Huis > H > Hoe Zet Je Een App Terug Uit App Bibliotheek?

Hoe zet je een app terug uit app bibliotheek?

Als je de app gevonden hebt, tik je erop, hou deze vast en sleep de app naar links. Hierdoor wordt het uit de bibliotheek gehaald en komt het terug op het beginscherm.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe zet ik foto's van iCloud terug op mijn iPhone?

Foto's op een iPad of iPod touch kunnen worden geüpload naar de cloud.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg ik een app terug op mijn beginscherm?

Tik op de app en houd deze vast. Haal daarna je vinger van het scherm. Als er snelkoppelingen beschikbaar zijn voor de app, wordt er een lijst weergegeven.
...
Toevoegen aan startschermen
  1. Open Alle apps. Meer informatie over het openen van apps.
  2. Tik op de app en versleep deze.
  3. Sleep de app naar de gewenste positie.
Dit in overweging nemend, hoe kan ik muziek overzetten van iphone naar iphone?
Klik op uw iPhone-pictogram en "Muziek" onder "Instellingen"> Schakel het selectievakje van "Muziek synchroniseren"> Selecteer "Volledige muziekbibliotheek" of "Geselecteerde afspeellijsten, artiesten, albums en genres" en klik op "Synchroniseren" om de nummers over te zetten van oude iPhone naar nieuwe iPhone.

Hoe kan ik muziek op mijn iPhone zetten zonder iTunes?

Er zijn een paar manieren om muziek op je iPhone te zetten zonder iTunes. Een manier is het gebruik van een cloud-gebaseerde dienst zoals Google Play Music of Amazon Music. Met deze diensten kunt u uw muziekcollectie uploaden naar hun servers en vervolgens de muziek naar uw iPhone streamen of downloaden. Een andere manier is het gebruik van een muziekbeheer-app zoals MediaMonkey of Winamp. Met deze apps kun je je muziekcollectie op je computer beheren en vervolgens de muziek via een USB-kabel naar je iPhone synchroniseren. Kun je de app bibliotheek uitzetten? Ja, u kunt de app-bibliotheek uitschakelen. Ga hiervoor naar Instellingen > App-bibliotheek en zet de schakelaar in de uit-stand. Dit zal alle apps verbergen die zijn opgeslagen in de app-bibliotheek, en ze zullen niet langer toegankelijk zijn.

Gerelateerde artikelen

Kan je verwijderde snaps terug halen?

De beelden zijn opgeslagen op com.

Hoe haal je verwijderde apps terug?

Hoe kan ik verwijderde apps op Android terughalen? De Google Play Store bewaart alle applicaties bij die je met je Google-account hebt geïnstalleerd. Het is dus heel eenvoudig om je lijst met applicaties te vinden en ze opnieuw te installeren.
Hoe zet je een app op je beginscherm iPhone?
Ga naar de pagina in het beginscherm met de map die de app bevat, en tik op de map om deze te openen. Houd je vinger op de app tot de apps beginnen te trillen. Sleep de app van de map naar het beginscherm.

Hoe krijg je een app op je bureaublad?

Als de app al is geopend op het bureaublad, houdt u het taakbalkpictogram van de app ingedrukt (of klikt u erop met de rechtermuisknop) en selecteert u Vervolgens Vastmaken aan taakbalk.
Dienovereenkomstig, waarom komen apps niet op beginscherm? Er zijn een paar verschillende redenen waarom apps niet op een startscherm verschijnen. Een mogelijkheid is dat de app niet compatibel is met het apparaat, omdat hij niet is ontworpen voor dat specifieke apparaat of omdat hij niet up-to-date is. Een andere mogelijkheid is dat de app niet goed is geïnstalleerd. Als een app niet op het startscherm verschijnt, is het meestal mogelijk om hem te vinden in de app-lade.

Bovendien, kan ik eigen muziek op mijn iphone zetten?

Ja, je kunt je eigen muziek op je iPhone zetten. Er zijn een paar verschillende manieren om dit te doen, afhankelijk van wat voor soort muziek je hebt en waar het zich bevindt. Als je muziek op je computer hebt opgeslagen, kun je iTunes gebruiken om die naar je iPhone te synchroniseren. Als je muziek in de cloud hebt opgeslagen, kun je een dienst als Apple Music of Spotify gebruiken om die naar je iPhone te streamen. Je kunt ook muziek kopen in de iTunes Store, die dan automatisch naar je iPhone wordt gedownload.

Door Egidius Zangara

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik muziek downloaden op mijn iPhone? :: Hoe werkt een HDMI kabel?
Handige links