Huis > W > Wat Kan Je Zeggen Tegen Google Nest?

Wat kan je zeggen tegen Google Nest?

Grappige Google Assistent-antwoorden
  1. Kun je gedachten lezen?
  2. Vertel eens een grap?
  3. Kun je een liedje zingen?
  4. Waar denk ik nu aan?
  5. Wat is je ochtend routine?
  6. Heb je huisdieren?
  7. Ken je Siri?
  8. Vertel me een verhaal.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Hoe geef je Google opdrachten?

Zeg 'Hey Google' en daarna:

Voeg daarvoor <op apparaatnaam> toe aan je opdracht. Opmerking: Nieuws en podcasts worden niet ondersteund.
Welke vragen kun je stellen aan Google Home?
Je kunt de Google Assistent om informatie vragen en om hulp bij alledaagse taken.
...
Lokale informatie opvragen
  • Weer: Wat is het weerbericht voor vandaag?
  • Eten: Zoek pizzeria's in de buurt.
  • Openingstijden: Is de Jumbo nog open?
  • Navigatie: Navigeer naar huis.

Vervolgens, wat kun je doen met hey google?

Er zijn een paar dingen die je kunt doen met het spraakcommando "Hey Google". Je kunt het vragen een zoekopdracht uit te voeren, een timer in te stellen, muziek af te spelen of je een routebeschrijving te geven. Mensen vragen ook: welke radiozenders via google home? Op dit moment kunt u Google Home vragen om af te stemmen op stations die beschikbaar zijn op iHeartRadio en TuneIn. U kunt bijvoorbeeld zeggen: "Ok Google, speel KISS FM af op iHeartRadio" of "Ok Google, speel ESPN Radio af op TuneIn."

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Hoe kan ik je oproepen?

Een gesprek beginnen. Tik op je apparaat op de startknop en houd deze vast of zeg 'Hey Google'.
Hoe werkt Google Assistant Nederlands?
Begin je commando met 'Hey Google' of 'Okee Google' en de Assistent voert jouw commando's direct uit. De Google Assistent is zowel in het Nederlands als het Vlaams te gebruiken. Dat werkt niet alleen via je smartphone, maar bijvoorbeeld ook met je Google Nest Hub of je Sonos wifi speaker.

Daarvan, hoe kun je je telefoon ontgrendelen met je stem?

Dankzij Voice Match in de Google-app op Engelstalige apparaten kun je contact maken met Assistent zonder eerst je telefoon te hoeven ontgrendelen. Je kunt dan met 'Oké Google' en 'Hey Google' je telefoon ontgrendelen wanneer de Google Assistent je stem herkent.
Kun je het commando OK Google veranderen? Ja, u kunt het commando "OK Google" op uw Android-apparaat wijzigen. Om dit te doen, opent u de Google-app en tikt u op het menupictogram. Tik vervolgens op Instellingen > Stem > "OK Google" -detectie. Vanaf hier kunt u "OK Google"-detectie in- of uitschakelen of het commando wijzigen.

Waarom reageer je niet op hey Google?

Er zijn een paar redenen waarom "Hey Google" mogelijk niet werkt als hotword om je Google Assistant te activeren.
Controleer eerst of u de nieuwste versie van de Google-app op uw apparaat hebt geïnstalleerd. U kunt dit controleren door de Google-app te openen, op de drie verticale lijnen in de linkerbovenhoek te tikken en vervolgens op "Instellingen" te tikken. Onder "Over" ziet u het versienummer van de Google-app.
Controleer vervolgens of het trefwoord "Hey Google" is ingeschakeld. Open hiervoor de Google-app, tik op de drie verticale lijnen en tik vervolgens op "Instellingen". Scroll naar beneden naar "Stem" en tik vervolgens op "Hey Google". Als de toggle is ingesteld op uit, tik er dan op om het in te schakelen.
Als u nog steeds problemen ondervindt, is het mogelijk dat de microfoon van uw apparaat is gedempt of niet goed werkt. Probeer de microfoon van uw toestel los te koppelen en opnieuw aan te sluiten, of maak de microfoon schoon met een zachte, droge doek.
U kunt ook proberen uw toestel te trainen om uw stem opnieuw te herkennen. Open hiervoor de Google-app, tik op de drie verticale lijnen en vervolgens op 'Instellingen'. Scroll omlaag naar "Stem" en tik vervolgens op "Hey Google". Tik vervolgens op "Leer je Assistent opnieuw je stem" en volg de aanwijzingen.

Door Margarethe

Vergelijkbare artikelen

Hoe haal je iemand uit je snelkoppeling? :: Hoe weet een postduif waar hij heen moet?
Handige links