Huis > W > Wat Moet Je Doen Als Je Geen Mails Meer Binnen Krijgt?

Wat moet je doen als je geen mails meer binnen krijgt?

Als u geen e-mail meer binnen krijgt kan dit verschillende oorzaken hebben: Uw pakket zit vol, er past geen nieuwe e-mail meer bij. Oplossing: verwijder e-mail van de sever, eventueel vanuit de webmail. Uw wachtwoord of andere instellingen zijn niet goed.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik geen zip bestanden openen?

Als u de hele map wilt uitpakken, klik er dan met de rechtermuisknop op, selecteer Alles uitpakken, en volg de instructies.

Hoe krijg ik mijn e-mail adres terug?

Het beste antwoord

Nee, bij vrijwel alle providers als Hotmail/Outlook, Gmail, Yahoo etc. worden e-mailaccounts die meer dan een jaar niet gebruikt worden verwijderd, inclusief alle mail. Weer activeren is niet mogelijk.
Waar vind ik mijn account in de mail?
E-mail ontbreekt
  1. Ga naar Start. en open Mail.
  2. Kies. onderaan het linkernavigatiedeelvenster.
  3. Selecteer Accounts beheren en selecteer uw e-mailaccount.
  4. Selecteer synchronisatie-instellingen voor postvak wijzigen.
  5. Als u oudere berichten wilt zien, kiest u onder E-mail downloaden de optie elk tijdstip.

Hoe kan ik Gmail ontvangen in Outlook?

Er zijn een paar manieren om Gmail in Outlook te ontvangen. Eén manier is om Gmail in Outlook in te stellen als een IMAP-account. Ga hiervoor naar het menu Bestand van Outlook en selecteer Account toevoegen. Selecteer de optie Handmatig instellen of extra servertypes en klik op Volgende. Selecteer de optie Internet E-mail en klik op Volgende. Voer uw naam, Gmail-adres, wachtwoord en accounttype in. Zorg ervoor dat het accounttype is ingesteld op IMAP. Voer imap.gmail.com in voor de inkomende server en smtp.gmail.com voor de uitgaande server. Klik op de knop Meer instellingen. Selecteer het tabblad Uitgaande server en vink het vakje naast Mijn uitgaande server (SMTP) vereist verificatie aan. Selecteer het tabblad Geavanceerd en voer 993 in voor de poort van de inkomende server (IMAP) en 465 voor de poort van de uitgaande server (SMTP). Zorg ervoor dat het vakje Deze server vereist een beveiligde verbinding (SSL) is aangevinkt voor zowel de inkomende als de uitgaande server. Klik op OK en vervolgens op Volgende. Outlook zal nu proberen verbinding te maken met uw Gmail-account.
Een andere manier om Gmail in Outlook te ontvangen is door de POP3-service van Gmail te gebruiken. Ga hiervoor naar de instellingenpagina van Gmail en selecteer het tabblad Doorsturen en POP/IMAP. In de sectie POP Download selecteert u Enable POP for all mail of Enable POP for mail that arrives from now on. Voer pop.gmail.com in voor de POP-server en 995 voor de poort. Zorg ervoor dat het vakje Deze server vereist een beveiligde verbinding (SSL) is aangevinkt. Klik op Wijzigingen opslaan.
Ga in Outlook naar het menu Bestand en selecteer Account toevoegen. Selecteer de optie Handmatig instellen of extra servertypen en klik op Volgende. Selecteer de optie POP of IMAP en klik op Volgende. Voer uw naam, Gmail-adres, wachtwoord en accounttype in. Zorg ervoor dat het accounttype is ingesteld op POP3. Voer pop.gmail.com in voor de inkomende server en smtp.gmail.com voor de uitgaande server. Klik op de knop Meer instellingen. Waarom krijg ik geen mail binnen op Outlook? Er zijn een paar redenen waarom u geen mail ontvangt in Outlook. Eén reden kan zijn dat uw mailserver niet werkt of niet goed werkt. Een andere reden kan zijn dat uw accountinstellingen onjuist zijn. Als u een IMAP-account gebruikt, moet u ervoor zorgen dat de IMAP-server is ingeschakeld in uw accountinstellingen. Gebruikt u een POP-account, zorg er dan voor dat de POP-server is ingeschakeld in uw accountinstellingen. Controleer ten slotte of u het juiste e-mailadres hebt ingevoerd in de accountinstellingen.

Gerelateerde artikelen

Hoe moet je WinRAR downloaden?

De software Winrar kan gratis worden gedownload op Winrar.co.uk. U zult iets ontvangen. De software wordt geopend in Winrar. Na het uitpakken van de software ziet u het installatiebestand.

Kun je definitief verwijderde mail terughalen?

Wanneer u per ongeluk een e-mailbericht verwijdert uit uw -e-mail, kunt u dergelijke items herstellen als ze nog steeds in de map Verwijderde Items of Ongewenste e-mail staan. In sommige gevallen kunt u zelfs items herstellen nadat de map Verwijderde Items is leeggemaakt.
Men kan zich ook afvragen: waar staan emailadressen opgeslagen?
Je kunt namen, e-mailadressen, telefoonnummers en meer opslaan in Google Contacten. Contacten die zijn opgeslagen in je Google-account, worden gesynchroniseerd met Google Contacten en al je Android-apparaten.

Kan Gmail niet koppelen aan Outlook?

E-mailadres toevoegen
  • Open de website www.outlook.com en log in.
  • Klik rechtsboven op de knop met het tandwiel.
  • Klik op Alle Outlook-instellingen weergeven.
  • Klik op E-mail > E-mail synchroniseren.
  • Selecteer onder 'Verbonden accounts' de optie Gmail.
  • Rechts klapt een menu open.
  • Klik op OK.
  • De site van Gmail opent.
Dienovereenkomstig, is gmail en outlook hetzelfde? Gmail is een gratis, door reclame ondersteunde e-maildienst, ontwikkeld door Google. Gebruikers hebben toegang tot Gmail op het web en met behulp van programma's van derden die e-mailinhoud synchroniseren via POP- of IMAP-protocollen. Gmail begon als een beperkte bètaversie op 1 april 2004 en eindigde zijn testfase op 7 juli 2009. Bij de lancering bood Gmail aanvankelijk een opslagcapaciteit van één gigabyte per gebruiker, een aanzienlijk hogere hoeveelheid dan de 2 tot 4 megabyte opslag die concurrerende e-maildiensten gewoonlijk aanboden. Tegenwoordig wordt de dienst geleverd met 15 gigabyte gratis opslagruimte.
Outlook is een persoonlijke informatiebeheerder van Microsoft, beschikbaar als onderdeel van de Microsoft Office suite. Hoewel het vaak vooral als e-mailprogramma wordt gebruikt, bevat het ook een agenda, taakbeheer, contactenbeheer, notities maken, dagboek en surfen op het web. Het kan worden gebruikt als een stand-alone applicatie, of kan werken met Microsoft Exchange Server en Microsoft SharePoint Server voor meerdere gebruikers in een organisatie, zoals gedeelde mailboxen en agenda's, Exchange openbare mappen, SharePoint lijsten, en vergaderroosters.

Kan geen Gmail-account toevoegen aan Outlook?

Er zijn een paar redenen waarom dit kan gebeuren:
Controleer eerst of u het juiste e-mailadres en wachtwoord voor uw Gmail-account gebruikt.
- Als u onlangs uw wachtwoord hebt gewijzigd, probeer dan eerst uw oude wachtwoord in te voeren en daarna uw nieuwe wachtwoord.
- Als u nog steeds problemen ondervindt, moet u misschien 2-Step Verification inschakelen voor uw Gmail-account of een App Password gebruiken.
Zorg er ten slotte voor dat IMAP-toegang is ingeschakeld in uw Gmail-instellingen.

Door Damali Kilroy

Vergelijkbare artikelen

Kan niet meer in Outlook komen? :: Kan camera upload niet inschakelen?
Handige links