Huis > W > Wat Kun Je Op De Line Out Aansluiten?

Wat kun je op de line out aansluiten?

een subwoofer of tweede versterker kan aansluiten. Op de versterker zitten de ingangen voor aux, dvd, cd, radio en phono. De enige uitgang is de 'line out'.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kun je aansluiten op 12 volt?

TV's, monitors, DVD-spelers, batterijladers, interactieve TV-ontvangers en andere apparaten die een 12 Volt aansluiting hebben, kunnen via een gelijkstroomstekker op een externe stroomvoorziening worden aangesloten.

Wat is een phono ingang?

De PHONO is bedoeld voor een bron (b.v. platenspeler) met een zwak signaal. De AUX voor alle andere bronnen (apparaten). Stel je hebt een versterker met alleen een Phono ingang, kun je daar dan andere apparaten dan een platenspeler op aansluiten (en werkt dat dan) ? Wat betekent mini jack? De 3,5 mm (mini-jack) is het meest te vinden op computers en draagbare audioapparatuur om hoofdtelefoons en microfoons aan te sluiten. Ook wordt de 3,5mm-klink gebruikt in audioapparatuur als alternatief voor tulpstekkers en de oudere DIN-connector, omdat hij kleiner is.

Dus, wat is een jack verloopstekker?

Een krikverkleiner is een apparaat dat wordt gebruikt om een krik te verkleinen. Het wordt meestal gebruikt om de grootte van een krik te verkleinen, zodat hij kan worden gebruikt met een kleiner apparaat. Wat is een TRS aansluiting? TRS-aansluitingen zijn audioaansluitingen die voor verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt, waaronder het aansluiten van koptelefoons, microfoons en andere audioapparatuur. De "TRS" staat voor "tip-ring-sleeve," wat verwijst naar de drie delen van de aansluiting die aansluiten op de drie delen van de stekker. De tip is het deel dat het signaal draagt, de ring is het deel dat de aarde draagt, en de huls is het deel dat de tip en de ring beschermt tegen kortsluiting.

Gerelateerde artikelen

Hoe sigarettenaansteker plug aansluiten?

Bereid de juiste kabelstekker voor als u een andere spanning probeert te gebruiken. Bevestig de draden van de sigarettenaansteker aan de gelijkstroomstekker. De draden moeten gesmolten en gesoldeerd zijn. Leg de draden op hun plaats. De kabel moet worden aangesloten.

Kan een platenspeler in een AUX ingang?

Deze platenspelers kan je aansluiten op elke gangbare audio ingang van bijvoorbeeld een home cinema-set. Zelfs op elke aux-ingang. Er zijn ook platenspelers waarbij je kunt schakelen tussen phono en line-signaal. Dus, wat is een pre out uitgang? Versterkers | Geïntegreerde versterkers

Sommige apparaten hebben een pre-out en some ook een main-in. Met de pre-out kan een andere eindverterker, een hoofdtelefoonversterker of een subwoofer worden aangestuurd. De sterkte van het signaal van de pre-out 'loopt mee' met de volumeregelaar.

Welke HDMI ingang gebruiken?

Op de achterkant van de tv staat welke HDMI-aansluiting geschikt is (zie afbeelding). Deze aansluiting geeft niet alleen het geluid van de tv door aan de soundbar. Wat is een line out? Een line-out is een spelhervatting in rugby union en rugby league, die plaatsvindt wanneer de bal het veld uitgaat of uit het spel wordt genomen. De spelers van beide teams nemen dan hun respective plaats in lijn met de plek waar de bal het veld heeft verlaten. De spelhervatting wordt gegeven door de scheidsrechter en de spelers mogen de bal niet aanraken totdat hij is gegooid.

Wat betekent phono op versterker?

Phono betekent op een versterker dat er een aansluiting is voor een platenspeler. Deze aansluiting is meestal geschikt voor een MM- of MC-element.

Door Pisarik Weisbaum

Vergelijkbare artikelen

Wat is de beste Bluetooth audio adapter? :: Wat kun je met een AUX kabel?
Handige links