Huis > W > Wat Is Gekoppeld Aan Google Account?

Wat is gekoppeld aan Google account?

Je kunt bepaalde apps of services van derden (zoals services voor social media, muziekstreaming en online winkelen) aan je Google-account koppelen om de functionaliteit te verbeteren. Als je je Google-account aan een account van derden koppelt, kan die derde partij informatie naar Google sturen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een Gmail account hetzelfde als een Google-account?

U hebt al een Google-account als u Gmail gebruikt. U hoeft niet te betalen voor toegang tot sommige producten, zoals Drive, Documenten, Agenda en meer. Ga naar de inlogpagina van het product als u zich wilt aanmelden bij uw Google-account.

Vervolgens, kun je meerdere google accounts hebben?

Kan een Google account voor meerdere telefoons? Wat je misschien niet weet, is dat je altijd een tweede account kunt toevoegen, of een account kunt vervangen met een nieuwe. Dit kan op iedere Android-telefoon en op ieder moment.
Daarvan, hoe krijg ik een app weer op mijn beginscherm?
Toevoegen aan startschermen
  1. Open Alle apps. Meer informatie over het openen van apps.
  2. Tik op de app en versleep deze. Er worden afbeeldingen van al je startschermen weergegeven.
  3. Sleep de app naar de gewenste positie. Haal je vinger van het scherm.

Hoe haal ik een verborgen app terug?

Er zijn een paar verschillende manieren om een verborgen app terug te halen, afhankelijk van hoe deze in eerste instantie verborgen was.
Als de app werd verborgen door op het app-pictogram te tikken en het vast te houden totdat het trilt en vervolgens op de X te tikken die verschijnt, kunt u de app verbergen door naar Instellingen > Apps te gaan en op de app in de lijst te tikken.
Als de app werd verborgen door naar Instellingen > Apps te gaan en op de app in de lijst te tikken, kunt u de app verwijderen door op de knop Verwijderen te tikken en vervolgens op de knop Annuleren te tikken wanneer daarom wordt gevraagd.
Als de app verborgen was door naar Instellingen > iTunes & App Store te gaan en op de link Verborgen aankopen te tikken, kunt u de app verwijderen door op de knop Verwijderen naast de app te tikken. Hoe krijg ik een app terug op het beginscherm? Aangenomen dat je een iPhone startscherm bedoelt:
1. Zoek de app op uw telefoon. Dit kunt u doen door uw pagina's met apps te doorzoeken, of door de zoekfunctie te gebruiken als u zich niet kunt herinneren waar hij staat.
2. Zodra u de app hebt gevonden, houdt u het app-pictogram ingedrukt.
3. Alle apps op uw telefoon beginnen te schudden, en er verschijnt een kleine "x" in de linkerbovenhoek van elke app.
4. Zoek de app die je terug wilt zetten op je startscherm en druk op de "x" ernaast.
5. Er verschijnt een bericht met de vraag of je de app wilt verwijderen. Druk op "Verwijderen".
6. De app wordt van je telefoon verwijderd.
7. Om de app weer op uw startscherm te zetten, gaat u naar de App Store en downloadt u hem opnieuw.

Gerelateerde artikelen

Hoe veilig is Google Authenticator?

Alle gedeelde geheimen moeten toegankelijk zijn voor elke toepassing die de ingebouwde Authenticator-functie gebruikt. Dat is niet veilig. Als u een beveiligingsgevoelige sleutel in uw toepassing inbouwt die toegang heeft tot al uw wachtwoorden, creëert u een goudmijn voor hackers.

Trouwens, wat kun je doen met google play?

Wat je kunt doen met Google Play
  • Games voor Android-apparaten en Chromebooks. Google Play Games downloaden.
  • Films huren of kopen. Alleen in de Verenigde Staten: Google TV downloaden.
  • Boeken of nieuws, en abonnementen op publicaties, lezen of beluisteren. Google Play Boeken downloaden.
Daarvan, waarom wordt google play services niet ondersteund door uw apparaat?
Als de mobiele telefoon of tablet niet ondersteund wordt dan is het niet mogelijk om de Google Play Store app opnieuw te installeren. Als duidelijk is dat het apparaat op Android draait dan is het mogelijk dat je de Google Play Store app per ongeluk verborgen hebt.

Bovendien, hoe moet je play store downloaden?

De Google Play Store-app vinden
  1. Ga naar het gedeelte Apps op je apparaat.
  2. Tik op de Google Play Store .
  3. De app wordt geopend. Je kunt nu zoeken naar en browsen door content om te downloaden.
Men kan zich ook afvragen: hoe zet je een iphone terug in fabrieksstand? Er zijn een paar verschillende manieren om een iPhone terug in de fabrieksmodus te zetten. Een manier is om naar de app Instellingen te gaan en naar het tabblad Algemeen te navigeren. Vanaf daar scrolt u naar de onderkant en selecteert u de optie Reset. Selecteer in het menu Reset de optie "Alle inhoud en instellingen wissen". Dit zal je iPhone terugbrengen naar de fabrieksinstellingen.
Een andere manier om je iPhone in de fabrieksmodus te zetten is door hem op je computer aan te sluiten en iTunes te starten. Zodra iTunes geopend is, selecteer je je iPhone uit de lijst met apparaten. In het overzichtspaneel zal er een optie "iPhone herstellen" staan. Selecteer deze optie en bevestig dat u uw iPhone wilt herstellen naar de fabrieksinstellingen.

Bovendien, kan geinstalleerde app niet vinden op iphone?

Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u een geïnstalleerde app niet kunt vinden op uw iPhone. Eén mogelijkheid is dat de app niet langer beschikbaar is in de App Store. Een andere mogelijkheid is dat de app is geïnstalleerd met een andere Apple ID dan die waarmee u momenteel bent aangemeld. Als u niet zeker weet met welke Apple ID een app is geïnstalleerd, kunt u de aankoopgeschiedenis van die Apple ID in de App Store controleren. Tot slot is het ook mogelijk dat de app op een ander apparaat is geïnstalleerd en momenteel niet op uw iPhone staat.

Door Rockafellow Mendosa

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je muis vastloopt? :: Kan niet meer downloaden Windows 10?
Handige links