Huis > W > Wie Ondertekent De Brief?

Wie ondertekent de brief?

Het is gebruikelijk om de echt belangrijke stukken, meestal bepaalde brieven, door twee personen te laten tekenen. Maar de gebruiken in uw eigen bedrijf of instelling zijn daarbij ook van belang. Zorgt u er in ieder geval wel voor dat goedgekeurde uitgeprinte vergaderverslagen in ieder geval worden getekend.

Lees verder

Hoe sluit je een brief zakelijk af?

Klassieke voorbeelden van een slotzin
  1. Wij vertrouwen erop u hiermee van dienst te zijn geweest.
  2. Vertrouwende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben.
  3. Wij zien uw antwoord met belangstelling tegemoet.
  4. Wij zien het stuk met belangstelling tegemoet.
  5. Hopende u hiermee van dienst te zijn geweest.
Wat zet je in een aanhef?
Als u de naam en het geslacht van de geadresseerde weet, is de beste aanhef in een zakelijke brief of e-mail Geachte heer + de achternaam of Geachte mevrouw + de achternaam. Als u het geslacht niet weet, is onder meer Geachte heer of mevrouw + de achternaam gebruikelijk.

Vervolgens, welke aanhef voor meerdere personen?

De standaard aanhef voor meerdere mensen is "Geachte heren." Vervolgens, welke aanhef als je geen naam weet? Als u de naam van de persoon aan wie u schrijft niet kent, kunt u een algemene aanhef gebruiken zoals "Geachte heer of mevrouw", "Geachte heer" of "Geachte mevrouw".

Trouwens, wat is een bedrijfscorrespondentie?

Onder bedrijfscorrespondentie vallen o.a. brieven, offertes, orderbevestigingen, brochures, fax-berichten (gebruikt u ze nog?), website(s) en ook e-mails. U bent verplicht een aantal zaken op uw officiële bedrijfscorrespondentie te vermelden. Dus ook in officiële bedrijfse-mails.
Hoe maak je een watermerk in Word?
Een watermerk invoegen
  1. Selecteer op het tabblad Ontwerpen de optie Watermerk.
  2. Selecteer in het dialoogvenster Watermerk invoegen de optie Tekst en typ uw eigen tekst voor het watermerk of selecteer tekst, zoals Concept, in de lijst.
  3. Selecteer OK.

Hoe zet je een afbeelding als watermerk?

Een afbeeldingswatermerk invoegen
  1. Selecteer op het tabblad Ontwerpen de optie Watermerk.
  2. Selecteer Aangepast watermerken kies afbeeldingswatermerk.
  3. Klik op Afbeelding selecteren.
  4. Zoek een eigen afbeelding of zoek naar Bing afbeeldingen.
  5. Kies de beste afbeelding en selecteer Invoegen.
Wat is een watermerk in Word? Een watermerk is een afbeelding of tekst die achter de inhoud van een pagina verschijnt. Watermerken kunnen worden gebruikt om een document te identificeren, de inhoud ervan te beschermen of beide. In Microsoft Word kunnen watermerken als tekst of als afbeelding worden ingevoegd.

Waar moet je je KvK-nummer vermelden?

Er is geen definitief antwoord op deze vraag, aangezien bedrijven hun KvK-nummer op verschillende plaatsen kunnen vermelden. Enkele veel voorkomende plaatsen om een KvK-nummer te vermelden zijn op de website van een bedrijf, op hun visitekaartjes, op marketingmateriaal en op correspondentie. Uiteindelijk is het aan het bedrijf om te beslissen waar ze hun KvK-nummer willen vermelden, maar dit zijn enkele van de meest voorkomende plaatsen.

Door Mintun

Wat is een juridische beslisboom? :: Hoe maak ik een briefhoofd?
Handige links