Huis > K > Kan Je 2 Airpods Verbinden Met 1 Macbook?

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 macbook?

Vink het vakje Driftcorrectie naast het tweede paar AirPods aan. Ga nu naar het Apple -menu → Systeemvoorkeuren → Geluid en selecteer Apparaat met meerdere uitgangen. Nu wordt de audio van je Mac afgespeeld in beide AirPods-paren of geselecteerde hoofdtelefoons.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan niet downloaden macbook?

Heeft u een geldige betaalmethode geregistreerd? Zelfs als de app gratis is, moet u een betaalmethode registreren. Zorg ervoor dat uw betaalmethode niet is verlopen of geweigerd en dat er geen betalingen zijn mislukt.

Hoe kun je audio delen?

Starten met het delen van audio
  1. Verbind uw AirPods of AirPods Pro, uw AirPods Max of uw Beats-koptelefoon met uw iOS- of iPadOS-apparaat.
  2. Tik op de AirPlay-knop in het bedieningspaneel op uw iPhone of iPad, op het toegangsscherm of in de app waarnaar u luistert.
  3. Tik op 'Deel audio'.
Kun je Bluetooth altijd aan laten staan?
Je bent namelijk heel erg vatbaar voor hackers als je bluetooth altijd aan staat. Hackers kunnen je hacken door met hun eigen bluetooth-apparaat verbinding te maken met jouw apparaat. Iets wat natuurlijk extra gemakkelijk gaat als je je bluetooth altijd aan hebt staan.

Je kunt ook vragen welke bluetooth versies zijn er?

Er zijn momenteel twee actieve Bluetooth-versies: Bluetooth 4.0 en Bluetooth 5.0. Bluetooth 4.0 werd oorspronkelijk uitgebracht in 2010 en Bluetooth 5.0 werd uitgebracht in 2016. Trouwens, wat is multipoint bluetooth? Multipoint Bluetooth is een technologie waarmee een enkel Bluetooth-apparaat tegelijkertijd met meerdere andere Bluetooth-apparaten kan worden verbonden. Dit kan handig zijn in een aantal situaties, bijvoorbeeld als u uw telefoon tegelijkertijd met een luidspreker en een hoofdtelefoon wilt verbinden.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang is de levensduur van AirPods?

De normale versie is duurder dan de Pro. De futuristische oordopjes zijn, ironisch genoeg, funest voor de toekomst en kunnen een reden zijn om ze niet aan te schaffen. De levensduur van Apple's AirPods is gemiddeld anderhalf jaar.

Wat dit betreft, welke koptelefoon gaat het hardst?

Sony WH-1000XM4

De Sony WH-1000XM4 is op dit moment het summum van kwaliteit als het gaat om koptelefoons.
Trouwens, welke headset voor thuiswerken?
Dit zijn de 10 beste headsets voor thuiswerken van 2021:
  • Sennheiser SDW 5066 Office Headset. Bekijken Coolblue.nl.
  • EPOS SDW 5031 Mono Office Headset met DECT Dongle. Bekijken Coolblue.nl.
  • EPOS Sennheiser ADAPT 460T Zwart.
  • Poly Savi 8240 Office Headset.
  • Jabra Evolve 40 UC Stereo Bedrade Usb C Office Headset.

En nog een vraag, wat is koppelingsmodus?

Wanneer de bron 'Bluetooth' voor de eerste keer geselecteerd wordt zal het apparaat automatisch in de koppelingsmodus gaan. Wanneer u nog een apparaat wilt koppelen dan dient u de knop 'OPTION' voor drie seconden ingedrukt te houden om de koppelingsmodus te starten.
Waarom verbind mijn iPhone niet met Bluetooth? Er zijn verschillende redenen waarom uw iPhone geen verbinding maakt met Bluetooth. Controleer eerst of Bluetooth is ingeschakeld op zowel uw iPhone als het apparaat waarmee u verbinding probeert te maken. Als Bluetooth is uitgeschakeld, kan uw iPhone geen verbinding maken met andere apparaten.
Controleer vervolgens of het apparaat waarmee u verbinding probeert te maken binnen bereik is. Zo niet, dan kan je iPhone er geen verbinding mee maken.
Controleer tenslotte of er geen andere apparaten in de buurt zijn die de Bluetooth-verbinding verstoren. Zo ja, probeer ze dan verder weg van je iPhone te zetten.

Dienovereenkomstig, hoe haal je vergeten apparaten terug?

Er zijn een paar manieren om vergeten apparaten terug te halen. Eén manier is het gebruik van een apparaatbeheersysteem zoals Apple's iCloud of Android's Google Play. Met deze diensten kunt u uw apparaten op afstand lokaliseren en beheren. Een andere manier is het gebruik van een tracking-app zoals Find My iPhone of Android Device Manager. Deze apps gebruiken GPS om uw apparaten te traceren en kunnen u helpen ze te lokaliseren als ze verloren of gestolen zijn. Tot slot kunt u contact opnemen met uw draadloze provider. Zij kunnen u misschien helpen uw toestel te vinden als het op hun netwerk staat.

Door Zennas Geurin

Vergelijkbare artikelen

Hoeveel Partyboxen kan je koppelen? :: Hoe moet ik mijn apparaat koppelen?
Handige links