Huis > H > Hoe Noem Je Iemand Die Iets Uitlegt?

Hoe noem je iemand die iets uitlegt?

gids = •een persoon die een groep begeleid en uitleg geeft.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik zien waar iemand zich bevindt?

U kunt iemands locatie vinden met de Google Maps app. U kunt op het profiel van de persoon tikken om de locatie te delen. Tik op het pictogram van een vriend om de locatie van de persoon bij te werken. Het is tijd om te vernieuwen.

Wat is een ander woord voor uitleggen?

(uitgelegd), verklaren. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: uitleggen (ww) : annoteren, begrijpen, commentariëren, duiden, expliceren, expliciteren, expliqueren, interpreteren, opvatten, preciseren, toelichten, uiteendoen, uiteenzetten, verdietsen, verduidelijken, verhelderen, verklaren.
Hoe noem je een belangrijk persoon?
befaamd, belangrijk, beroemd, berucht, fameus, gerenommeerd, notoir, roemrijk, roemrucht, roemruchtig, van naam, vermaard. prominent (bn) : aanzienlijk, belangrijk, deftig, eminent, gedistingeerd, vooraanstaand, voornaam, vooruitspringend.

Dienovereenkomstig, wat is een ander woord voor begrijpen?

Het woord "begrijpen" kan worden vervangen door "begrijpen". Wat is een explicatie? Een explicatie is een soort literaire analyse die specifiek betrekking heeft op een bepaalde tekstpassage. In een explicatie onderzoekt de lezer nauwkeurig de taal en de betekenis van de tekst om de implicaties ervan te begrijpen. Explicaties kunnen nuttig zijn bij het begrijpen van complexe passages of het blootleggen van verborgen betekenislagen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan ik iemand vinden op basis van zijn mobiele nummer?

Het is mogelijk om op veel websites een 06-nummer te vinden in een telefoongids voor mobiele telefoons. U kunt op deze websites op naam zoeken. U kunt omgekeerd zoeken.

En nog een vraag, wat is ontwapenend zijn?

ontwapenend = ontwapenend bijv. naamw. Uitspraak: [ɔntˈwapənənt] zo dat boosheid en de neiging om ruzie te maken verdwijnen Voorbeeld: `een ontwapenende glimlach`
Wat is de betekenis van interpreteren?
Een interpretatie is een persoonlijke duiding van een waarneming, een tekst of een stuk muziek. Het woord is verwant aan het Franse interprète, wat "tolk", maar ook "vertolker" betekent.

Je kunt ook vragen wat is geëxpliciteerd?

Uitdrukkelijk omschrijven, zeggen. Doelstellingen dienen duidelijk te worden geëxpliciteerd, dat wil zeggen omschreven.
Bovendien, wat is een ander woord voor bespreken? Er zijn vele andere woorden die gebruikt kunnen worden om te discussiëren, zoals: debatteren, argumenteren, analyseren, bestuderen en onderzoeken.

Je kunt ook vragen hoe noem je iemand die handig is?

Iemand die "handig" is, is iemand die bedreven is in het uitvoeren van verschillende taken, vooral die waarbij gereedschap of machines worden gebruikt. Handige mensen kunnen vaak dingen repareren in huis of op kantoor, en zijn altijd bereid een helpende hand te bieden.

Door Adim Lago

Vergelijkbare artikelen

Wie was de beste persoon? :: Welke kleuren passen bij zwart en wit?
Handige links