Huis > H > Hoe Sluit Je Boxen Aan Op Een Versterker?

Hoe sluit je boxen aan op een versterker?

Aan de achterkant van een luidspreker zitten de luidsprekerterminals, waar de kabels van de versterker op worden aangesloten. De meeste luidsprekers hebben een rode (plus) en zwarte (min) aansluiting voor respectievelijk het positieve en negatieve signaal van de versterker.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit je een trekhaak aan?

De achterbumper moet worden verwijderd om de trekhaak te installeren. Het is belangrijk dat u de bumper goed vasthoudt, zodat hij niet valt. U kunt de stang monteren als de achterbumper is gedemonteerd. De dwarsbalk moet met bouten worden vastgezet.

Daarvan, wat voor luidsprekerkabel heb ik nodig?

VermogenLengteDikte
(minder dan) 500 Watt10 meter1.5 mm2
500 / 750 Watt20 meter2.5 mm2
750 / 1000 Watt10 meter (voldoende)2.5 mm2
1000 Watt ( of meer )20 meter ( minimaal )4.0 mm2
Wat zijn de beste audio kabels? Je gebruikt best een digitale, optische kabel als je de hoogste geluidskwaliteit en de geringste storingsgevoeligheid wilt. Zulke kabels, ook wel Toslink kabels genoemd, worden gebruikt als je de hoogste geluidskwaliteit wilt ervaren.

Wat is een LFE kabel?

Een LFE-kabel is een verlengkabel voor lage frequenties die wordt gebruikt om de lage frequentierespons van een subwoofer of een ander apparaat voor lage frequenties te verlengen. LFE-kabels zijn meestal gemaakt van afgeschermd getwist paar (STP) en zijn afgesloten met RCA-connectors. Wat betekent mini jack? Een mini-aansluiting is een type audio-aansluiting dat vaak wordt gebruikt in draagbare elektronische apparaten. Hij is kleiner dan een standaard audio-aansluiting en wordt meestal gebruikt voor koptelefoons of oordopjes.

Gerelateerde artikelen

Hoe sluit ik een 12 volt stekker aan?

Bereid de juiste kabelstekker voor als u een andere spanning probeert te gebruiken. Bevestig de draden van de sigarettenaansteker aan de gelijkstroomstekker. De draden moeten gesmolten en gesoldeerd zijn. Leg de draden op hun plaats. De kabel moet worden aangesloten.

Wat is een jack verloopstekker?

Jack verloopstekkers om een jack aansluiting aan te passen naar een andere jack of audio aansluiting. Wat is een mini jack adapter? Met deze adapter kun je devices met een audioaansluiting op een groot aantal Lightning-accessoires aansluiten. Zoals bekend heeft de iPhone 7 geen 3.5 mm headphone-aansluiting meer. Om toch bepaalde audiobronnen aan te kunnen sluiten op de iPhone is deze accessoire van essentiëel belang.

Wat is een phono ingang?

De PHONO is bedoeld voor een bron (b.v. platenspeler) met een zwak signaal. De AUX voor alle andere bronnen (apparaten). Stel je hebt een versterker met alleen een Phono ingang, kun je daar dan andere apparaten dan een platenspeler op aansluiten (en werkt dat dan) ? Wat is een pre out uitgang? Een pre-out output is een uitgang op een audio-versterker of receiver die niet is geëffecteerd door de equalizer of andere verwerking die in de versterker is ingesteld. Het is bedoeld om een ​​signaal te sturen naar een andere versterker of processor, zoals een subwoofer-versterker of een geluidskaart.

Dit in overweging nemend, welke hdmi ingang gebruiken?

De meeste mensen zullen aanraden om de HDMI-ingang op de tv te gebruiken die het dichtst bij de digitale tuner (of het beeldscherm, als je een tv hebt zonder een digitale tuner) zit. Dit komt omdat de kwaliteit van de digitale tv-signalen vaak slechter is dan die van andere soorten signalen, dus je wilt zo weinig mogelijk verlies door het signaal te laten lopen.

Door Cohlier Ronca

Vergelijkbare artikelen

Wat is een RCA uitgang? :: Wat doet een transmitter?
Handige links