Huis > H > Hoe Goed Is Avast?

Hoe goed is Avast?

Avast heeft één van de beste beschermingen die je vandaag kan vinden. De gratis antivirustool blokkeerde tijdens de meest recente test alle 0-day-aanvallen en hield maar liefst 99,9 procent van de duizenden malwaresamples tegen. Dat is ruim meer dan het gemiddelde van 99 procent.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Is een druppellader goed voor accu?

Een druppellader is nuttig om accu's gedurende een langere periode te onderhouden. De batterij wordt niet ontladen en beschadigd als een druppellader wordt gebruikt.

En nog een vraag, hoe avast abonnement opzeggen?

Tik op uw profielafbeelding rechtsboven op het scherm en selecteer Betalingen en abonnementen. Tik op Abonnementen. Selecteer het Avast-abonnement dat u wilt opzeggen. Tik op Abonnement annuleren. Je kunt ook vragen hoe kan ik avast van mijn pc verwijderen? Verwijderen via het menu Start van Windows

  1. Klik met de rechtermuisknop op de knop Start van Windows en selecteer Apps en onderdelen in het menu dat verschijnt.
  2. Controleer of Apps en onderdelen is geselecteerd in het linkerdeelvenster, klik op Avast Free Antivirus en selecteer Verwijderen.

Wat doet Avast Premium Security?

Avast Premium Security is een uitgebreid beveiligingspakket dat real-time bescherming biedt tegen malware, phishing-aanvallen en andere online bedreigingen. Het bevat ook een firewall, spamfilter en functies voor ouderlijk toezicht. Avast Premium Security is beschikbaar voor Windows, macOS en Android-apparaten. Mensen vragen ook: wat is de beste virusscanner voor windows? Er is niet één "beste" virusscanner voor Windows. Er zijn echter verschillende gerenommeerde virusscanners beschikbaar voor Windows, waaronder Microsoft Security Essentials, Norton AntiVirus en McAfee VirusScan.

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je dat een accu van een laptop niet meeer goed werkt?

Als de accu van uw laptop helemaal niet meer oplaadt, maar de laptop werkt nog wel zonder accu, dan is het tijd om de accu te vervangen. De accu is in dit geval niet meer bruikbaar. U kunt de accu uit de laptop halen als u niet weet wat er aan de hand is.

Dienovereenkomstig, waarom is avast gratis?

Onze krachtige antivirus-engine is slechts een van de vele redenen waarom Avast Free Antivirus voortdurend lof oogst en awards krijgt van PCMag, AV-Comparatives, AV-Test en andere onafhankelijke deskundigen. Dienovereenkomstig, wat voor anti virus free is betrouwbaar? gratis antivirusAntivirus

  • Avast Free Antivirus. Voordelen.
  • Sophos Home Free. Voordelen.
  • AVG AntiVirus Free. Voordelen.
  • Bitdefender Antivirus Free Edition.
  • Kaspersky Security Cloud Free.

Hoe kom ik in contact met Avast?

Contact opnemen met Avast-ondersteuning

  1. Ga naar het webformulier van Avast-ondersteuning.
  2. Selecteer uw type vraag en klik op Doorgaan.
  3. Vul de gegevens in die vereist zijn voor de geselecteerde vraag en geef daarbij zoveel aanvullende gegevens op als u nodig acht.
Wat dit betreft, hoe verwijder ik mcafee van mijn computer? Om McAfee van je computer te verwijderen, moet je de volgende stappen volgen:
1. Ga naar de website van McAfee en download het uninstallerscript.
2. sla het script op je computer op.
3. start je computer opnieuw op in de veilige modus.
4. voer het uninstallerscript uit.
5. herstart je computer.

Hoe verwijder ik Avast van mijn Mac?

Om Avast van je Mac te verwijderen, ga je naar het menu 'Finder' en open je de 'Applicaties'-map. Vind de Avast-applicatie en sleep deze naar de prullenbak. Je kunt ook de Avast-applicatie selecteren en vervolgens met de rechtermuisknop op de applicatie klikken. Er verschijnt dan een menu waarin je de optie 'Verwijderen' kunt selecteren.

Door Aaronson Mcbeath

Vergelijkbare artikelen

Is Windows Defender goed genoeg? :: Kun je tablet aansluiten op monitor?
Handige links