Huis > H > Hoe Knip Je Een Video Op Samsung Telefoon?

Hoe knip je een video op Samsung telefoon?

Je video inkorten, stabiliseren, het geluid dempen of een stilstaand beeld eruit exporteren
  1. Open de video die je wilt bewerken.
  2. Tik op Bewerken . De video inkorten tot een andere lengte: Tik op de handgrepen voor inkorten en sleep ze om het gedeelte van je video te selecteren dat je wilt behouden.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Hoe kan je een filmpje knippen?

Een video knippen

Klik op het lint onder Hulpmiddelen voor video op het tabblad Afspelen op Video knippen. Om aan te geven waar u het videofragment wilt knippen, klikt u in het dialoogvenster Video knippen op de knop Afspelen. Op het punt waar u de knip wilt maken, klikt u op de knop Pauze.
Dienovereenkomstig, kan je een video bijsnijden?
Open VLC en ga naar "Tools" en vervolgens "Aanpassingen en Effecten". 2. Kies "Video-effecten" en vervolgens "Bijsnijden". Kies het gedeelte dat u wilt bijsnijden en snijd de video bij.

Dienovereenkomstig, hoe bewerk je een filmpje op de iphone?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, omdat het proces voor het bewerken van een film op een iPhone kan variëren, afhankelijk van de app of software die u gebruikt. Maar in het algemeen houdt het proces voor het bewerken van een film op een iPhone in dat het filmbestand in de bewerkingsapp wordt geïmporteerd, dat de gewenste wijzigingen of bewerkingen in het bestand worden aangebracht en dat het bestand vervolgens weer naar uw iPhone wordt geëxporteerd. Hoe bewerk ik een filmpjes? Er komt veel kijken bij het bewerken van een video, dus er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Hier zijn echter enkele basisstappen die je kunt volgen om een video te bewerken:
1. Importeer de video in uw videobewerkingssoftware. Dit gebeurt meestal door het videobestand naar de interface van de software te slepen.
2. Zodra de video is geïmporteerd, kunt u beginnen met bewerken. Dit kan inhouden dat u delen van de video wegknipt, nieuwe beelden toevoegt of visuele effecten toevoegt.
3. Als u tevreden bent met de bewerkingen, kunt u de video exporteren in het gewenste formaat.

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dienovereenkomstig, hoe kan ik 2 filmpjes samenvoegen?

Een aantal mobiele apps voor tablets en telefoons kunnen eenvoudig meerdere filmpjes samenvoegen tot één, bijvoorbeeld Movavi Clips.
...
Video's samenvoegen op Android of iPhone
  1. Download en start de app.
  2. Tik op het plus-pictogram om mediabestanden te kiezen die je wilt toevoegen.
Wat dit betreft, hoe kan ik een mp4 bestand knippen?
Video Grabber
  1. Open uw browser en ga naar Video Grabber.
  2. Klik op "Video Converteren" en vervolgens op "Selecteer bestanden om te converteren". Selecteer het bestand dat u wilt bijsnijden zodra het venster verschijnt.
  3. Klik op "Bewerken" en geef het gewenste formaat aan.

Hoe kan je een filmpje minder MB maken?

Om een videobestand te comprimeren, heb je gespecialiseerde software nodig, zoals iMovie voor Mac of de Windows Video Editor. Daarnaast zou je je video in een gecomprimeerd zipbestand kunnen versturen, maar dat betekent wel dat je ontvanger het bestand moet downloaden.
Hoe kan ik een video splitsen? Er zijn een paar manieren om een video te splitsen:
1. Een videobewerkingsprogramma gebruiken: dit is de meest gebruikelijke methode en er zijn een aantal softwareprogramma's beschikbaar voor dit doel. Enkele populaire videobewerkingsprogramma's zijn Adobe Premiere Pro, Final Cut Pro en Sony Vegas Pro.
2. Een online videobewerkingsdienst gebruiken: er zijn een aantal online diensten die videobewerkingsmogelijkheden bieden, waaronder Splice en WeVideo.
3. Een mobiele app gebruiken: er zijn een aantal mobiele apps die videobewerkingsmogelijkheden bieden, waaronder Splice en WeVideo.
4. Het videobestand handmatig splitsen: deze methode is complexer en vereist wat meer technische kennis. Hierbij wordt het videobestand in afzonderlijke delen gesplitst met behulp van een videobewerkingssoftwareprogramma en wordt elk deel vervolgens opgeslagen als een afzonderlijk bestand.

Hoe video bijsnijden Windows?

Er zijn een paar manieren om een video in Windows bij te snijden. De eerste manier is het gebruik van een videobewerkingsprogramma zoals Windows Movie Maker of Adobe Premiere. Met deze programma's kun je de video bijsnijden door de randen van het videoframe te verslepen.
Een andere manier om een video in Windows bij te snijden is met een video converter programma zoals Any Video Converter. Deze programma's kunnen de video converteren naar een formaat dat je kunt bewerken in een videobewerkingsprogramma.
Tenslotte kun je een videospeler zoals VLC Media Player gebruiken om de video bij te snijden. Open hiervoor de video in de speler en klik op de knop "bijsnijden". Dit opent een venster waarin u het gebied van de video kunt selecteren dat u wilt bijsnijden.

Door Huai Mikota

Vergelijkbare artikelen

Hoe je slaapkamer afkoelen? :: Hoe kun je video's aan elkaar plakken?
Handige links