Huis > H > Hoe Werkt De Muis Van Een Mac?

Hoe werkt de muis van een Mac?

Klik met de rechterkant van de muis. Veeg met één vinger omhoog of omlaag om te scrollen. Tik dubbel met één vinger om in en uit te zoomen op een webpagina of pdf-document. Tik dubbel met twee vingers om Mission Control te openen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat werkt op 12 volt?

Om elektronische apparatuur geschikt te maken voor het 230 Volt net, wordt deze 230 Volt wisselspanning in het apparaat met een transformator en gelijkrichter omgezet in een lagere gelijkspanning.

Dit in overweging nemend, wat zijn muistoetsen?

Met Muistoetsen kunt u de muisaanwijzer besturen met het numerieke toetsenblok op uw toetsenbord in plaats van met de muis.
Mensen vragen ook: kan niet meer klikken met muis?
Ga naar het menu Start of druk op de Windows-knop. Ga naar het Zoekbalkje en typ hierin 'instellingen voor de Muis en touchpad' en klik op enter. Kijk bij de Muis Instellingen bij de instellingen voor touchpad of mousepad. Onderaan vindt je de 'Extra Muisopties' onder 'Verwante Instellingen'.

Vervolgens, hoe cursor verplaatsen?

Er zijn een paar manieren om de cursor te verplaatsen. De meest gebruikelijke is het gebruik van de pijltjestoetsen op het toetsenbord. U kunt ook de muis gebruiken om op de gewenste plaats te klikken. Sommige tekstverwerkers hebben ook sneltoetsen om de cursor te verplaatsen. In Vim kunt u bijvoorbeeld "h" gebruiken om de cursor naar links te verplaatsen, "j" om hem naar beneden te verplaatsen, "k" om hem naar boven te verplaatsen, en "l" om hem naar rechts te verplaatsen. Dus, hoe tekst selecteren zonder muis? Er zijn een paar sneltoetsen die kunnen worden gebruikt om tekst te selecteren zonder muis:
1. Om een enkel karakter te selecteren plaatst u uw cursor naast het karakter en drukt u op Shift+F6.
2. Om een woord te selecteren plaatst u uw cursor naast het woord en drukt u op Ctrl+Shift+W.
3. Om een zin te selecteren plaatst u uw cursor naast de zin en drukt u op Ctrl+Shift+S.
4. Om een alinea te selecteren plaatst u uw cursor naast de alinea en drukt u op Ctrl+Shift+P.
5. Om een heel document te selecteren, drukt u op Ctrl+A.

Gerelateerde artikelen

Waarom werkt mijn Bluetooth niet op mijn iPhone?

Als u geen verbinding kunt maken met een van deze apparaten, controleer dan of het accessoire en het apparaat dicht bij elkaar staan. Zet het accessoire uit en weer aan. Zorg ervoor dat het accessoire is opgeladen of op de stroom is aangesloten.

Hoe kan je je computer opnieuw opstarten?

Ga naar Start , selecteer de aan /uit -knop en selecteer vervolgens opnieuw starten.
Men kan zich ook afvragen: hoe rechtsklikken op mac?
Klikken met de Control-toets ingedrukt op de Mac werkt hetzelfde als klikken met de rechtermuisknop op een Windows-computer. Op deze manier open je een contextueel menu op een Mac. Control + klikken: Houd de Control-toets ingedrukt terwijl je op een onderdeel klikt.

Hoe kopieren met Magic Mouse?

Kopiëren of knippen
  1. Druk op Command-C.
  2. Of kies 'Wijzig' > 'Kopieer' in de menubalk.
  3. Of Control-klik (of klik met de rechtermuisknop) op het onderdeel dat u hebt geselecteerd en kies 'Kopieer' in het contextuele menu.
Dienovereenkomstig, hoe moet je kopieren en plakken op een macbook? Command + C is de snelkoppeling om te kopiëren op een MacBook. Om te plakken gebruik je Command + V.

Dus, hoe krijg je je muis terug op je chromebook?

Er zijn een paar manieren om je muis terug te krijgen op je chromebook. De eerste manier is om het trackpad te gebruiken. Als u een muis hebt aangesloten, kunt u ook de muis gebruiken om te klikken en de cursor terug naar het midden van het scherm te slepen. Ten slotte kunt u op de toetsenCtrl+Shift+U drukken om de instellingenpagina van Chrome OS Under the Hood op te roepen en vervolgens op de knop Reset klikken onder "Terugzetten naar standaardinstellingen".

Door Goldia Economou

Vergelijkbare artikelen

Wat is een linkermuisknop? :: Kan ik een tablet gebruiken als monitor?
Handige links