Huis > H > Hoe Verwijder Je Beheerd Door Je Organisatie?

Hoe verwijder je beheerd door je organisatie?

Doe het volgende op een Windows- of macOS-apparaat:
  1. Open de Chrome-browser. .
  2. Selecteer Meer. rechtsboven.
  3. Kijk onder in het menu. Als je Beheerd door je organisatie ziet, wordt de browser beheerd. Zo niet, dan wordt je browser niet beheerd.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder je je aankoopgeschiedenis?

U kunt apps op een iPad of iPod touch verbergen door op de accountknop boven aan het scherm te tikken. Als u 'delen met familie' gebruikt, tikt u op 'Mijn aankopen'. Zoek de app die u wilt en tik op 'Verbergen'.

Hoe verwijder ik een organisatie van mijn pc?

Selecteer in de consolestructuur van Configuratiebeheer de optie Organisaties. Klik in het middelste deelvenster met de rechtermuisknop op de organisatie die u wilt verwijderen en selecteer vervolgens Uitschakelen.
Bovendien, wie is mijn systeembeheerder?
Uw beheerder kan zijn: De persoon van wie u uw gebruikersnaam (zoals [email protected]) heeft ontvangen. Iemand binnen uw IT-afdeling of helpdesk (in een bedrijf of school) De persoon die uw e-mailservice of website beheert (in een klein bedrijf of een club)

Mensen vragen ook: wat betekent je browser wordt beheerd door je organisatie?

Als u Chrome op het werk of op school gebruikt, kan uw netwerkbeheerder beleidsregels instellen voor het gebruik van Chrome. Ze kunnen bijvoorbeeld Chrome-extensies en bepaalde soorten cookies blokkeren. Als u een bericht ziet met 'Beheerd door uw organisatie' in Chrome, betekent dit dat uw netwerkbeheerder een licentie voor Chrome-beheer heeft gebruikt om beleid in te stellen op uw apparaat. Trouwens, wat betekent dit apparaat wordt beheerd door je organisatie? Dit apparaat wordt beheerd door uw organisatie. Dit betekent dat uw organisatie verantwoordelijk is voor het apparaat, het onderhoud en de beveiliging ervan. Uw organisatie kan ook verantwoordelijk zijn voor de gegevens op het apparaat, afhankelijk van het gebruik ervan.

Gerelateerde artikelen

Hoe verwijder ik een gebruikersnaam?

Als u een gebruikersnaam ziet terwijl u inlogt of een formulier invult, kunt u er op deze manier voor zorgen dat deze niet wordt opgeslagen. Dit is hoe je het kunt doen: open chrome.

Wat is Gpedit MSC?

Gpedit. msc helpt daarbij. De mmc-module Groepsbeleidobjecteditor is een uitstekende tool om fijnmazige restricties op te leggen aan de gebruikers van je computersysteem. Je start die via het commando gpedit.
Dienovereenkomstig, kan niet aanmelden met pincode?
Als u zich niet kunt Aanmelden bij Windows met de pincode vanwege foutmeldingen, klikt u op de koppeling Aanmeldingsopties in het Windows aanmeldingsscherm en selecteert u de optie Microsoft-account wachtwoord om u aan te melden bij het systeem voor verdere probleemoplossing.

Hoe aanmelden als beheerder?

Wanneer u zich wilt aanmelden als beheerder moet u op de computer een gebruikersaccount hebben met het accounttype Beheerder. Als u niet zeker weet of het account dat u op de computer hebt een beheerdersaccount is, kunt u het accounttype controleren nadat u zich hebt aangemeld.
Hoe meld ik mij aan als beheerder? Om u aan te melden als beheerder, moet u een account aanmaken op de website. Zodra u een account hebt aangemaakt, moet u inloggen en op het tabblad "Beheerders" klikken. Van daaruit kunt u zich aanmelden als beheerder.

Vervolgens, welke gegevens kan mijn organisatie zien wanneer ik mijn apparaat inschrijf?

Aangenomen dat u verwijst naar het registreren van een apparaat bij een organisatie:
Wanneer u een apparaat bij een organisatie registreert, kunnen zij de naam van het apparaat, het model, de fabrikant, het serienummer en het besturingssysteem zien. Ze kunnen mogelijk ook zien wanneer het apparaat voor het laatst is gebruikt of gebruikt.

Door Ardy Mckire

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik Bedrijfsportal verwijderen? :: Wat zijn goede FPS?
Handige links