Huis > H > Hoe Ontgrendel Je De Telefoon?

Hoe ontgrendel je de telefoon?

Sommige apparaten kun je ontgrendelen met je vingerafdruk.
...
Een schermvergrendeling instellen of wijzigen
  1. Open de app Instellingen op de telefoon.
  2. Tik op Beveiliging.
  3. Schermvergrendeling om een type schermvergrendeling te kiezen.
  4. Tik op de vergrendelingsoptie die je wilt gebruiken.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg ik een GPX bestand op mijn telefoon?

U kunt de GPX op de telefoon openen met de browser. Je kunt de GPX openen met de eerder gedownloade wandel app. Als je de GPX niet meteen opent, zul je het bestand moeten zoeken in de mappen op je telefoon.

Kan mijn telefoon niet ontgrendelen?

Als je je telefoon niet kunt ontgrendelen, moet je deze wissen. Vervolgens kun je de telefoon opnieuw instellen en een nieuwe schermvergrendeling instellen. Als je niet kunt inloggen op je Google-account, kun je informatie krijgen over hoe je je account kunt herstellen.
Hoe zet ik vergrendeling uit?
Het vergrendelscherm uitschakelen
  1. Veeg in het Startscherm omhoog en zoek en tik vervolgens op Instellingen > Beveiliging.
  2. Tik onder Apparaatbeveiliging op Schermvergrendeling.
  3. Open of bevestig je vergrendelingsscherm en tik dan op Geen > Ja, verwijderen.

Hoe kom je in een telefoon zonder code?

Als je een Android-telefoon hebt, zijn er een paar manieren om in een telefoon te komen zonder code. Eén manier is om de functie "Zoek mijn apparaat" te gebruiken. Met deze functie kunt u op afstand toegang krijgen tot uw apparaat als het verloren of gestolen is. U kunt ook een app van derden gebruiken zoals "Android Lock Screen Removal." Met deze app kun je het vergrendelingsscherm van je toestel omzeilen. Kan niet meer inloggen op smartphone? Er zijn een paar mogelijke redenen waarom u niet meer kunt inloggen op uw smartphone. Eén mogelijkheid is dat u uw wachtwoord bent vergeten. Als dit het geval is, kunt u proberen uw wachtwoord opnieuw in te stellen door uw e-mailadres of telefoonnummer in te voeren dat aan uw account is gekoppeld. Een andere mogelijkheid is dat uw account is gehackt; in dat geval moet u uw wachtwoord wijzigen en uw beveiligingsinstellingen bijwerken. Ten slotte is het ook mogelijk dat uw account is geschorst of verwijderd door de dienst. Als dit het geval is, moet u contact opnemen met de klantenservice voor verdere hulp.

Gerelateerde artikelen

Kan je 2 AirPods verbinden met 1 telefoon?

Ga naar het beginscherm van je iPad of iPhone om de twee paar AirPods met elkaar te verbinden. Haal je AirPods Max uit de Smart Case en houd deze binnen 60 seconden in de buurt van je apparaat. Er zal een animatie verschijnen. Volg de instructies als je de schermen leest.

Hoe kan ik mijn Samsung deblokkeren?

Tik op de schakelaars om "Afstandsbedieningen" en "Ontgrendeling op afstand" te activeren.
  1. Ga naar Find My Mobile.
  2. 2 Log in op je Samsung-account.
  3. 3 Klik op "Ontgrendelen".
Wat is mijn code van mijn telefoon?
Tik op 'Instellingen'. Tik op 'Beveiliging'. Tik op 'Schermvergrendeling'. Tik op 'Pincode'.

Hoe vergrendeling opheffen iPhone?

De toegangscode uitschakelen
  1. Ga naar Instellingen en voer een van de volgende stappen uit: Op een iPhone met Face ID: Tik op 'Face ID en toegangscode'. Op een iPhone met een thuisknop: Tik op 'Touch ID en toegangscode'.
  2. Tik op 'Zet code uit'.
Hoe vergrendelscherm uitschakelen Windows 10? Als u het vergrendelingsscherm niet elke keer dat u zich aanmeldt wilt zien, kunt u het uitschakelen door het register te bewerken. Gebruik deze stappen:
Waarschuwing: Dit proces omvat het bewerken van het register. Het aanbrengen van wijzigingen in het register kan ertoe leiden dat uw computer niet meer werkt als het verkeerd wordt gedaan. Wij raden u aan een back-up van het register te maken voordat u verder gaat.
1) Open de Register-editor.
2) Blader in het linkerdeelvenster naar de volgende sleutel:
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWAREPolicies\MicrosoftWindowsPersonalization
3) Als de Personalisatiesleutel niet bestaat, moet u deze aanmaken. Om dat te doen, klikt u met de rechtermuisknop op de Windows-toets, selecteert u Nieuw en klikt u vervolgens op Sleutel. Noem de nieuwe sleutel Personalisatie en druk op Enter.
4) Met de personalisatiesleutel geselecteerd, dubbelklik in het rechtervenster op de DWORD NoLockScreen.
5) Verander de waarde in 1 en klik op OK.
6) Sluit de Register-editor af.

Vervolgens, hoe kan ik het scherm vastzetten?

De meest waarschijnlijke oorzaak van uw probleem is een hardwareprobleem met uw scherm. Als je garantie hebt, moet je het terugbrengen naar de winkel waar je het hebt gekocht en het door hen laten repareren. Als u geen garantie hebt, kunt u zelf een paar dingen proberen, maar als het probleem blijft bestaan, moet u het waarschijnlijk naar een reparatiewerkplaats brengen.
1. Probeer eerst je telefoon opnieuw op te starten. Dit kan soms kleine softwarefouten verhelpen die problemen met het scherm kunnen veroorzaken.
2. Als dat niet werkt, probeer dan je telefoon te resetten naar de fabrieksinstellingen. Hierdoor worden al je gegevens gewist, dus maak eerst een back-up.
3. Als geen van deze oplossingen werkt, is er waarschijnlijk een hardwareprobleem met je scherm. Probeer het naar een reparatiewinkel te brengen of, als je je dapper voelt, kun je proberen het scherm zelf te vervangen.

Door Weismann

Vergelijkbare artikelen

Hoe kan ik mijn smartphone beveiligen? :: Hoe kan je in iemands telefoon zonder code?
Handige links