Huis > H > Hoe Scherm Ontgrendelen?

Hoe scherm ontgrendelen?

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen

  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe scherm verslepen?

Het scherm kan worden verplaatst naar: rechter zijscherm, linker zijscherm, boven of onder.

Wat is het vergrendelingsscherm?

Het vergrendelingsscherm in Windows 10 is het scherm dat verschijnt voordat je bij het inlogvenster komt. Ook als je pc een tijdje inactief is, verschijnt het vergrendelingsscherm als je dit zo hebt ingesteld. Wat je op je vergrendelingsscherm ziet, kun je zelf bepalen. Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder ik inloggegevens? Google Chrome

Klik onder het kopje 'Privacy' op Browsegegevens wissen. In het nieuwe venster staat een rijtje met zaken die verwijderd kunnen worden. Zet een vinkje voor Wachtwoorden en haal desgewenst de vinkjes voor de andere opties weg. Klik op Browsegegevens wissen.

Wat gebeurt er als je niet uitlogt?

Als u niet uitlogt, blijft uw sessie actief en kan iedereen die toegang heeft tot uw computer toegang krijgen tot uw account. Hoe automatisch aanmelden Outlook uitschakelen? Om automatisch aanmelden in Outlook uit te schakelen, gaat u naar Bestand > Opties > Mail. Onder Berichten verzenden verwijdert u het vinkje bij "De Microsoft Exchange Server gebruiken".

Gerelateerde artikelen

Hoe extern scherm aansluiten op MacBook Air?

De MacBook Air ondersteunt video-uitvoer. Je kunt een beeldscherm of projector op een poort van je MacBook Air aansluiten met een VGA-multipoortadapter.

Daarvan, wat is aanmelden met een beveiligingssleutel?

Een beveiligingssleutel is een fysiek apparaat dat u in plaats van uw gebruikersnaam en wachtwoord kunt gebruiken om u aan te melden. Het kan een USB-sleutel zijn die u aan uw sleutelhanger zou kunnen houden, of een NFC-apparaat zoals een smartphone of toegangskaart. En nog een vraag, kan niet aanmelden met pincode? Als u zich niet kunt Aanmelden bij Windows met de pincode vanwege foutmeldingen, klikt u op de koppeling Aanmeldingsopties in het Windows aanmeldingsscherm en selecteert u de optie Microsoft-account wachtwoord om u aan te melden bij het systeem voor verdere probleemoplossing.

Waarom is Windows Hello niet beschikbaar op dit apparaat?

Door te controleren of er Windows updates zijn worden de problemen met Windows Hello mogelijk verholpen. Selecteer Start > Instellingen > Bijwerken en beveiliging > Windows Update > Controleren op updates. Hoe kan ik mijn Microsoft account herstellen? Om uw Microsoft-account te herstellen, moet u de ondersteuning van Microsoft bellen op het nummer +1 (800) 642-7676 en uw accountgegevens doorgeven. Een microsoft-medewerker zal u dan door het herstelproces leiden.

Hoe kan ik een account verwijderen in Windows 10?

Volg deze stappen om een account in Windows 10 te verwijderen:
1. Klik op Start en selecteer Instellingen.
2. Selecteer Accounts en klik op E-mail en accounts.
3. Selecteer het account dat u wilt verwijderen en klik op Verwijderen.

Door Pinsky Scarlett

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet je automatisch aanvullen aan? :: Hoe Windows 11 opstarten zonder Wachtwoord?
Handige links