Huis > H > Hoe Voettekst Bewerken?

Hoe voettekst bewerken?

Dubbelklik in het kop- of voettekstgebied. Selecteer de tekst die u wilt wijzigen en typ in plaats daarvan de nieuwe kop- of voettekst. Selecteer Koptekst en voettekst sluiten of dubbelklik ergens buiten het kop- of voettekstgebied om af te sluiten.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je PNG bewerken?

Het is mogelijk om te creëren.

Trouwens, hoe krijg je voettekst en paginanummer?

Paginanummers toevoegen aan een kop- of voettekst
  1. Klik of tik in de kop- of voettekst, waar u de paginanummers wilt plaatsen.
  2. Ga naar Invoegen > Paginanummer.
  3. Kies een stijl.
Hoe werk je met koppen in Word?
U kunt bijvoorbeeld de tekengrootte voor de stijl Kop 1 wijzigen van 16 in 14 punten. Klik op de tabblad Start in de groep Stijlen met de rechtermuisknop op de stijl die u wilt wijzigen en klik op [Stijlnaam] bijwerken om met selectie te laten overeenkomen.

En nog een vraag, hoe krijg je een afbeelding over de hele pagina word?

Er is niet één definitief antwoord op deze vraag. Het hangt af van de grootte en de resolutie van het beeld, en van het gewenste resultaat. Wat dit betreft, hoe op elke pagina een andere koptekst? Er zijn een paar manieren om dit te bereiken. Eén manier is om een headerbestand te maken dat de HTML voor de header bevat, en dat bestand dan op elke pagina op te nemen. Een andere manier is om een server-side scripting taal te gebruiken zoals PHP of ASP, en voor elke pagina een ander include bestand te gebruiken.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een afbeelding bewerken in Word?

Wanneer u een afbeelding in uw document invoegt, klikt u erop en vervolgens op het tabblad Opmaak. U kunt in Word kleurvariaties toepassen, bijsnijden, comprimeren en een aantal speciale effecten toepassen.

Waar staat aan vorige koppelen in word?

Aan vorige koppelen
  1. Ga naar Indeling > > volgende pagina en voeg een onderbreking in waar u wilt overschakelen naar andere kop- of voettekstgegevens.
  2. Schakel in de eerste koptekst van elke nieuwe sectie deselecteer Koppeling naar vorige.
  3. Maak elke sectie op zoals u wilt.
Wat is een sectie einde in Word?
Sectie-einden gebruiken om documenten van alle grootten op te splitsen en op te maken. U kunt bijvoorbeeld secties opmaken in hoofdstukken en opmaak toevoegen, zoals kolommen, kop- en voetteksten, paginaranden, aan elk hoofdstuk.

Wat dit betreft, hoe begin je paginanummering vanaf bepaalde pagina?

Als alle paginanummers zijn verwijderd, ga naar Invoegen > Koptekst en voettekst en selecteer Andere pagina's aan de linkerkant. Ga naar Invoegen > Paginanummer en kies een nummer positie.
Hoe schrijf je een voetnoot? Een voetnoot is een noot onderaan een pagina. Het geeft aanvullende informatie over de tekst op de pagina. Voetnoten worden meestal doorlopend genummerd in een document, en verwijzen naar het corresponderende voetnootnummer in de hoofdtekst. Om een voetnoot te schrijven, plaatst u de cursor aan het einde van de zin waarnaar u wilt verwijzen. Klik vervolgens op de knop Voetnoot invoegen op de werkbalk Verwijzingen. Een superscript nummer verschijnt in de hoofdtekst, en een bijbehorende voetnoot wordt onderaan de pagina ingevoegd. Typ de tekst van de voetnoot en maak hem op zoals gewenst. Klik op de knop Sluiten in het dialoogvenster Voetnoot en eindnoot om terug te keren naar de hoofdtekst.

Dienovereenkomstig, hoe moet je een voetnoot invoegen?

Er zijn een paar stappen nodig om een voetnoot in te voegen. Eerst moet de tekst waarnaar de voetnoot zal verwijzen worden geselecteerd. Vervolgens moet de opdracht Voetnoot invoegen worden geselecteerd in het tabblad Verwijzingen. Er wordt automatisch een nummer onderaan de pagina ingevoegd naast de geselecteerde tekst, en de cursor wordt in het tekstvak voor de voetnoot onderaan de pagina geplaatst. De voetnoot kan dan worden uitgetypt.

Door Corliss

Vergelijkbare artikelen

Hoe maak je een kruis op je toetsenbord? :: Wat is de koptekst in Word?
Handige links