Huis > H > Hoe Ontgrendel Je Een Sd Kaart?

Hoe ontgrendel je een SD kaart?

Er is een Lock -schakelaar op de linkerkant van de SD-kaart.
...
Als de LOCK-schakelaar niet op slot:
  1. Schuif de schakelaar omhoog en omlaag. Herhaal dit 3 keer.
  2. Laat het verblijf op de sluis positie voor 30 seconden.
  3. Schuif de schakelaar op de kaart te ontgrendelen.
  4. Probeer om bestanden in het apparaat.

Lees verder

Gerelateerde artikelen

Wat kan je doen met een PlayStation Plus kaart?

Je kunt online spelen met vrienden en onbekenden, en korting krijgen in de winkel. U kunt de online opslagruimte en de mogelijkheid om extra spellen te downloaden elke maand gratis houden, zolang u het plus abonnement houdt.

Wat betekent geheugenkaart tegen schrijven beveiligd?

SD/SDHC geheugenkaarten hebben een vergrendelschakelaar aan de linker zijde van de SD-kaart. Controleer of deze schakelaar naar boven is geschoven, tegen de metalen contacten (ontgrendel positie). Als de kaart vergrendeld is, kunt u de inhoud van de kaart niet aanpassen of verwijderen.
Hoe zet je schrijfbeveiliging uit?
Open de Register-editor in Windows door op de startknop te klikken en regedit te typen. Druk op Enter om de app te laden. Navigeer vervolgens naar Computer\HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control en kies de sleutel StorageDevicePolicies.

Kan niet naar micro SD kaart schrijven?

Er zijn een paar dingen die dit probleem kunnen veroorzaken. Een mogelijkheid is dat de micro SD-kaart is vergrendeld. Om te controleren of de kaart is vergrendeld, verwijdert u deze uit het apparaat en zoekt u naar een kleine schakelaar aan de zijkant van de kaart. Als de schakelaar in de "vergrendelde" positie staat, zet hem dan in de "ontgrendelde" positie en plaats de kaart opnieuw in het apparaat.
Als de micro SD kaart niet vergrendeld is, is het mogelijk dat de kaart beschadigd is. Om een beschadigde micro SD-kaart te repareren, formatteer deze met behulp van een computer. Maak een back-up van alle belangrijke gegevens op de kaart voordat u deze formatteert.
Als geen van deze oplossingen het probleem verhelpt, kan de micro SD-kaart defect zijn en moet deze worden vervangen. Kan niet worden verwijderd De opslaglocatie is tegen schrijven beveiligd? Er zijn een paar mogelijke redenen voor deze foutmelding:
1. De opslaglocatie is alleen-lezen. Om dit op te lossen, moet u de rechten op de locatie wijzigen zodat deze schrijfbaar is.
2. De opslaglocatie bevindt zich op een netwerkschijf die niet beschrijfbaar is. Om dit op te lossen, moet u de netwerkschijf in kaart brengen als een beschrijfbare schijf.
3. De opslaglocatie bevindt zich op een verwisselbare schijf die niet beschrijfbaar is. Om dit op te lossen, moet u de stationsletter voor de verwisselbare schijf wijzigen.

Gerelateerde artikelen

Hoe lang gaat een grafische kaart mee?

Een gloednieuwe grafische kaart gaat gemiddeld 5 jaar mee als u hem goed onderhoudt. Als u games gaat spelen die meer geavanceerde graphics vereisen, hoeft u de kaart misschien niet te vervangen. Controleer de specificaties voordat u een grafische kaart gebruikt voor een nieuw spel.

Mensen vragen ook: kan niet naar sd kaart schrijven alleen lezen?

Echter, wanneer de SD-kaart is ingesteld op alleen-lezen, je kan SD kaart niet formatteren. In dergelijke situaties is de enige manier om het te repareren door de schrijfbeveiliging op de SD-kaart uit te schakelen.
Men kan zich ook afvragen: kan niet naar sd kaart schrijven samsung alleen lezen?
In sommige gevallen kan de SD kaart onleesbaar worden door uw Android apparaat.
...
Het werkt op de volgende manier:
  • Tik op de app Instellingen.
  • Veeg wat naar beneden en tik onder 'Apparaat' op Apps.
  • Tik op de app die u wilt overzetten.
  • Tik op Opslagruimte.
  • Tik onder 'Gebruikte opslag' op Wijzigen.
  • Tik op SD-kaart.

Dienovereenkomstig, kan het formatteren niet voltooien?

Je kunt voor problemen met formatteren ook gebruik maken van een hulpprogramma. Een bekend en populair programma hiervoor is EaseUS Partition Master . Dit programma is gratis te downloaden en zeer geschikt om problemen met formatteren aan te pakken.
Wat betekent het medium is tegen schrijven beveiligd? De term "tegen schrijven beveiligd" kan naar een aantal verschillende dingen verwijzen, maar wordt meestal gebruikt in verband met de opslagmedia van een computer (bv. een harde schijf, USB-station, enz.). Wanneer een opslagmedium tegen schrijven is beveiligd, betekent dit dat er geen gegevens naar dat medium kunnen worden geschreven. In sommige gevallen kan de schrijfbeveiliging tijdelijk zijn (bijv. als u een USB-station gebruikt dat is ingesteld op alleen-lezen), terwijl het in andere gevallen permanent kan zijn (bijv. als het opslagmedium is beschadigd en er niet meer naar kan worden geschreven).

Dienovereenkomstig, wat is sd kaart registratie schakelaar?

Een sd kaart registratie schakelaar is een schakelaar waarmee de gebruiker een sd kaart kan registreren bij een bepaald apparaat. Dit kan nuttig zijn als de gebruiker de sd-kaart met een specifiek apparaat wil gebruiken of als de gebruiker wil voorkomen dat de sd-kaart met andere apparaten wordt gebruikt.

Door Pardew Imschweiler

Vergelijkbare artikelen

Hoe SD kaart herstellen? :: Hoe schakel je oproepblokkering uit Samsung?
Handige links