Huis > W > Wat Als Leven Overleven Wordt?

Wat als leven overleven wordt?

Als leven overleven wordt kan je hier hier zo wanhopig van worden dat je gaat denken aan zelfmoord. Is dat bij jou zo en wil je daar nu met iemand over praten? De hulplijn van 113 wordt dag en nacht bemand door deskundige hulpverleners. Een gesprek met 113 is altijd vertrouwelijk, gratis en anoniem als je dat wilt.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Hoe weet je of je telefoon wordt afgeluisterd?

Loop naar een radio of televisie als u aan het bellen bent als u vermoedt dat uw telefoon wordt afgeluisterd. Als u naast een ander elektrisch apparaat staat, is de kans groot dat er interferentie optreedt, zelfs als er geen hoorbare interferentie in de telefoon is.

Trouwens, hoe gun je jezelf tijd?

Leer dingen los te laten

Lukt het je niet tijd vrij te maken voor jezelf? Misschien is je leven te vol of vraag je te veel van jezelf. Leer jezelf aan dingen los te laten en lucht in je agenda te creëren. Schrap verplichtingen die je bent aangegaan, delegeer taken en/of roep hulp in.
Hoe overleef ik de dag?
De 'Hoe overleef ik dag in dag uit thuiszitten'-survivalgids biedt naast tips en informatie ook tekeningen en werkbladen. "Zo kan iedereen eigen schema's, to-do lijstjes en ideeën opschrijven. Want thuiszitten is toch voor iedereen een beetje anders."

Daarvan, hoe creeer je me time?

Er is geen universeel antwoord op deze vraag, omdat ieders agenda en levensstijl anders is. Enkele tips voor het creëren van "ik-tijd" kunnen echter zijn: elke dag of week een bepaalde periode voor jezelf reserveren, regelmatige pauzes inlassen gedurende de dag en nee zeggen tegen niet-essentiële verplichtingen. Daarnaast kan het nuttig zijn om grenzen te stellen aan anderen om je persoonlijke tijd te beschermen. Welke manieren van denken zijn er? Er zijn drie manieren van denken: lineair, niet-lineair en creatief. Lineair denken is logisch en stapsgewijs. Niet-lineair denken is flexibeler en ziet relaties tussen ideeën. Creatief denken is innovatief en outside-the-box.

Gerelateerde artikelen

Waarom wordt mijn tweede scherm niet gedetecteerd?

Als u op de externe monitor niet ziet wat u verwacht te zien, moet u alle accessoires van de pc verwijderen. Conflicten kunnen worden veroorzaakt door aangesloten docking stations. De kabel van de PC naar de monitor moet worden vastgezet.

Hoe leer je gestructureerd werken?

7 handige tips om gestructureerd te werken
  1. Van todo lijst naar agenda.
  2. Maak van uw laptop een oase.
  3. Werk nóg geconcentreerder.
  4. Ban afleidingen uit.
  5. Houd privé en werk gescheiden.
  6. Raak nooit meer bestanden kwijt.
  7. Bijna papierloos, maar nog niet helemaal.
En nog een vraag, hoe leer je structuur?
Meer structuur aanbrengen in je leven doe je met deze 18 tips!
  1. Gebruik een aantal vaste routines op de dag.
  2. Laat multitasken los.
  3. Leg dingen in de avond klaar voor de dag erna.
  4. Maak een weekplanning op papier.
  5. Structureer niet alles tegelijk.
  6. Trek hoofdzaken en bijzaken uit elkaar.
  7. Vraag anderen te helpen.

Mensen vragen ook: hoe maak je een online planning?

Hoe kan ik mijn eigen planner maken?
  1. Start Flipsnack. Start Flipsnack met uw e-mail-, Facebook- of Google-account.
  2. Kies een sjabloon of begin helemaal opnieuw.
  3. Personaliseer uw planner ontwerp.
  4. Download en print uw persoonlijke planner.
Wat staat er in een overall planning? Het antwoord op deze vraag hangt af van het soort algemeen plan waarover u spreekt. Een algemeen plan voor een bedrijf bevat bijvoorbeeld de missie van het bedrijf, een beschrijving van de aangeboden producten of diensten, informatie over de doelmarkt, de marketingstrategie van het bedrijf, een verkoopprognose en een budget.

Trouwens, hoe werkt plannen?

De eerste stap in de planning is het ontwikkelen van een duidelijk inzicht in de doelen en doelstellingen die moeten worden bereikt. Zodra de doelen en doelstellingen zijn begrepen, kan een plan worden ontwikkeld om ze te bereiken. Het plan moet erop gericht zijn de beschikbare middelen zo efficiënt mogelijk in te zetten om de gewenste resultaten te bereiken.

Door Lennox Smalarz

Vergelijkbare artikelen

Wat komt er na Dragonball super? :: Hoe organiseer ik mijn dag?
Handige links