Huis > H > Hoe Automatische Verlenging Norton Uitschakelen?

Hoe automatische verlenging Norton uitschakelen?

Voorkomen dat uw abonnement automatisch wordt verlengd

Meld u aan bij uw account en: Ga naar het tabblad Mijn Abonnementen; Klik op Abonnementsverlenging annuleren dat naast of onder het abonnement staat waarvoor u de verlenging wilt annuleren; en. Bevestig uw annulering.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kan je een startonderbreker uitschakelen?

Het uitschakelen van de startonderbreker is niet voor alle auto's mogelijk. Voordat u de startonderbreker uitschakelt, raden wij u aan de sleutels te programmeren.

Hoe kom ik van Norton af?

Norton Internet Security verwijderen
  1. Klik op Start→ Alle Programma's→ Norton Internet Security→ Uninstall.
  2. Volg de aangegeven stappen die in het scherm verschijnen.
Dus, hoe kan ik norton opnieuw installeren?
Norton Apparaatbeveiliging installeren op Android
  1. Tik op het scherm van de Norton 360-app in de Google Play Store-app op Installeren.
  2. Lees en accepteer de Licentie- en serviceovereenkomst, ga akkoord met onze Wereldwijde privacyverklaring en tik vervolgens op Doorgaan.

Daarvan, hoe zeg ik mijn norton abonnement op?

Aangenomen dat u tips wilt voor het opzeggen van een Norton-abonnement:
Als u een abonnement op Norton hebt via Norton.com, meldt u zich aan bij uw account, klikt u op het tabblad Profiel en selecteert u vervolgens Abonnement in het vervolgkeuzemenu. Van hieruit kunt u uw abonnementsgegevens bekijken en uw abonnement opzeggen.
Als u zich via een ander bedrijf, zoals Comcast, op Norton hebt geabonneerd, neemt u rechtstreeks contact op met dat bedrijf om uw abonnement te annuleren. Men kan zich ook afvragen: wat kost norton internet security verlengen? De kosten voor het verlengen van Norton Internet Security zijn afhankelijk van het specifieke pakket dat u kiest en van eventuele kortingen of promoties die op het moment van verlenging beschikbaar zijn. Over het algemeen liggen de kosten voor het verlengen van Norton Internet Security tussen de $40 en $60 per jaar.

Gerelateerde artikelen

Hoe Niet storen uitschakelen Samsung?

Geluid en trillingen kunnen worden getikt. Tik hierop als u wilt zoeken naar Niet storen. Als u het wilt in- of uitschakelen, beweegt u de schuifregelaar naast Nu inschakelen. tik op inschakelen om niet storen in te stellen

Mensen vragen ook: wat kost een norton antivirus?

Besparing vergeleken met de verlengingsprijs van € 74,99/jaar. Daarna € 74,99/jaar.
Vervolgens, hoe veilig is norton?
Is Norton Antivirus goed? Ja, Norton Antivirus is een degelijke beveiligingsoptie die je beschermt tegen allerlei soorten malware en andere dreigingen. Ze hebben goede functies voor Windows en Mac en duidelijke apps voor iOS en Android. Lees hier een volledige review van de Norton antivirussoftware.

Dienovereenkomstig, wat kun je doen om je computer te beschermen tegen virussen?

Je kunt je computer zo goed mogelijk beschermen tegen een virus door:
  1. regelmatig updates te draaien.
  2. een goede virusscanner te gebruiken.
  3. geen verdachte mailtjes te openen en op linkjes in die mailtjes te klikken.
  4. niet te downloaden van onbetrouwbare websites.
Hoe kom ik van McAfee af? Als u een Windows-computer gebruikt, moet u eerst het Configuratiescherm openen. U kunt hiervoor zoeken naar "Configuratiescherm" in het menu Start, of u klikt op de knop "Start" en vervolgens op "Instellingen". Zodra het Configuratiescherm geopend is, klikt u op "Programma's toevoegen of verwijderen".
Blader door de lijst met programma's tot u "McAfee" vindt. Klik op "McAfee" en klik dan op de knop "Verwijderen". Volg de aanwijzingen om het programma te verwijderen.
Als u een Mac gebruikt, is het proces iets anders. Eerst moet u de map "Toepassingen" openen. Klik hiervoor op het "Finder"-pictogram in het dock. In het Finder-venster klikt u op "Toepassingen" in de zijbalk.
Zodra u in de map Toepassingen bent, zoekt u de map "McAfee" en sleept u deze naar de prullenbak. Mogelijk moet u uw wachtwoord invoeren om de map te verwijderen.

Waarom kan ik Norton niet Installeren?

Als u problemen hebt met de installatie van Norton op uw computer, kan dat verschillende redenen hebben. Een mogelijkheid is dat u niet genoeg opslagruimte op uw computer heeft voor de installatie. Een andere mogelijkheid is dat u al een ander antivirusprogramma op uw computer hebt geïnstalleerd en dat Norton daarmee niet compatibel is. Als dat het geval is, moet u het andere programma verwijderen voordat u Norton kunt installeren. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw computer niet voldoet aan de minimale systeemvereisten voor Norton. U kunt de vereisten controleren op de website van Norton.

Door Jonati Heally

Vergelijkbare artikelen

Hoe gratis Norton Installeren? :: Hoe verwijder ik foto's van mijn telefoon?
Handige links