Huis > H > Hoe Kan Ik Automatisch Opslaan Inschakelen?

Hoe kan ik automatisch opslaan inschakelen?

Vaker automatisch opslaan in Word

  1. Open Word.
  2. Klik indien nodig op Bestand.
  3. Klik op Opties en klik in het linker menu op Opslaan.
  4. Verander het aantal minuten bij 'Elke x minuten AutoHerstel-gegevens opslaan'.
  5. Zet een vinkje voor Laatste automatisch herstelde versie behouden als ik afsluit zonder op te slaan.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waarom kan ik niet opslaan als PDF?

Er is een lijst van recent geblokkeerde apps. Acrobat kan worden toegevoegd aan de lijst van toegestane apps. Acrobat DC is toegevoegd aan de lijst. PDF-bestanden kunnen worden opgeslagen in Acrobat DC.

Dus, waar slaat excel automatisch op?

Automatisch opslaan is ingeschakeld wanneer u aan een bestand werkt dat is opgeslagen in OneDrive, OneDrive voor Bedrijven of SharePoint Online. Als het bestand op een andere locatie is opgeslagen (of als het nog niet is opgeslagen), is Automatisch opslaan uitgeschakeld. Vervolgens, waarom kan ik niet automatisch opslaan? U kunt voorkomen dat u uw gegevens verliest als u bent vergeten deze op te slaan. Maar wat als AutoSave niet meer werkt? Dit kan verschillende redenen hebben, zoals de Excel-werkmap, het Word-document of de PPT is beschadigd, de AutoSave is uitgeschakeld, problemen met de Excel-installatie, enz.

Dus, hoe zet ik automatisch opslaan uit?

Om automatisch opslaan uit te schakelen, moet u naar de instellingen van uw computer of apparaat gaan en de sectie voor opslaan vinden. Zodra u de sectie voor opslaan hebt gevonden, moet u de optie voor het uitschakelen van automatisch opslaan vinden. Dus, waar vind ik automatisch opgeslagen bestanden? Het antwoord op deze vraag hangt af van het besturingssysteem dat u gebruikt.
Als u Windows gebruikt, worden uw automatisch opgeslagen bestanden opgeslagen in de map C:\Users/[Uw gebruikersnaam]\AppData\Roaming\MicrosoftWord\Autosave.
Als u een Mac gebruikt, worden uw automatisch opgeslagen bestanden opgeslagen in de map /Users/[Uw gebruikersnaam]/Library/Containers/com.microsoft.Word/Data/Library/Application Support/Microsoft/Office/Autosave.

Gerelateerde artikelen

Hoe automatisch handtekening in Outlook?

U kunt een handtekening invoegen in een nieuw bericht. Klik op Handtekening en vervolgens op Handtekeningen in de groep Toevoegen. Klik op een e-mailaccount om er de standaardhandtekening aan te koppelen.

Hoe kun je een niet-opgeslagen Word document terughalen?

Ga naar Bestand >Info > Document beheren > Niet-opgeslagen documenten herstellen. Selecteer het bestand en selecteer openen. Waar staan Autoherstel bestanden Excel? Ga naar Bestands > gegevens > Document beheren > Niet-opgeslagen werkmappen herstellen in Excel of Niet-opgeslagen presentaties herstellen in PowerPoint. Selecteer het bestand en selecteer vervolgens Openen.

Trouwens, waar slaat windows bestanden op?

Downloads terugvinden op een Windows-pc

Een Windows-computer slaat gedownloade bestanden standaard op in de map 'Downloads'. Open de map via de Verkenner. Handig om een gedownload bestand nogmaals te bekijken, te verplaatsen of juist te verwijderen. op de Taakbalk of met de toetscombinatie Windows-toets+E.
Trouwens, hoe excel bestand herstellen? Als je een excel-bestand wilt herstellen, moet je het bestand openen in excel en dan naar de optie 'bestand herstellen' gaan in het menu. Als je het bestand niet kunt openen in excel, kun je het proberen te openen met een andere spreadsheet-applicatie zoals openoffice of google sheets.

Dus, hoe foto's van whatsapp niet opslaan?

De manier waarop je geen foto's kunt opslaan van WhatsApp is door de instellingen van de app te wijzigen. Ga naar de Instellingen en tik op Chats. Vervolgens kun je de optie 'Media automatisch downloaden' uitzetten voor WiFi, mobiele data of altijd. Als je deze optie uitzet, zullen geen foto's meer automatisch worden opgeslagen op je apparaat.

Door Saimon Althiser

Vergelijkbare artikelen

Hoe bestanden niet op OneDrive opslaan? :: Waarom kan ik niet meer inloggen?
Handige links