Huis > H > Hoe Haal Je Stof Uit Je Oplaadgat?

Hoe haal je stof uit je Oplaadgat?

De geperste lucht gebruik je om stof en vuil uit ingangen zoals de oplaadpoort of hoofdtelefooningang te blazen.
...
Dit heb je nodig:
  1. Twee microvezeldoekjes;
  2. Mild, desinfecterend schoonmaakmiddel;
  3. Spuitbus met geperste lucht of paperclip en plakband;
  4. Wattenstaafjes.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je 1 pagina uit een PDF-bestand?

Het commando Verwijderen kan worden gebruikt om pagina's te verwijderen.

Bovendien, hoe maak je oplaadpunt schoon?

Pak een houten of plastic tandenstoker, het liefst zo dun mogelijk. Omdat we alleen vuil gaan verwijderen, zijn zaken als schoonmaakalcohol niet nodig. Daarmee zou je het risico kunnen lopen dat je de aansluiting beschadigt. Duw je tandenstoker zachtjes in de oplaadpoort en schraap de troep voorzichtig naar buiten.
Je kunt ook vragen hoe maak je je oplaadpoort droog?
Als er vocht in de USB-poort wordt gedetecteerd, verschijnt er een foutmelding en wordt het opladen gestopt. Haal in dat geval de stekker van de telefoon uit de lader en veeg het af met een droge doek of schud de telefoon voorzichtig (5-10 keer) met de poort naar beneden om overtollig vocht te laten ontsnappen.

Dienovereenkomstig, waar zit de lightning poort?

De lightning-poort bevindt zich aan de onderkant van de iPhone, naast de hoofdtelefoonaansluiting. Hoe maak je je Oplaadpoort schoon Samsung? Om uw oplaadpoort van een Samsung-apparaat schoon te maken, hebt u een kleine borstel met zachte haren nodig. Steek het borsteltje voorzichtig in de poort en veeg het rond om vuil of puin te verwijderen. U kunt ook een bus perslucht gebruiken om de poort uit te blazen. Richt de lucht in korte stoten om beschadiging van de poort te voorkomen.

Gerelateerde artikelen

Hoe haal je een achtergrond weg?

Ga naar Remove.bg en selecteer een foto en open deze om de achtergrond te verwijderen.

En nog een vraag, hoe haal je een rijstkorrel uit je telefoon?

Haal zoveel mogelijk water uit de telefoon door hem te kantelen, schudden, blazen en gebruik een stofzuiger om alles uit de telefoon te zuigen. Warm het toestel op (maar niet te veel). Om het water sneller op te laten drogen, kan je het toestel iets opwarmen, maar niet te veel.
Hoe krijg je zand uit je oplader?
Je kunt vrijwel overal een bus gecomprimeerde lucht kopen. Richt de lucht op de openingen en poorten van je apparaat om de korrels te blazen die erin zit. Als dat niet lukt, probeer dan een stofzuiger om het zand eruit te krijgen. Ga voorzichtig over de randen en openingen van de telefoon om het zand eruit te zuigen.

Dienovereenkomstig, hoe krijg je modder uit je telefoon?

Optie 2: Maak hem schoon met perslucht

Bij bouwwinkels en hobbyzaken kun je vaak blikken perslucht vinden, waarvan je het tuitje in de poort kunt duwen om hier vervolgens mee te blazen. Dit moet in veel situaties ook meer dan voldoende zijn om het stof goed los te trekken.
Bovendien, hoe krijg je water uit je oplaadgat? Als uw apparaat een verwijderbaar achterpaneel heeft, kunt u het achterpaneel verwijderen en toegang krijgen tot de oplaadpoort. Als uw apparaat geen verwijderbaar achterpaneel heeft, kunt u een klein, scherp voorwerp (zoals een paperclip) gebruiken om voorzichtig vuil uit de oplaadpoort te verwijderen.

Kan telefoon niet opladen door vloeistof?

Als uw telefoon in contact is gekomen met vloeistof, is het mogelijk dat de oplaadpoort is beschadigd en niet meer goed functioneert. In dat geval moet u uw telefoon naar een servicecentrum of winkelier brengen om hem te laten repareren of vervangen.

Door Joashus

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je je cache leeg? :: Hoe maak je de speaker van je iPhone schoon?
Handige links