Huis > H > Hoe Moet Je Een Boekje Maken?

Hoe moet je een boekje maken?

Een brochure of boek maken
  1. Ga naar Indeling en selecteer het startpictogram voor het dialoogvenster Pagina-instelling in de rechteronderhoek.
  2. Wijzig op het tabblad Marges de instelling voor Meerdere pagina's in De vouw van het boek.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een PowerPoint presentatie maken?

Als u een nieuwe presentatie wilt maken, kiest u de optie lege presentatie. Kies een van de sjablonen als u een kant-en-klaar ontwerp wilt gebruiken.

Hoe maak je een boekje in Word a5?

Boekje maken
  1. Kies Bestand >> Pagina-instelling.
  2. Open het tabblad Marges.
  3. Klik onder Afdrukstand op Liggend.
  4. Achter Meerdere pagina's kiest u Katern.
  5. Wilt u links en rechts van het nietje meer witruimte voor het binden, verhoog dan het aantal centimeters bij Binnenkant.
Bovendien, wat te doen met een leeg boekje?
Daarom vonden wij het een leuk idee om een méga lang artikel te maken met allerlei ideetjes voor het vullen van jouw notitieboekjes.
  1. Recepten. Verzamel jouw favoriete recepten allemaal in een notitieboekje.
  2. Boodschappenlijstjes. Je herkent het vast wel.
  3. Reminders.
  4. Agenda.
  5. Herinneringen.
  6. Tekeningen.
  7. Quotes.
  8. Ambities.

Hoe maak je een boekje in Word?

Om een boekje te maken in Word, moet u het dialoogvenster Pagina-instelling gebruiken om het document in te stellen voor afdrukken. Ga hiervoor naar het tabblad Bestand, klik op Pagina-instelling en selecteer vervolgens het tabblad Indeling. In de sectie Marges wijzigt u de instelling voor Meerdere pagina's in Boekvouwen. Selecteer vervolgens Liggend in de sectie Oriëntatie. Klik op OK om uw wijzigingen op te slaan.
Vervolgens moet je pagina-einden invoegen om aan te geven waar elke pagina van het boekje moet beginnen en eindigen. Ga hiervoor naar het tabblad Invoegen en klik op de knop Pagina-einde. Plaats je cursor bovenaan de tweede pagina van het document en klik één keer. Ga dan naar het einde van het document en klik nogmaals.
Tenslotte moet u het document afdrukken. Ga hiervoor naar het tabblad Bestand en klik op Afdrukken. In het dialoogvenster Afdrukken selecteert u de printer die u wilt gebruiken en klikt u op OK. Vervolgens, hoe print je een boekje? Om een boekje af te drukken, moet je de instellingen van je printer op "Boekje" zetten. Dit kun je meestal vinden in de opties "Lay-out" of "Pagina-instelling" in de software van je printer. Als je dit gedaan hebt, moet je je document in omgekeerde volgorde afdrukken, zodat de pagina's in de juiste volgorde liggen als je ze tot een boekje vouwt. Tenslotte moet je de afgedrukte pagina's dubbelvouwen en aan elkaar nieten om je boekje te maken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik een EPS bestand maken?

Het werkt als volgt: open het logo in Illustrator, trek de afbeelding met de hand over. Je kunt het bestand vullen met een kleur als je elke vorm in de afbeelding traceert.

Hoe print je een boekje in pdf?

Android en iOS bevatten vergelijkbare opties om PDF-bestanden te maken. Open in Android het menu Delen en gebruik vervolgens de optie Afdrukken.
Bovendien, hoe maak je een tijdschrift in word?
Het maken van een tijdschrift voor uw bedrijf, club of passie is ' niet zo moeilijk als het lijkt wanneer u een magazinesjabloon in Word gebruikt. Deze Microsoft Word-magazinesjabloon heeft een aanpasbaar ontwerp dat ideaal is voor elk onderwerp, zoals architectuur, mode, koken en nog veel meer.

En nog een vraag, hoe print je a5 op a4?

Ga naar in Word naar 'Bestand' -> paginainstelling -> tabblad Marges -> vink daar aan : 2 pagina;s per vel. Je moet dan wel de afmetingen van het document op A5 (tab Papierformaat) hebben staan en je printer op A4 uiteraard.
Wat kun je doen met een notebook? Een notebook is een kleine, draagbare computer die ideaal is om mee te nemen naar het werk, naar school of op vakantie. U kunt een notebook gebruiken om op internet te surfen, e-mail te controleren, papers te schrijven, presentaties te maken en in contact te blijven met vrienden en familie.

Waar kan ik over schrijven?

Er is niet één antwoord op deze vraag - het hangt af van wat u interesseert en wat u hoopt te bereiken met uw schrijven. Als je op zoek bent naar ideeën, kun je bijvoorbeeld beginnen met het opstellen van een lijst met onderwerpen waar je gepassioneerd over bent of met het bedenken van een probleem dat je wilt oplossen. Je kunt ook proberen online of in boeken naar schrijfopdrachten te zoeken, of tijdschriften of kranten doorbladeren voor ideeën. Als je eenmaal een algemeen idee hebt waarover je wilt schrijven, kun je het beperken door na te denken over je publiek, je doel van het schrijven, en wat voor soort formaat of genre het beste past bij je onderwerp.

Door Fuld Sullenberger

Vergelijkbare artikelen

Wat kun je allemaal in je agenda zetten? :: Welke app gebruiken voor Instagram post?
Handige links