voer je gewoon de URL in van de YouTube-video die je wilt downloaden, selecteer je een formaat en start je het downloaden.

Door Luca Schleiff

Vergelijkbare artikelen

Hoe zal kort haar mij staan? :: Hoe koppel je een Canon printer aan mijn laptop?
Handige links