Huis > W > Wat Is Dism?

Wat is DISM?

De Deployment Image Servicing and Management Tool (DISM) is een op administratorniveau met opdrachtregel uitvoerbare tool beschikbaar in Windows, die gebruikt kan worden om de Windows-image te herstellen of om Windows-installatiemedia te wijzigen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat doet DISM?

In de woorden van Microsoft, DISM.exe is een opdrachtregelprogramma dat u kunt gebruiken om een Windows installatiekopie te onderhouden of een Windows PE installatiekopie voor te bereiden.

Hoe kan ik me aanmelden als administrator Windows 10?

Hoe log ik in als administrator Windows 10?
  1. Klik op start / vlag om het start menu te activeren.
  2. Type meteen het commando cmd hier achter aan.
  3. Bovenaan verschijnt Opdrachtprompt.
  4. Klik met de rechtermuisknop op Opdrachtpromt.
  5. Klik op Als administrator uitvoeren.
Waar vind ik start uitvoeren in Windows 10?
Het configuratiescherm is op vele manieren te openen, bijvoorbeeld via de zoekfunctie in de taakbalk, via de map Systeem in Start of via het venster Uitvoeren (te openen met de toetscombinatie Win-R) met het commando CONTROL.

Je kunt ook vragen hoe kom ik in de veilige modus windows 10?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u in veilige modus kunt komen op Windows 10. Een manier is om de Shift-toets ingedrukt te houden terwijl u op de optie Opnieuw opstarten in het menu Start klikt. Dit brengt u naar het menu Geavanceerde opstartopties, waar u vervolgens op de optie Veilige modus kunt klikken.
Een andere manier om in veilige modus te komen is door de Opdrachtprompt te gebruiken. Hiervoor moet u het volgende commando in de Opdrachtprompt typen:
bcdedit /set {default} bootmenupolicy legacy
Als u dit gedaan heeft, kunt u uw computer opnieuw opstarten en op de F8-toets drukken om het menu Advanced Boot Options op te roepen. Hier kunt u de veilige modus selecteren die u wilt gebruiken. Hoe gebruik je het derde teken op je toetsenbord? Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat het derde teken op een toetsenbord voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt, afhankelijk van de specifieke toetsenbordindeling die wordt gebruikt. Enkele van de meest voorkomende toepassingen van het derde teken op een toetsenbord zijn echter het typen van cijfers, leestekens en speciale tekens. Daarnaast gebruiken veel mensen het derde teken op hun toetsenbord als een modificatietoets (bijvoorbeeld Shift, Alt of Control) bij het uitvoeren van bepaalde sneltoetsen.

Gerelateerde artikelen

Wat is DISM exe?

Wat doet Ctrl G?

Ctrl-G: Ga naar pagina (Go to) Ctrl-H: Vinden en Vervangen (Replace) Ctrl-I: Cursief maken (Italic)
Dus, wat is een filtertoets?
Filtertoetsen is een toegankelijkheidsoptie die u kunt gebruiken om de herhalingssnelheid van het toetsenbord te bepalen en herhaalde sleutels te negeren.

Men kan zich ook afvragen: waarom doet mijn toetsenbord het niet?

De grootste boosdoener van toetsenbord problemen is vuil. Vaak zitten er kruimels of andere etensresten verstopt onder de toetsen. Houd je laptop eens ondersteboven en schud er flink op los, het zal je verbazen hoeveel vuil eruit komt.
Wat is de insert toets op een Mac? De invoegtoets op een Mac is de toets die meestal wordt gebruikt om te schakelen tussen de invoeg- en overschrijfmodus in een tekstverwerker. In de invoegmodus wordt getypte tekst ingevoegd op de plaats van de cursor. In de overschrijfmodus overschrijft de getypte tekst het teken op de cursorpositie.

Wat is de Alt-toets op een Mac?

De Alt-toets is een modificatietoets op een Mac-toetsenbord. In combinatie met andere toetsen kan hij verschillende functies uitvoeren, zoals:
- alternatieve tekens weergeven op een toets
- toegang tot verborgen menu's
- speciale functies uitvoeren in programma's en games

Door Marjana Hohner

Hoe CPA berekenen? :: Hoe autoriseer ik mijn e reader met Adobe Digital Editions?
Handige links