Huis > H > Hoe Kun Je Een App Onzichtbaar Maken?

Hoe kun je een app onzichtbaar maken?

Apps verbergen in Android met ingebouwde instellingen (sommige modellen)
  1. Open de app-drawer.
  2. Tik op de drie puntjes rechtsboven.
  3. Open Home Screen Settings (Instellingen Startscherm) (of gewoon Settings (Instellingen)).
  4. Selecteer de optie Hide apps (Apps verbergen).
  5. Kies de app(s) die u wilt verbergen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Waar staan mijn verborgen apps?

1. Gebruik de app-lade om verborgen apps te zien
  • Tik op het pictogram 'App-lade' in de rechterbenedenhoek of rechterbenedenhoek van het startscherm.
  • Druk daarna op het menupictogram.
  • Tik vervolgens op 'Verborgen applicaties weergeven' in het menu.
Waar vind ik Hidden Space?
De snelste mogelijkheid om verborgen bestanden te tonen is via de sneltoets CTRL + H. Je kan gewoon ergens rechtsklikken in een map en op de optie Show hidden files onderaan klikken.

Dienovereenkomstig, hoe verberg je een app samsung?

Volg deze stappen om een app op uw Samsung-apparaat te verbergen:
1. Open de app Instellingen.
2. Tik op het tabblad Beveiliging.
3. Tik op het tabblad Toepassingen.
4. Tik op het tabblad Toepassingsbeheer.
5. Blader door de lijst met geïnstalleerde apps en tik op de app die u wilt verbergen.
6. Tik op de knop Uitschakelen.
7. Tik nogmaals op de knop Uitschakelen om te bevestigen.
De app wordt nu verborgen van het startscherm en de app-lade van uw toestel. Dienovereenkomstig, hoe haal ik een verborgen app terug? Er zijn een paar manieren om verborgen apps terug te vinden, afhankelijk van de telefoon die u gebruikt. Voor iPhone kunt u naar de App Store gaan en kijken onder het tabblad "Aangekocht". Voor Android kunt u naar de Google Play Store gaan en kijken in het gedeelte "Mijn apps". Als u een Windows-telefoon gebruikt, kunt u naar de Store gaan en kijken in het gedeelte "Verborgen".

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Men kan zich ook afvragen: hoe krijg je een app terug op je beginscherm?

Alle apps die op je telefoon zijn geinstalleerd kun je vinden door op 'apps' te tikken, rechtsonderin het scherm. Om een app op het startscherm te plaatsen, tik je eerst op apps (rechstonderin). Vervolgens houd je app ingedrukt en sleep je deze op je startscherm naar de plek waar je de app wilt hebben.
Kan gedownloade app niet vinden?
Als je je app nog steeds niet kunt vinden, neem je contact op met ons supportteam. Net als wanneer je zoekt op Google, houden zoekopdrachten op Google Play rekening met meerdere factoren zoals app-titels, namen van ontwikkelaars en app-beschrijvingen.

Mensen vragen ook: waar zijn al mijn apps gebleven?

Play Store en swipe vanaf de linkerkant om het menu te openen. Tik op Mijn apps en games. Tik op Alle. Er opent een lijst met alle apps die geïnstalleerd zijn (geweest).
Kan geinstalleerde app niet vinden op Iphone? Als u een geïnstalleerde app op uw iPhone niet kunt vinden, is deze mogelijk verplaatst naar een ander scherm of een andere map. Om al uw app-mappen te controleren, opent u de App Library (door vanaf uw startscherm naar rechts te vegen), waar al uw apps op één plaats staan, georganiseerd per categorie. Als de app er nog steeds niet is, is hij mogelijk verwijderd; u kunt hem dan opnieuw downloaden in de App Store.

Wat dit betreft, hoe app op startscherm zetten samsung?

Er zijn een paar verschillende manieren om een app op het startscherm van een Samsung-toestel te zetten. Een manier is om lang te drukken op een lege plek op het startscherm en vervolgens de optie "Apps en widgets toevoegen" te selecteren. Vanaf hier kunt u de app kiezen die u wilt toevoegen. Een andere manier is om de app-lade te openen, dan lang te drukken op de app die u wilt toevoegen en deze naar het startscherm te slepen.

Door Katine Sukmani

Vergelijkbare artikelen

Hoe zet ik apps op mijn computer? :: Wat is de beste manier om Frans te leren?
Handige links