Huis > K > Kan Je Wikipedia Bewerken?

Kan je Wikipedia bewerken?

Inderdaad mag iedereen Wikipedia-pagina's bewerken. Daarvoor is geen vraag om toestemming nodig. Maar er zijn wel regels en afspraken waaraan iedereen zich moet houden. Wanneer er onenigheid bestaat over de inhoud van een artikel moet men bijvoorbeeld goede bronnen erbij halen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je PNG bewerken?

Het is mogelijk om te creëren.

Hoe wordt Wikipedia gecontroleerd?

Een wijziging markeren als gecontroleerd kan door eerst uit de opties "(wijz | gesch)" "wijz" te selecteren. Hierna zie je de wijziging die gedaan is. Je markeert deze door op "[Als gecontroleerd markeren]" te klikken.
Wie zit er achter Wikipedia?
Wikipedia werd in 2001 opgericht door de Amerikaanse ondernemer Jimmy Wales, samen met zijn medewerker Larry Sanger.

Trouwens, kan je je eigen wikipedia pagina maken?

Ja, u kunt uw eigen Wikipedia-pagina maken. Er zijn echter bepaalde regels en richtlijnen die je moet volgen om dat te kunnen doen. Je pagina moet bijvoorbeeld gaan over een onderwerp dat opmerkelijk en controleerbaar is. Bovendien moet je in staat zijn om te schrijven op een neutrale toon van een derde partij. Dienovereenkomstig, hoe verander je iets op wikipedia? Om iets te wijzigen op Wikipedia moet u eerst een account aanmaken. Als je eenmaal een account hebt, kun je op elke Wikipedia-pagina op de knop "Bewerken" klikken. Dit brengt u naar een pagina waar u wijzigingen in de pagina kunt aanbrengen. Zodra u uw wijzigingen heeft aangebracht, kunt u op de knop "Opslaan" klikken om uw wijzigingen op te slaan.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een afbeelding bewerken in Word?

Wanneer u een afbeelding in uw document invoegt, klikt u erop en vervolgens op het tabblad Opmaak. U kunt in Word kleurvariaties toepassen, bijsnijden, comprimeren en een aantal speciale effecten toepassen.

Wie werkt Wikipedia bij?

Wikipedia heeft geen toelatingsbeleid. In principe kan iedereen aan de encyclopedie werken.
Hoe betrouwbaar is de informatie op Wikipedia?
Wikipedia doet aan kwaliteitscontrole, maar u moet voorzichtig zijn om het als wetenschappelijke bron te gebruiken. In goede artikelen staan recente referenties, bronnen, noten en literatuurverwijzingen die u als wetenschappelijke bron kunt gebruiken.

Wat is de naam van de zoekmachine?

Google Zoeken, ook wel Google Search of gewoon Google genoemd, is een zoekmachine van Google LLC voor documenten op het wereldwijde web, opgericht in 1997 door twee promovendi aan de Stanford-universiteit, Larry Page en Sergey Brin.
Hoe kan je Wikipedia vertalen? De beste manier om Wikipedia te vertalen is het gebruik van het vertaalprogramma van de Wikimedia Foundation. Deze tool is beschikbaar in de meeste talen en stelt gebruikers in staat artikelen te vertalen van de ene taal naar de andere.

Wat dit betreft, wie zit er achter scheldt?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van de context waarin wordt gevloekt en van de cultuur van de betrokkenen. In sommige gevallen kan het als beledigend of onbeleefd worden beschouwd om te vloeken, terwijl het in andere gevallen kan worden gezien als een teken van eerlijkheid of intensiteit.

Door Leitman

Vergelijkbare artikelen

Wie zit er achter de Mediacourant? :: Hoeveel mensen kunnen op een Netflix account?
Handige links