Huis > W > Wat Is Een 3.5 Mm Jack Aansluiting?

Wat is een 3.5 mm jack aansluiting?

Een 3.5 mm jack plug wordt ook wel een mini jack plug genoemd en is een veel gebruikte connector voor audio-apparaten. De plug wordt gebruikt op koptelefoons, oordopjes en headsets, maar kom je ook in de professionele muziekindustrie veel tegen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat is een 12 volt aansluiting?

Als u onderweg bent, kunt u alleen 12 volt apparaten gebruiken. U hebt een 12 volt stopcontact nodig om deze apparaten van stroom te voorzien. Het is ook bekend als een sigarettenaansteker.

Wat kun je op de line out aansluiten?

een subwoofer of tweede versterker kan aansluiten. Op de versterker zitten de ingangen voor aux, dvd, cd, radio en phono. De enige uitgang is de 'line out'. Hoe kan ik Spotify luisteren in de auto? Dit doe je door Bluetooth op je draagbare apparaat en op de autoradio in te schakelen. In de Bluetooth-instellingen op je smartphone of tablet selecteer je vervolgens de autoradio om een verbinding te maken. Is de verbinding geslaagd? Open Spotify en geniet van je eigen muziek in de auto!

Dienovereenkomstig, kan een platenspeler in een aux ingang?

Ja, een platenspeler kan in een aux-ingang. De aux ingang is meestal een 3,5mm aansluiting, die even groot is als de hoofdtelefoonaansluiting van de meeste telefoons. U hebt een adapter nodig om de RCA-pluggen van uw platenspeler om te zetten in een 3,5mm-aansluiting. Wat is een phono ingang? Een phono-ingang is een audio-ingang die speciaal is ontworpen voor gebruik met een draaitafel. Dit type ingang biedt de nodige impedantie en versterking om het signaal van het phonopatroon van een draaitafel goed te versterken.

Gerelateerde artikelen

Heeft elke auto een 12V aansluiting?

Een maximale stroomafname van 15A is wat de meeste auto's hebben.

En nog een vraag, wat is een pre out uitgang?

Versterkers | Geïntegreerde versterkers

Sommige apparaten hebben een pre-out en some ook een main-in. Met de pre-out kan een andere eindverterker, een hoofdtelefoonversterker of een subwoofer worden aangestuurd. De sterkte van het signaal van de pre-out 'loopt mee' met de volumeregelaar.
Wat is een line out? (Uitgang op een geluidskaart die je kan gebruiken om de computer op een hifi-installatie aan te sluiten.)

Bovendien, hoeveel mm is aux?

AUXmmmm

AUXmmmm

Aansluiting 1Jack 3.5 mm male
Aansluiting 2Jack 3.5 mm male
Vervolgens, wat betekent phono op versterker? De term 'phono' op een versterker is een aanduiding voor een aansluiting die bedoeld is voor een platenspeler. Deze aansluiting wordt ook wel een 'phono-ingang' genoemd.

Bovendien, hoe muziek van telefoon naar autoradio?

Er zijn verschillende manieren waarop je muziek van je telefoon naar je autoradio kunt sturen. De eenvoudigste manier is om een ​​aux-kabel te gebruiken die je in de meeste autoradios aantreft. Als je een ​​iPhone hebt, kun je ook een ​​ Lightning-naar-USB-kabel gebruiken. Sommige autoradios hebben ook Bluetooth, waardoor je muziek draadloos kunt streamen vanaf je telefoon.

Door Donna

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste Bluetooth ontvanger? :: Hoe werkt een AUX kabel auto?
Handige links