Huis > H > Hoe Kan Je Een Laptop Resetten Zonder Wachtwoord?

Hoe kan je een laptop resetten zonder wachtwoord?

Houd de "Shift" -toets ingedrukt en tik op de "Power" -knop op uw scherm. Druk daarna op de knop "Herstarten". Selecteer "Problemen oplossen" in het scherm "Kies een optie" en klik vervolgens op "Deze pc opnieuw instellen".

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoeveel kost een goedkope laptop?

De goedkoopste Mac, de Macbook Air, kost rond de 1.099, terwijl een fatsoenlijke Windows-laptop rond de 500 kost.

Wat dit betreft, hoe kan ik mijn computer ontgrendelen?

Druk op CTRL + ALT + DEL om de computer te ontgrendelen. Typ de aanmeldingsgegevens voor de laatst aangemelde gebruiker in en klik op OK. Als het dialoogvenster Computer ontgrendelen verdwijnt, drukt u op CTRL+ALT+DELETE en meldt u zich normaal aan.
Trouwens, hoe kom je in windows 10 zonder wachtwoord?
Druk op Windows-toets+R en geef de opdracht netplwiz gevolgd door Enter. Selecteer in het lijstje de gebruikersnaam waarmee je je automatisch wilt aanmelden. Verwijder pas nu het vinkje bij Gebruikers moeten een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven (...) en klik op Ok.

Hoe teruggaan naar Windows 10?

Er zijn een paar manieren om terug te keren naar Windows 10 als u zich op een ander besturingssysteem bevindt. De eerste manier is om de functie "Deze pc resetten" in de app Instellingen te gebruiken. Dit zal uw pc terugbrengen naar de oorspronkelijke staat, die Windows 10 zou moeten zijn. Als u de functie "Deze pc resetten" niet kunt vinden, kunt u de functie "Herstel" in de app Instellingen gebruiken. Hiermee kunt u Windows 10 helemaal opnieuw installeren, waardoor uw pc ook terugkeert naar Windows 10. Tot slot, als u echt vastzit, kunt u altijd de functie "Bestandsgeschiedenis" in Windows 10 gebruiken om uw pc terug te zetten naar een eerdere staat. Dit brengt alle bestanden en instellingen terug waarvan u een back-up hebt gemaakt, waaronder uw Windows 10-installatie. Hoe repareer je Windows 10? Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want de beste manier om Windows 10 te repareren varieert afhankelijk van het specifieke probleem dat u ondervindt. Enkele algemene tips om veelvoorkomende problemen met Windows 10 op te lossen zijn echter:
uw computer opnieuw opstarten
- controleren op en installeren van updates
- de Windows 10 probleemoplosser uitvoeren
- onlangs geïnstalleerde programma's verwijderen
- uw pc terugzetten naar een vorig herstelpunt
- een schone installatie van Windows 10 uitvoeren.

Gerelateerde artikelen

Kan Google Authenticator op laptop?

De nieuwste versie van de Microsoft Authenticator-app kan worden gedownload van de Play Store. U kunt de Microsoft Authenticator-app downloaden en installeren op uw telefoon.

Kan niet inloggen op laptop wachtwoord vergeten?

Dat gaat als volgt. Ga naar het Windows Configuratiescherm en kies Gebruikersaccounts en Ouderlijk toezicht / Gebruikersaccounts. Klik op Een wachtwoordherstelschijf maken in het linkerpaneel, waarna je de verdere instructies van de wizard Vergeten wachtwoord volgt.
Kan niet meer inloggen op mijn laptop?
Problemen met aanmelden bij Windows oplossen
  • Start het apparaat opnieuw op.
  • Controleer uw internetverbinding.
  • Uw wachtwoord controleren.
  • Uw pincode opnieuw instellen.
  • Uw wachtwoord opnieuw instellen.
  • Met een ander account aanmelden.
  • Aanmelden in de veilige modus.
  • Aanmelden met een tijdelijk profiel.

Hoe zet je schermvergrendeling uit?

Een schermvergrendeling instellen of wijzigen
  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.
Wat dit betreft, hoe vergrendelscherm uitschakelen windows 10? Er zijn een paar manieren om het vergrendelingsscherm op Windows 10 uit te schakelen:
1. U kunt het vergrendelingsscherm uitschakelen door naar Instellingen > Personalisatie > Vergrendelingsscherm te gaan en de optie "Vergrendelingsscherm weergeven bij inloggen" uit te schakelen.
2. Een andere manier om het vergrendelingsscherm uit te schakelen is door het register te bewerken. Om dit te doen, moet u de Register-editor openen (druk op Windows-toets + R en typ "regedit" in het dialoogvenster Uitvoeren) en navigeer naar de volgende sleutel: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\MicrosoftWindowsPersonalization. Als deze sleutel niet bestaat, kunt u hem maken door rechts te klikken op de Windows-sleutel in het linkerdeelvenster en Nieuw > Sleutel te selecteren. Zodra u de sleutel hebt, maakt u een nieuwe DWORD-waarde genaamd NoLockScreen en stelt u deze in op 1.
3. Tot slot kunt u ook een Groepsbeleid-instelling gebruiken om het vergrendelingsscherm uit te schakelen. Open hiervoor de Editor voor lokaal groepsbeleid (druk op Windows-toets + R, typ "gpedit.msc" en druk op Enter) en ga naar Computerconfiguratie > Administratieve sjablonen > Configuratiescherm > Personalisatie. Dubbelklik in het rechterdeelvenster op de instelling "Het vergrendelingsscherm niet weergeven" en zet deze op Ingeschakeld.

Hoe vergrendelscherm uitschakelen?

Er zijn een paar verschillende manieren om het vergrendelingsscherm uit te schakelen, afhankelijk van welke versie van Android u gebruikt.
Als u Android 4.0 of hoger gebruikt, kunt u het vergrendelingsscherm uitschakelen door naar Instellingen > Beveiliging > Schermvergrendeling te gaan en "Geen" te selecteren.
Als u een oudere versie van Android gebruikt, moet u naar Instellingen > Weergave > Beveiliging gaan en de optie "Vergrendelingsscherm inschakelen" uitvinken.

Door Dawn Suman

Vergelijkbare artikelen

Hoe onderteken je een brief? :: Hoe omzeil je Zoek mijn iPhone?
Handige links