Huis > H > Hoe Zet Je Google In Het Frans?

Hoe zet je Google in het Frans?

Uw taalinstellingen voor internet aanpassen
  1. Log in op je Google-account.
  2. Klik links op Persoonlijke informatie.
  3. Klik bij Algemene internetvoorkeuren op Taal Bewerken .
  4. Zoek en selecteer de gewenste taal.
  5. Klik op Selecteren.
  6. Klik op + Nog een taal toevoegen als je meerdere talen beheerst.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Mensen vragen ook: waarom is mijn google in het frans?

Als je een browser (zoals Chrome) gebruikt, volg je de onderstaande stappen: Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de pagina Zoekinstellingen. Kies je taalinstellingen. Taal in Google-producten: Hiermee kies je de taal van de Google-interface.
Waar staat taal en invoer?
Ga naar 'Instellingen' en vervolgens naar 'Algemeen beheer'. Selecteer daarna 'Taal en invoer'. Bovenin zie je de taal waarop je telefoon nu staat ingesteld. Als je daar op drukt, kan je vervolgens op 'Taal toevoegen' drukken.

Hoe verander ik de taal op mijn Samsung?

Er zijn een paar verschillende manieren waarop u de taal op uw Samsung-apparaat kunt wijzigen.
1. Vanuit het menu Instellingen:
Open het menu Instellingen en tik op de optie "Taal en invoer". Vanaf hier kunt u de gewenste taal selecteren uit de lijst met opties.
2. Vanuit het Toetsenbord:
Open het toetsenbord en tik op het pictogram "Instellingen". Vanaf hier kunt u de gewenste taal selecteren uit de lijst met opties.
3. Vanuit het schermmenu:
Open het menu Display en tik op de optie "Taal". Vanaf hier kunt u de gewenste taal selecteren uit de lijst met opties. Hoe verander ik de taal van mijn toetsenbord? De stappen om de taal van uw toetsenbord te veranderen hangen af van het besturingssysteem dat u gebruikt.
Op een Windows-computer kunt u de toetsenbordtaal wijzigen door naar het Configuratiescherm te gaan en op "Regio en taal" te klikken. Onder het tabblad "Toetsenborden en talen" klikt u op "Toetsenborden wijzigen". Dit zal een venster openen waarin u de talen van uw toetsenbord kunt toevoegen, verwijderen en de volgorde ervan kunt wijzigen.
Op een Mac-computer kunt u de toetsenbordtaal wijzigen door naar de Systeemvoorkeuren te gaan en te klikken op "Taal en regio". Onder het tabblad "Invoerbronnen" kunt u de talen van uw toetsenbord toevoegen, verwijderen en de volgorde ervan wijzigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creƫert u een goudmijn voor hackers.

Daarvan, hoe zet je het google aan?

De Google Assistent openen met je stem
  1. Ga op je Android-telefoon of -tablet naar de Assistent-instellingen of open de Google Assistent-app. en zeg 'Assistent-instellingen'.
  2. Tik onder Populaire instellingen op Voice Match.
  3. Zet Hey Google aan. Zet de Google Assistent aan als je Hey Google niet kunt vinden.
Hoe laat je Google praten?
Gesproken zoekopdracht aanzetten
  1. Open de Google-app. op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik rechtsboven op je profielfoto of initiaal Instellingen. Spraak.
  3. Tik onder Hey Google op Voice Match.
  4. Zet Hey Google aan.

Dus, hoe verander je de taal van google maps?

Uw navigatietaal wijzigen
  1. Open de Google Maps-app. op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik op je profielfoto of initiaal. Instellingen.
  3. Tik op Navigatie-instellingen. Gesproken.
  4. Kies een stem en taal.
Waarom zoekt Google in het Duits? Wanneer u in Google zoekt, gebruikt het bedrijf algoritmen om u de best mogelijke resultaten te geven. Onderdeel van deze algoritmen is het gebruik van uw locatie om u resultaten te geven die voor u relevanter zijn. Dus als u vanuit Duitsland zoekt, is het logisch dat Google probeert u Duitse resultaten te geven.

Hoe kom ik in instellingen?

Er zijn een paar manieren om in de instellingen te komen. De eerste manier is te klikken op het instellingenpictogram in de rechterbovenhoek van het scherm. Er verschijnt dan een menu met verschillende opties. De tweede manier is om de sneltoets "Ctrl + Alt + S" te gebruiken. Ook dan verschijnt het instellingenmenu. De derde manier is om op de knop "Start" linksonder in het scherm te klikken en vervolgens op de optie "Instellingen". Het instellingenmenu verschijnt dan.

Door Ogden Adomaitis

Vergelijkbare artikelen

Wat is kondig beller aan? :: Wat zijn de nieuwe emoties?
Handige links