Huis > H > Hoe Kan Ik Een Lange Video Versturen?

Hoe kan ik een lange video versturen?

De maximale bestandsgrootte voor het versturen of doorsturen van media (foto, video of gesproken berichten) via WhatsApp is 16 MB. Op de meeste telefoons is dit een video van tussen de 90 seconden en 3 minuten. De maximale duur van een video kan variëren, afhankelijk van de kwaliteit van de camera van jouw telefoon.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Welk andere video formaten worden veel op computers gebruikt?

Er zijn vele videoformaten. FLV is een flash video formaat en MPEG is een bewegende beelden groep.

Dit in overweging nemend, hoe kan ik een filmpje doorsturen via mail?

Er zijn grofweg vier manieren die je kunt volgen om een video via de mail te sturen.
  1. De link + foto methode. De meest toegankelijke methode is de link + foto methode.
  2. Een video versturen met GIFje als clickbait.
  3. Het gebruiken van een YouTube link.
  4. Het toevoegen van een MP4 bestandje.
Waarom kan ik geen filmpjes versturen via mail?
Iedere e-mail provider heeft zijn eigen limiet ingesteld. Meestal is dat voldoende om tekstberichten ter grootte van dikke boeken te mailen. Maar wanneer je meerdere foto's, een filmpje of andere grote bestanden wilt verzenden is dit vaak niet mogelijk.

Hoe kan je een filmpje minder MB maken?

Er zijn een aantal manieren om een film minder MB te maken. Eén manier is om een lagere bitrate te gebruiken bij het coderen van de video. Dit zal resulteren in een kleinere bestandsgrootte, maar kan ook resulteren in een lagere videokwaliteit. Een andere manier om de bestandsgrootte te verminderen is de resolutie van de video te verlagen. Dit zal ook resulteren in een lagere videokwaliteit, maar kan voor sommige toepassingen aanvaardbaar zijn. Ten slotte kunt u ook proberen het videobestand te comprimeren met een programma als WinRAR of 7-Zip. Dit zal meestal resulteren in een kleinere bestandsgrootte, maar kan ook de kwaliteit van de video verminderen. Mensen vragen ook: hoe 10gb versturen? Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Afhankelijk van de grootte en het formaat van het bestand, zijn er een aantal manieren om een bestand van 10gb te versturen. Als het bestand bijvoorbeeld een video is, kan het worden gecomprimeerd en verzonden via een dienst als WeTransfer. Als het bestand een grote afbeelding is, kan het worden opgedeeld in kleinere delen en verzonden via een dienst als Dropbox. Als het bestand een document is, kan het als PDF via e-mail worden verzonden. Uiteindelijk hangt de beste manier om een bestand van 10gb te versturen af van het type bestand en de voorkeuren van de persoon die het ontvangt.

Gerelateerde artikelen

Welke video heeft de meeste views?

Het is de meest bekeken video op de site, met 7,7 miljard views.

Trouwens, hoe kan ik gratis grote bestanden versturen?

We kunnen vaak maar 5 of 10 MB aan bestanden per keer via de mail sturen. Maar via WeTransfer kunt u maar liefst 2 GB aan documenten, foto's, video's, presentaties en andere bestanden delen. Het maakt niet uit of het één heel groot bestand is of vele kleine, als het maar onder de 2 GB blijft. Dit is gratis.
Dit in overweging nemend, hoe kan je filmpjes doorsturen?
We hebben drie handige apps voor je uitgeprobeerd, zodat je ook onderweg direct een serie foto's, video of andere grote bronbestanden met anderen kunt delen.
  1. WeTransfer. Veruit de bekendste dienst om grote bestanden mee te versturen is WeTransfer.
  2. Sunshine.
  3. MailBigFile.

Hoe kan ik een filmpje versturen via Gmail?

Een bestand als bijlage toevoegen
  1. Ga op je computer naar Gmail.
  2. Klik op Opstellen.
  3. Klik onderaan op Bijvoegen .
  4. Kies de bestanden die je wilt uploaden.
  5. Klik op Openen.
Mensen vragen ook: hoe groot mogen bestanden zijn om te mailen? De grootte van bestanden die kunnen worden gemaild hangt af van de e-mailprovider. De meeste providers hebben een limiet van 25MB per e-mail, maar sommige hebben grotere limieten, zoals Gmail, dat e-mails tot 50MB toestaat.

Vervolgens, hoe kan ik een mp4 bestand kleiner maken?

Er zijn een paar manieren om een mp4-bestand kleiner te maken. Eén manier is om de videoresolutie te verlagen. Dit kan worden gedaan in een videobewerkingsprogramma zoals Adobe Premiere of Final Cut Pro. Een andere manier is het verlagen van de bitrate, dat is de hoeveelheid gegevens die de video per seconde gebruikt. Ook dit kan worden gedaan in een videobewerkingsprogramma. Ten slotte kunt u de video comprimeren, waardoor hij minder ruimte inneemt op uw harde schijf.

Door Humbert Hodgdon

Vergelijkbare artikelen

Wat is 0900 0905? :: Hoe vind je een Muizennest?
Handige links