Huis > H > Hoe Afspeellijst Verwijderen?

Hoe afspeellijst verwijderen?

Een playlist verwijderen
  1. Ga naar een van je playlists.
  2. Klik op het menu .
  3. Selecteer Playlist verwijderen .
  4. Selecteer Verwijderen om te bevestigen dat je de playlist wilt verwijderen.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Kun je DMG bestanden verwijderen?

Als de software al is geïnstalleerd, kunnen de bestanden worden gewist.

Hoe speel je muziek af op Google Home?

Muziek afspelen op je speaker of scherm via bluetooth
  1. Open de Google Home-app .
  2. Tik op de tegel van het apparaat dat je wilt koppelen en houd deze vast.
  3. Tik op Instellingen Audio Gekoppelde bluetooth-apparaten. Koppelingsstand aanzetten.
Waar vind ik de playlist?
Playlists bekijken die je aan je bibliotheek hebt toegevoegd

Playlists die je hebt gemaakt of aan je bibliotheek hebt toegevoegd, kun je bekijken door op het tabblad Bibliotheek te tikken.

Je kunt ook vragen hoe playlist afspelen?

Spotify-afspeellijsten kunnen zowel op desktop- als op mobiele apparaten worden afgespeeld. Om een afspeellijst op desktop af te spelen, klik je gewoon op de afspeelknop naast de naam van de afspeellijst. Om een afspeellijst op een mobiel apparaat af te spelen, klikt u eerst op het tabblad "Uw bibliotheek" en vervolgens op het onderdeel "Afspeellijsten". Van daaruit klikt u op de afspeelknop naast de afspeellijst die u wilt afspelen. Men kan zich ook afvragen: hoe verwijder je gelikete nummers spotify? Er is momenteel geen manier om gelikete nummers op Spotify te verwijderen.

Gerelateerde artikelen

Hoe kan je een pagina verwijderen in Word?

Als u een pagina in WordClick wilt verwijderen, moet u het paginanummer in het vak invoeren en dan op de toets van uw toetsenbord drukken.

Hoe kan ik gedownloade muziek van Spotify verwijderen?

Spotify downloads verwijderen

Zoek dan de gedownloade afspeellijsten en albums op, en zet de groene schakelaar achter 'Gedownload' weer op grijs, en tik daarna ter bevestiging op 'Verwijder'. De groene pijltjes voor de individuele nummers verdwijnen dan weer.
Waar kan ik gratis muziek luisteren?
Naast YouTube en Spotify zijn er andere, vaak gespecialiseerde muziekwebsites, ook zonder reclame. In dit overzicht van gratis streaming muziek vind je websites, apps en internet radio voor elk genre.

Bovendien, hoe koppel ik spotify aan google home?

Spotify als standaard instellen
  1. Tik rechtsboven op Account in de Google Home-app.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Muziek onder Services.
  4. Kies Spotify om het programma in te stellen als het standaard muziekafspeelprogramma voor Google Home.
Waar vind ik mijn muziek op mijn iPhone? Als u een iPhone met iOS 8 of hoger gebruikt, staat uw muziek in de Apple Music-app. Als u een iPhone met iOS 7 of eerder gebruikt, staat uw muziek in de iTunes Store-app.

Wat dit betreft, waar vind je speciaal voor jou op spotify?

Er is geen pasklaar antwoord op deze vraag, want ieders muzieksmaak is uniek. Er zijn echter een paar manieren om nieuwe muziek op Spotify te ontdekken.
De eerste is om de bladerfunctie te gebruiken. Hiermee kun je nieuwe releases, hitlijsten en genres verkennen. Je kunt ook je favoriete artiesten volgen om updates over hun nieuwe muziek te ontvangen.
Een andere manier om nieuwe muziek te ontdekken is door Spotify's radiofunctie te gebruiken. Hiermee creëer je een persoonlijk station op basis van je favoriete nummers en artiesten. Je kunt er ook voor kiezen om je station uit te breiden met soortgelijke artiesten om je muzikale horizon te verbreden.
Tot slot kun je ook de afspeellijsten bekijken die door Spotify's redactie zijn gemaakt. Deze worden regelmatig bijgewerkt en kunnen een geweldige manier zijn om nieuwe artiesten en nummers te ontdekken.

Door Feucht

Vergelijkbare artikelen

Hoe stel je een playlist samen? :: Hoe videokaart uitschakelen?
Handige links