Huis > H > Hoe Ga Je Live Op De Playstation?

Hoe ga je live op de PlayStation?

Als je een game speelt, druk je op de SHARE-toets op je controller en selecteer je 'Gameplay uitzenden' in het Share-menu. Vervolgens selecteer je Twitch. Je kunt je video-opties kiezen, je stream een titel geven, je PlayStation Camera toevoegen indien beschikbaar, en je vrienden uitnodigen om te beginnen met kijken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Hoe duur is Game Pass?

€ 9,99/mnd.
Hoe Game Pass activeren?
Jouw Game Pass-abonnement activeren via de Xbox website
  1. Ga naar Xbox.com en selecteer Aanmelden;
  2. Meld je aan met jouw Xbox-account en open het drop down menu bij je profielafbeelding;
  3. Selecteer vervolgens je profiel en kies voor Code inwisselen;
  4. Voer de code in van 25 tekens, klik op Volgende en bevestig. Have fun!

Hoe Xbox Game Pass betalen?

De Xbox Game Pass is een abonnementsdienst waarmee je toegang krijgt tot een bibliotheek met digitale games. De dienst is beschikbaar op Xbox One en pc. Je kunt de Xbox Game Pass betalen met een creditcard of bankpas, PayPal of een Xbox-cadeaukaart. Kun je een Xbox aansluiten op een monitor? Ja, je kunt een Xbox aansluiten op een monitor. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van welk type monitor je hebt. Als je een DVI-monitor hebt, kun je een DVI-naar-HDMI-adapter gebruiken om de Xbox op de monitor aan te sluiten. Als je een HDMI-monitor hebt, kun je een standaard HDMI-kabel gebruiken om de Xbox op de monitor aan te sluiten.

Gerelateerde artikelen

Is Xbox Live Gold gratis?

Als je online een free-to-play game wilt spelen, hoef je geen abonnement meer te nemen op Xbox Live Gold. In totaal zijn er vijftig games inbegrepen, waarvoor je geen abonnementsgeld meer hoeft te betalen.

Welke Xbox controller voor pc?

De algemene beste controller is de Xbox Series X en S controller. Deze controller krijg je wanneer je een Xbox Series X of S console koopt, en kun je ook apart aanschaffen om het te gebruiken op pc.
Welke Xbox controller heeft Bluetooth?
De Xbox draadloze controller die wordt geleverd bij Xbox Series X|S bevat een functie waarmee je snel schakelt tussen een gekoppeld Bluetooth-apparaat en een Xbox-console.

Vervolgens, hoe kan je controller aansluiten op telefoon?

De DUALSHOCK 4 draadloze controller verbinden via Bluetooth
  1. Ga op je Sony Xperia- of Android-apparaat naar de Bluetooth-instellingen en schakel Bluetooth IN.
  2. Zoek naar nieuwe apparaten en kies Draadloze controller.
Daarvan, hoe kan je je controller aansluiten op je telefoon? Aangenomen dat je wilt weten hoe je een controller op een telefoon aansluit:
Er zijn een paar manieren om een controller met een telefoon te verbinden. De meest gebruikelijke manier is om een Bluetooth-verbinding te gebruiken. Om dit te doen, moet u uw controller in de koppelingsmodus zetten. Dit doe je meestal door de aan/uit-knop een paar seconden ingedrukt te houden. Ga dan op je telefoon naar de Bluetooth-instellingen en zoek naar een apparaat met de naam "Game Controller". Zodra je het hebt gevonden, maak je er verbinding mee en ben je klaar.
Een andere manier om een controller met een telefoon te verbinden is met een speciale kabel die bij sommige controllers wordt geleverd. Deze kabel wordt aangesloten op de controller en de hoofdtelefoonaansluiting van de telefoon. Zodra hij is aangesloten, vraagt de telefoon meestal om een stuurprogramma voor de controller te installeren. Zodra het stuurprogramma is geïnstalleerd, zou de controller net zo moeten werken als met een Bluetooth-verbinding.

Hoe verbind je Xbox controller met Iphone?

Er zijn een paar manieren om een Xbox-controller op een iPhone aan te sluiten:
1. Gebruik een Xbox-controller met een Lightning-connector. Deze zijn verkrijgbaar bij Microsoft en andere retailers.
2. Gebruik een Xbox-controller met een Bluetooth-adapter. Deze zijn verkrijgbaar bij Microsoft en detailhandelaren van derden.
3. Gebruik een controller van derden die via Bluetooth verbinding maakt met de iPhone. Deze zijn verkrijgbaar bij diverse winkels.

Door Spoor

Vergelijkbare artikelen

Waar vind ik Apparaatbeheer op Mac? :: Hoe werkt Xbox play anywhere?
Handige links