Huis > H > Hoe Spotify Op Autoradio Afspelen?

Hoe Spotify op autoradio afspelen?

Dit doe je door Bluetooth op je draagbare apparaat en op de autoradio in te schakelen. In de Bluetooth-instellingen op je smartphone of tablet selecteer je vervolgens de autoradio om een verbinding te maken. Is de verbinding geslaagd? Open Spotify en geniet van je eigen muziek in de auto!

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Waar moet je op letten bij het kopen van een autoradio?

De keuze die u maakt voor een autoradio hangt af van een aantal factoren.

Wat dit betreft, hoe muziek van telefoon naar autoradio?

De gemakkelijkste manier om muziek van je telefoon af te spelen is ouderwets via een kabeltje. Meestal gebruik je hiervoor een jackplug naar tulpstekker of auxkabel. De jackplug-kant stop je in de hoofdtelefoonuitgang van de telefoon. De tulpstekker of auxkabel stop je in de versterker. Vervolgens, waarom doet spotify het niet in de auto? Spotify stopt met de car view in zijn applicatie. Dat is een versimpelde interface die makkelijker te bedienen moet zijn tijdens een autorit. Spotify biedt geen alternatief in zijn software voor de functionaliteit. Spotify bevestigde in oktober al op zijn forum dat de functie met pensioen zou gaan.

Hoe werkt aux in de auto?

Met de aux-ingang in een auto kunt u muziek van een externe audiobron afspelen via de luidsprekers van de auto. De aux-ingang is meestal een 3,5 mm hoofdtelefoonaansluiting, die kan worden gebruikt om elke audiobron met een 3,5 mm-uitgang aan te sluiten, zoals een smartphone, MP3-speler of draagbare DVD-speler. Om de aux-ingang te gebruiken, moet u een 3,5 mm audiokabel aansluiten van de aux-ingang naar de audiobron. Zodra de aux-ingang is aangesloten, kunt u muziek van de audiobron afspelen via de luidsprekers van de auto door de aux-ingang als audiobron te selecteren op de stereo-installatie van de auto. Hoe zet je Spotify in auto modus? Spotify heeft een functie genaamd "auto mode" waarmee de gebruiker zijn muziek automatisch kan laten afspelen wanneer hij de app opent. Om Spotify in automodus te zetten, moet de gebruiker eerst naar het instellingenmenu gaan en daar de optie "automodus" selecteren. Eenmaal geselecteerd zal de muziek van de gebruiker automatisch worden afgespeeld wanneer de app wordt geopend.

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je 3 maanden gratis Spotify?

De aanbieding geldt alleen voor gebruikers die het premium abonnement nog niet eerder hebben gebruikt. De rekening zal niet worden gedebiteerd tijdens de proefperiode.

Bovendien, hoe speel je muziek in de auto af met usb?

Als je geen nieuwe auto hebt, heb je waarschijnlijk nog geen Android Auto of Apple CarPlay. Gelukkig kan je volop vertrouwen op een USB-poort of bluetooth-verbinding om je favoriete muziek af te spelen. Heeft je wagen een USB-poort? Sluit je smartphone aan en selecteer de ingang 'USB Audio'. Bovendien, hoe verbind je telefoon met auto zonder bluetooth? Via de Aux- of USB-ingang

Dan kun je overwegen om je telefoon rechtstreeks via het kabeltje aan te sluiten. Dan heb je geen bluetooth nodig, wat het ook weer makkelijker maakt. Meestal een prima en eenvoudige oplossing. De stekkerverbindingen kunnen wel kwetsbaar zijn en soms een beetje kraken.

Dus, hoe krijg ik bluetooth op mijn autoradio?

Bluetooth verbinden

  1. Activeer Bluetooth op jouw autoradio door op “HOME” te drukken en naar het menu “Instellingen” te gaan.
  2. Zoek in het menu naar “Bluetooth-verbinding”.
  3. Selecteer “Koppelen”, hierdoor wordt jouw apparaat in de koppelingsmodus gezet, waardoor het detecteerbaar wordt voor andere apparaten.
Je kunt ook vragen hoe weet ik of mijn autoradio bluetooth heeft? De meeste moderne auto-radios hebben Bluetooth-technologie ingebouwd. Als uw radio geen Bluetooth heeft, kunt u een aftermarket-stereo of een draadloze adapter aanschaffen die u in uw huidige radio kunt stoppen.

Bovendien, waarom speelt spotify mijn lijst niet af?

Spotify kan je lijst niet afspelen omdat er mogelijk een probleem is met de internetverbinding of omdat de lijst niet beschikbaar is in jouw regio.

Door Blodget Wagle

Vergelijkbare artikelen

Wat moet je doen als je Spotify niet werkt? :: Wat is DAB DAB+?
Handige links